Going bananas

 
istället för naken idag. :D Jag gillar jue att variera vad jag äter även om jag äter samma saker. Så här är det en variant på banan, nötter, kesella och proteinpulver. Men du kan jue ha i princip vad du vill emellan.
 
Tränat kroppen också och inte bara knoppen när det kommer till recept. ;) Nu så har dagarna sprungit ifrån mig igen för jag har hunnit med flera promenixer och kört både ben och bröst på gymmet. :P
 
Idag har det varit veckans trappträning som vanligt. Och fått hem tre kilo nötsmör!! Vet inte om det är dom hinkarna eller jag som lever farligt här nu haha. Ett kilo kött har också fixats. Matlådor is da shiet!!
 
Vi filar även på ett firmanamn när det kommer till våran business med träning och kost. Susiyed blir kanske If You Eat Dis eller Perfect Team = PT, och så var det något med PB också. Men inte peanut butter hihi.
 
Recepten kommer numera att ta sin väg over there, till USA och LA!! (Y)

Going naked

 
Du vill bara låta lust och infall bestämma över din promrunda. Du vill ha friheten att njuta utav naturen och lyssna på dig själv och din kropp. Du har bara kläder och skor på dig, inga elektroniska prylar alls, inte ens musik. Men hur ska jag klara utav det när jag är så van att ha mannen peppande i luren. Ni ser jue bara smilgropen som alltid är framme då. ;) Och alla kort som jag tar, det är inte bara på experiment/recept haha. Fast skulle jag ge mig ut nu så blev det pannlampa. Andra dagen på rad som gatlyktorna inte lyser. Vilken tur att jag har haft vilodag idag då då.
 
Igår var det dock en promenix och träning på gymmet. Där kördes det rehaben för axlarna plus rygg och avslutade med lite mage. :P Hade med mig kokosmuffins denna gången som också fick tummen upp som rulltårtan. Nu blir det träningstidningar och proteinbollar i morgon!!

Ole dole doff

 
Nu så har vi tre stycken bloggar så någon måste nog bort. :P Först den som jag hade själv under namnet zuzibuz. Sen den som vi gjorde om till våran under namnet zuzibuz goes susiyed. Och nu sist men inte minst våran egen lilla baby tillsammans under namnet susiyed. Alla tre på olika bloggportaler. Så gissa nu när jag försöker att hitta detta receptet haha. Särskilt sen länkarna är brutna på en portal som är omgjord.
 
Men om ni vill ha receptet på denna proteinrulltårta (och inte orkar att leta precis som jag då ;)) så kommer det att finnas på Gymgrossisten i Karlstad. (Y) Kanske även på deras facebooksida. Och är ni snälla och handlar ingredienserna så är dom nog snälla och skickar med det. Det fick tummen upp utav alla som smakade på den på gymmet och i butiken. Nästa gång tänkte jag mig att göra kokosmuffins. Proteinstyle of course!!
 
Promenix har det blivit i ett härligt soligt väder. Sen in på gymmet där det kördes axlar (rehab och styrka) plus avslutade med lite mage. :P Sen en tur in till Gymgrossisten, och ut på bryggorna vid älven och mumsade på bars. Vi pratade lite nya idéer, så nu så kanske ni snart hittar mina recept i USA också. Det är ganska så skönt att vara independent med flera bolag och märken. Det rör på sig som sagt var i positiv bemärkelse!!