Grrr!!

 
De flesta fettförbrännande produkterna är baserade på två typer utav ingredienser: uppiggande och termogena. Uppiggande ämnen är sådana som stimulerar centrala nervsystemet och som får kroppen att producera mer adrenalin och noradrenalin. Termogena ämnen är sådana som ökar kroppens värmeproduktion.
 
Har fått båda omdömena från mina försökskaniner om just oneheat. En del säger att dom "svettas som en gris" och en del säger att dom får extra energi, och att den håller i sig en längre stund. Men nu tänkte jag faktiskt snacka om oneamino. Läste en artikel om att BCAA även spelar en roll i regleringen utav hungerkänslor (öka mättnadskänslorna).
 
Sagt och gjort så shakade jag mig en drink igår kväll. Lite annat än vad många andra intar en lördagskväll kan jag tänka mig. ;) Fast man kunde tro att jag var snurrig för jag glömde att skruva på korken. Så det vart överallt utom i min mun om man säger så haha. Så när jag blev hungrig under natten sippade jag i mig det, och det funkade!!
 
Jag skiter totalt i om det är placebo bara att det funkar!! Tydligen så är det framför allt leucin som har en inverkan på viktiga signalämnen som reglerar hunger och mättnad i hjärnan. För att äta varje natt funkar inte i längden, även om jag kompenserar för det under dagen. :P Värken och vakenheten får jag leva med men man får göra det bästa av situationen.
 
Kanske tur att det även kan minska fettinlagring vid kaloriöverskott. :D

Dax att shaka loss

 
mina försökskaniner!! Igår så bar jag hem sex kilo kärlek. :P Lite extra träning så där. Nu kommer det där jordnöts och mandelsmöret att leva farligt här. Eller också så är det jag som lever farligt. Men som sagt var det är bara att röra mer på sig, och träna mera. ;)
 
Så igår och idag så blev det en promenix i soligt härligt vårväder. Hoodien åkte på för det var hela 14 plusgrader ute!! På gymmet har jag varit båda dagarna också. Igår och idag så var det rehaben som vanligt för axlarna. Så igår rygg och idag bröst plus mage.
 
Och peppar peppar så känns mitt ben (ischias) bättre idag så kanske vågar mig på att köra lite ben under helgen. Det funkar tydligen att sitta på en tennisboll!! :D Sitter väl kvar en stund till för det är dags att ta hand om räkningarna innan jag glömmer det.
 
Har jue en timma mindre mellan lördag och söndag också. Då är det dags för sommartid!! Och Jennifer kommer hem från England och hälsar på. Se om hon kommer ihåg sin svenska eller gör en Dolph Lundgren haha. För övrigt så ska jag nog lyxa till det och köpa den omtalade X-pop glassen.

Hallå kexet

 
 

Ingredienser

1/2 dl sesamfrön

1/2 dl krossade linfrön

1 dl hackade pistagenötter

1/2 dl riven kokos

2,5 skopor One Whey pistachio & coconut

2 dl kallt vatten

1 msk Fitnessguru coconut oil

 

Utförande

1. Blanda alla torra ingredienser.

2. Tilsätt vatten + olja och rör om till en lös smet.

3. Bred ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt.

4. Grädda i mitten på ugnen i cirka 25 minuter på 150 grader.

5. Ta ut plåten och skär i så stora bitar som du vill ha.

6. Grädda i ytterligare cirka 25 minuter.

5. Låt kexen svalna på galler.

 

Nu så har jag plockat ännu ett utav alla mina recept från moderatorn. Ja innan jag glömmer bort dom som finns kvar där igen menar jag. *harkel* Dagens promenix lär jag inte glömma i första taget i alla fall. :D Det blev mer av en löptur för jag blev jue jagad utav en ilsken svan som försökte nypa mig i rumpan haha. Vad händer nästa gång tro?! I morgon ska jag hämta sex kilo kärlek från Fitnessguru!! Ska inte köra armar innan dess. :P