Ingen barnlek

 
att komma ihåg att köpa barnmat tydligen haha. Igår så glömde jag det och kom hem med bönpasta bland annat istället. Idag så fanns det inte i den butiken som jag var så jag kom ut med apelsin/lime kesella istället. Ska dock försöka få till receptet åt er ändå efter att bara ha bakat det en gång. Många som frågar efter det så det är bäst att lyda. ;)
 
One Meal Barnmatskaka
1 burk morotspuré
1,5 dl sojamjölk
100 gram äggvita
2 skopor One Meal vanilj
1,5 skopa mandelmjöl
0,5 dl finhackade mandlar
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
 
Blanda alla blöta ingredienser för sig, och alla torra för sig. Blanda sedan ihop dessa. Smörj en form med Fitnessguru coconut oil och klicka ner smeten. Grädda i mitten utav ugnen på 175 grader i cirka en halvtimma. Tänk på att olika ugnar och olika sorters formar kan ge olika resultat. Som frosting har jag blandat vispad äggvita med sukrin och One Whey.
 
Tränat mig har jag gjort också. Idag så blev det en promenix i ett härligt soligt väder, och in på gymmet där jag levererade träningstidningar plus ett bröstpass och den eviga rehaben för axlarna. :P

Du presterar bättre

 
efter lunch. :P Färska studier framtagna utav forskare vid University of  Arizona har kommit fram till att skaderisken är lägre, men förmågan att prestera på topp är högre, på eftermiddagen jämfört med på morgonen. Anledningen tros vara att kroppstemperaturen är lite högre efter lunch, och därmed går fortare att värma upp muskelfibrerna och vävnaderna. Experterna tror även att du har störst chans att få ut som mest av din tyngre styrketräning på grund utav detta.
 
Sicken tur då att jag brukar att träna på eftermiddagarna, och att jag äter min lunch innan. ;) Typ dessa kikärtsbars som jag håller på att testa fram tillsammans med olika smaker på one whey. Har även en barnmatskaka på gång som blev supergod med frosting. Så i morgon så bär det utav på en shoppingturné så att jag kan experimentera mera. För jag antar att ni vill ha mått på saker och ting. :D Fick ännu ett mess om ett paket från Fitnessguru. Kan det vara den nya one pancake tro?!
 
Tränat mig har jag gjort också. Det blev ett biceps och tricepspass som avslutades med lite mage. Och ja det började jue med rehab för axlarna som vanligt då då. Kom för övrigt hem med en nallebjörn från stan. Vet inte ens om jag ska försöka förklara den historian. Jag kiknar!!
 
Idag har jag blivit klippt, så ett försök till att hålla ordning på mig haha.

Beställt en bibel

 
Ja som en mma-bibel alltså. Den aftonbladet kommer att ge ut i oktober. Man kunde köpa den tio kronor billigare på nätet nu så jag slog till på... shoppingknappen. ;) Jag har nog svart bälte i shopping tror jag haha.
 
Blir jue inte så mycket vettigt sagt här idag så jag vet inte ens varför jag bloggar. :D Behöver väl sätta lite ord på pränt ändå även om det är mest svammel. Idag är det nämligen vilo och experimentdag.
 
Igår däremot så promenixades det och tränades inne på gymmet. Körde rehaben för axlarna som vanligt plus ben. Sen var jag faktiskt ute och åt. Händer inte för ofta om man säger så. Gör jue mina matlådor jag.
 
I morgon så blir det en promenix och in på gymmet igen. Plus att jag efter träningen ska gå och köpa lite saker till SM i Västerås. Och så ska jag hämta ut paket från bästa Fitnessguru. Tunga saker!! :P