Vilodag

 
Du är aldrig så ensam som du tror. Åtminstone inte i ditt eget hem, där runt 9 000 arter lever vid din sida. Dammråttorna innehåller ett menageri av mikroskopiskt liv, främst i form av bakterier och svampar. Det visade sig att det i ett hem huserar 2 000 olika svampar och 7 000 bakterier.
 
Kunde inte dessa latmånsar jaga dessa råttor också tro?! :D Den till höger är jue en fena på att ta fåglar. Vet inte hur många som han har ätit upp. I Tunisien så är det just nu för varmt för att jaga så man adopterar då en familj som matar en. Ungefär som här också då med andra ord. ;)
 
Tänker inte säga ett enda ord om gym och träning i detta inlägget för omväxlings skull. Har blivit klippt så nu så ser jag var jag går igen. Så med andra ord så har jag städat här hemma eftersom en kompis klipper mig. Idag tog mig promenixen till solen och stranden istället :P

Vi älskar google

 
Via google kan man hitta svar på allt från vad en valutakurs står i till hur man textar arabiska. Hur man klarade sig innan denna tjänst uppfanns är en fråga många ställer sig. Uppslagsverk i alla ära men vi älskar google. Och det kan ge upphov till många goda skratt med sitt översätt. :D
 
So i hope it will work fine when i write this recipe down. Just copy and paste and google it. Är nämligen så många från alla världens hörn som frågat hur jag gör dessa proteinbollarna. Och jag har nog ungefär lika många svar att ge haha, För att jag varierar dom i det oändliga.
 
Proteinbollar
1 dl mortlade havregryn
1 skopa onecasein double chocolate
1 liten mosad mogen banan
riven kokos att rulla dom i
 
Det är bara att blanda ihop alla ingredienserna. Inte mixa i någon blender utan för hand. Använder ni onewhey så får ni dubbla på mängden pulver, eller halvera bananen. Sen kan ni använda andra frukter eller bär, eller nötsmör + vätska i någon form. Rulla dom i mortlade nötter till exempel.
 
Det är jue lite som att variera övningarna på gymmet. Fler/mindre set och/eller mer/mindre vikter, eller övningarna i sig. Igår så var jag på gymmet och körde min rehab för axlarna. :P Den blir det inte så stor variation på, ser det mer som uppvärmning. Körde även styrka efteråt.

Nu kör vi!!

 
OBS!! Beställning av främre/mittre parkett görs via e-mail till susibus557@hotmail.com
Biljetterna kostar 600:- st. + 20:- förbokningsavgift/dag och betalas på plats när de hämtas ut i kassan aktuell tävlingsdag. OBS!! Endast kontant betalning. Och här så har ni länk till ordinarie biljetter.
 
Det vart full rulle på försäljningen med en gång som jag fick igång datorn. Internet låg nere så jag kunde inte ens köra ut salongsöversikten när jag inte kom åt mailen. Full rulle har det varit på trappträningen idag också.
 
Igår så blev det en promenix och gymmet där det kördes rehaben för axlarna som vanligt plus biceps och triceps. Och naturligtvis så ska jag alltid hämta paket och handla massor utav mat när jag tränat armar. :D
 
Helgen har bjudit på toppenväder och två stycken långa promenixer. :P