This is how we roll

 
Ja i alla fall jag. :) Och jag tror att jag har gett mig själv lite extra energi också. Idag så har jag lyckats ta mig ut på en liten promenix. Köpte även med mig kesella utav alla de sorter och smaker så jag kan vara snäll med magen. Tur att jag inte fick för mig att gå in till gymmet i alla fall för efter denna turen så hade jag flås haha. :P Och när man har tid över hemma så beställer man ett par träningsdojjor till bara så att ni vet. ;)
 
Har även hittat lite intressant som kommer på teven framöver. Nej inte alla mina teveserier, utan på Kunskapskanalen och sådant som går under begreppet hälsoutbildningar. Kolla in denna länken och scrolla nedåt tills mellan den 4 - 6 juni. Där hittar ni bland annat: I sockrets fotspår, Kost, hälsa och prestation, Konsten att påverka hälsan, Matrevolutionen, Hälsa är ett livslångt projekt och Samtal om kost och prestation.

Djur i bur

 
En vecka utan träning och med magsjuka. Nu får det lov att vara nog!! Missade ett firande utav ett födelsedagsbarn idag på grund utav att jag mådde illa. :P Nu däremot så är jag piggare igen och har kunnat äta lite. Fyra kg ner nu så vi får väl se hur mycket som jag går upp igen utav det sen. ;) Längtar till mitt andra hem!! Idag fick jag i alla fall hjälp hem med alla mina paket så till helgen är det experimenterande inplanerat. Yeeey!! Får finbesök från huvudstaden. Och då ska vi inviga slushmaskinen!! :P

Bit ihop eller bryt ihop

 
Kan nog säga att jag har bitit ihop i dubbel bemärkelse. Dels för att jag inte orkat äta och dels för när jag har gjort det att hålla kvar det i magen. Plus att jag fick ringa återbud till min koll hos tandläkaren. Han gör bara hål i plånboken ändå. ;) Det är jag ganska så bra på själv annars också så. Och jag kan tydligen inte bli för sjuk för att inte handla så nu så är denna slushmaskin på väg hem till mig. Får nog lov att ha en bloppis på köksmaskiner snart tror jag för att dom tar över mitt kök. :D
 
50 miljarder kronor lägger vi svenskar på produkter kopplade till motion och hälsa, exempelvis sportutrustning varje år. Och då så är inte mat och dryck inräknat. Försäljningen av sportprodukter över nätet fortsätter att öka i en rasande takt. Under årets första kvartal ökade sportnäthandlare sin försäljning med 24 procent. Det råder kvargfeber också. Under förra året såldes nästan 10 miljoner kilo kvarg i svensk handel, vilket är knappt 70 procents ökning från året innan. Både Arla och Lindahls har nytt ute.