My protein cheesecake

 
 Denna är en liten variant så 1 skopa proteinpulver från @myproteinse och 1 skopa malda mandlar från samma företag. Blanda det med 1 msk kokosolja (även den därifrån) och späd med lite vatten. Fyllningen är 100 gram cream cheese 3% och 100 gram vanilj lättkesella + #flavdrops från samma företag. In i frysen med det hela and voila!! 
 
Flera som har frågat hur jag gör denna cheesecake så nu lägger jag även ut det här på bloggen. (susiyed.disciplin.se ligger nere för tillfället dock) Texten är kopierad rakt av från min instagram zuzibuz, där ni hittar alla mina receptbilder. Istället för flavdrops så kan ni använda er av myprotein flavouring eller proteinpulver om ni vill istället. Gör denna i olika smaker.
 
Skulle ha haft nötter på egentligen som jag hade kanderat i honung. Men nån råkade visst äta upp dom innan kakan var klar haha. ;) Och jag som nästan bara fick ätbara saker i julklapp borde jue ha kunnat låta bli dom tycker man. Blev extra energi till benpasset på gymmet. :P Rehaben för axlarna har blivit körd också plus biceps & triceps. Magen fick sitt oxå.
 
Och den har även fått sig mat som fiskgratäng och inte bara godsaker. :D

Stairway to heaven

 
Jag ligger sååå efter!! :P Jag har nu kommit hem igen efter två veckor i Tunisien. <3 Det var helt underbart där med sol varje dag och perfekt värme. Tiden gick alldeles för fort bara. Och det enda springandes som gjordes var i dessa trappor. ;) Annars så har vi ätit och druckit gott och tillbringat tid ute på altanen med medelhavet som bakgrund. Och vilka soluppgångar och solnedgångar!! Sett oss omkring och blivit guidade utav både vänner och guider. Egen taxichaufför som väntade på oss överallt (läs varje butik som vi var in och shoppade vår mat i :D) Och en hel farm utav djur precis utanför dörren. Underbara katter i massor, hästar, får, hundar och fåglar. Och citrusfrukter och oliver att plocka från träden.
 
Nu så har det blivit springande efter julklappar istället som jag precis har slagit in. Och även present till grannen som tog hand om mina blommor och posten. Så nu så har högen med tidningar växt ännu mera på bordet. Mat var jag jue tvungen att handla hem här också. Så promenixer har det blivit och bärandet har blivit min träning. I morgon så är det dock dags för veckans trappträning igen. Och det behövs kan jag lova!! Sen efter det så drar jag igång min gymträning igen. Kan inte bara sitta på rumpan och försöka läsa ikapp alla mail som har trillat in. Och för dom som vill se lite utav maten jag gjort så är det instagram som gäller: zuzibuz. (bilderna hamnar där nu istället för på fb) Gårdagens tonfiskburgare gick hem!! (Y)
 
 
Nu så ska jag gå och göra durra som jag älskar att äta med nötter. Och dadlar fyllda med smör. Nu svimmar min pappa när han läser det haha.

Från kyla till värme

 
Det finns en uppsjö av hjälpmedel som lovar att väcka dig vid precis rätt tillfälle, men Neuro: On tar det ett steg längre. Enheten kommer i form av en högteknologisk ögonbindel och är utrustad med sensorer för att känna av ljus, en accelerometer och en termometer. Med hjälp av dessa ska Neuro: On inte bara kunna övervaka din sömn utan även väcka dig med hjälp av att långsamt släppa in ljus när det är dags att vakna. 
 
Jag tror att jag har haft resfeber i en vecka nu. :D Så jag borde nog ha en sådan här som fick mig att sova istället för att vakna. Läste i en utav alla träningstidningar som jag har att stresshormonet kortisol är som högst när man vaknar. Och det stämmer in bra på mig just nu. :P Träning är bra då så det har det blivit. Idag så kördes det bröst och häromdagen så var det ben. Plus rehaben för axlarna båda dagarna och promenixer förstås.
 
Pengar är växlade och UD vet vart jag tar vägen så nu bara till att packa väskan. I morgon blir det att färga ögonfransarna. Måste vara fin när jag sover. ;) För jag lär nog däcka efter tre flygplatser och ett vaket dygn!!