Frukt är godis

 
Jag måste dela med mig utav detta receptet fast att det inte är klart än. Så gott!! :P När det är klart så är det doppat i One Whey chokladprotein eller Fitnessguru jordnötssmör/mandelsmör och dekorerar muffins eller kaka. Nu råkade jue jag att mumsa i mig alltihopa plus att jag glömde att köpa hem mer apelsiner på dagens shoppingturné. :D
 
Jag skar av skalet på en stor apelsin och skar upp det i mindre bitar. Sen kokade jag det i vatten i cirka 10 minuter. Efter det bytte jag ut vattnet mot nytt plus hade i lika mycket mängd sötningsmedel. Kokade det med skalbitarna i cirka en halvtimma. Lät dom svalna på galler för att sen rulla dom i sötningsmedel. Smakar som sådant där kanderat godis.

Tatuerat in fitnessguru på biceps

 
 
Har tränat fallteknik här hemma i köket. Vilken syn!! Tur att det gick bra för att bli hittad i raggsockor och underkläder är väl jue inte direkt en hit haha. Viktigast av allt var tydligen jordnötssmörsburken när jag drog min vurpa. För den klämde jag fast med hjälp utav biceps så nu blommar det ut en fint blåmärke där.
 
Och varför jag lallade runt i denna mundering var för att jag blev dränkt på väg hem från gymmet när himlen öppnade sig. Byxorna blev så tunga och blöta så jag höll på att tappa dom. :D Behövde med andra ord inte duscha hemma sen. Mötte ett par i bredd på trottoaren och tanten säger till mig: måste du gå just här?! Vägrade gå på gatan i vattensamlingarna!!
 
Hur är folk funtade egentligen?! Menar möter man någon så går man väl efter varandra just då. Så jag flyttade inte på mig för en gångs skull. Hade lust att säga klimakteriekossa till henne men jag höll tyst. ;) Kanske tur att jag hade kört ett extra set på alla övningar på gymmet (axlar och rygg) och bara hade mat i huvudet. :P
 
Hade för övrigt med mig One Whey prover igen. Och fick mig själv lite grejer på mitt 2ggr/v pass. Kommit nya prylar nu så nåt att se fram emot. Har jue allt annat sen innan.

Inkomster och utgifter

 
Tänkte att jag måste jue variera mig mot alla dessa matbilder haha. ;) Denna bilden bjöd på många skratt idag på instagram, och det bjuuur jag på som sagt var. Härligt!! Ett gott skratt förlänger livet sägs det jue.
 
Men jag har allt experimenterat också om ni blev liiite oroliga där. :D Grannarna fick bli mina försökskaniner denna gången. Dom känner i trapphuset när jag bakar. Nu blev det minipajer som gick i kokostecken.
 
Tränat mig har jag gjort också med en promenix och in på gymmet där jag körde rehaben för axlarna som vanligt plus ben och lite mage på det. Sen ner på stan i ärenden och shoppa åt mamsen... och mig haha.
 
Igår så var det jue trappträningen, och i morgon så blir det en lååång promenix bara vädergudarna är med mig. Jag ska även hämta ut paket från Fitnessguru med sådant där farligt jordnöts och mandelsmör ni vet. :P