Hur gick det här till?!

 
Antal Titel ISBN Pris
1 A Fighter's Heart 9780802143433 107,00 SEK
1 The Fighter's Mind 9780802145017 107,00 SEK
 
Frakt 0,00 SEK
 
Att betala
214,00 SEK

Jag som har köpstopp på böcker!! Borde nog ha ätit lite mer blåbär igår till mina One Whey proteinpannkakor. För detta lilla bäret minskar även risken för minnesförlust. ;) En studie som gjorts på möss visar att blåbär skyddar hjärnan genom att rensa toxiska proteiner som ansamlas där. Japp jag har läst lite igen haha.
 
Jag har även tränat mig som vanligt. Igår blev det rehaben för axlarna som vanligt plus bröst. :P Firade det med att mitt svar på mammografin var: inga tecken på cancer. Inte nog med det medans jag var på gymmet så får jag ett mess om att jag har vunnit en fightertisha. Lycklig tjej!! :D Promenix blev det också, och det ska det bli även idag.

Motverkar röd hud

 
Det aktiva ämnet flavonoider av det slag vi finner i kakaobönor motverkar att vi bränner oss när vi jue vistas ute i solen, och skyddar kroppen mot hudcancer. Så här kommer en dessert med solskydd:
 
Smält choklad med hög kakaohalt och sedan doppa bär och frukt i den. Eller gör som mig och fyll frukten/bären med det istället. Visserligen One Whey vit choklad/vanilj tillsammans med lite sojamjölk.
 
Varför inte annars ta och testa med den nya One Gainer som har kommit i smaken double chocolate. När jag skulle skriva om den så höll jag på att skriva nyhett. Bra korrekturläsare jag är!! :D
 
Endera är det för att det är just hett åt mig, eller också är det för att jag körde ben igår och behöver mer energi i mig. :P Vikten går stadigt neråt så idag så införskaffades det lite nya Tapoutkläder.
 
Så experiment kommer när jag inte har 30 grader här inne. Tänka?! ;)

Gratis är gott

Så skynda och fynda gott folk och få er en ny träningsväska gratis!! När det kommer till gott så är det nog nu typ lite semesterstängt här på mitt experimenterande. Vaknade till liv till härliga 30 grader här inne förut. :P Hämtade dock ut två paket från bästa Fitnessguru igår. Så bara det blir lite svalare så är både jag och min hjärna igång igen. ;)
 
Igång på gymmet var jag igår i alla fall. Känns så svalt och skönt när man kliver in där. Så eftersom att det är mitt andra hem så frågade jag om jag inte kunde få sova där också, på natten alltså. :D Körde både rehaben och styrka för axlarna plus mage. Efter träningen drog jag ner på torget och köpte mig 1,5 kilo blåbär plus en vacuumförpackare.
 
Har långpromenixat med svullen fot och i värmen. Allt går bara man vill!!