Anabola steroider

 
Fångade jag eran uppmärksamhet lite nu?! ;) Men jag pratar faktiskt om senap, för i plantan så finns det en steroid med en effekt som liknar den som anabola steroider ger. Senapssterioderna hjälper till med att bygga upp musklerna och hjälper dem att pressa sig mer. Kanske dags att be pappa göra sin starka senap åt mig. Höjer nog förbränningen också. :P
 
Bra för hjärtat är jue träning bland annat så det har jag pysslat med. Promenix bland snödroppar och mullrande motorcyklar = vår!! (Y) In på gymmet där det kördes rehaben för axlarna som vanligt plus ryggen. I morgon så blir det klippning utav trollockarna så det blir ordning på det också. Fast det sägs jue att styrkan sitter i håret. :D
 
Starka saker har det testats fram i köket också som en oliv/fetaoströra.

Nätet bygger om i ditt huvud

 
Multitasking förstör din koncentration och förmåga att fördjupa dig i ett ämne - och försämrar minnet, visar ny forskning. Å andra sidan blir du bättre på att söka efter och hitta sådant du inte längre kan minnas. Jag och mitt minne i ett nötskal, så jag och Mr Google är bästa vänner. :D
 
Detta är dock inte min hjärna utan min Popeyedrink. Lurar hjärnan med smoothiesar gör man dock. För skulle jag äta allt jag har i den här utan att mixa det så skulle jag inte orka att äta upp det. :P Laddar med detta innan gymmet, där det kördes bröst och rehab för axlarna plus mage.
 
Och jag har fått iordning på alla mina kom ihåg lappar med experiment också. Yeeey!! Är nog tur att jag skriver ner saker och ting. Kom på flera recept som jag inte har publicerat ännu. Men först nu så ska jag betala mina räkningar innan jag glömmer det med. ;) Är jue en ny månad snart!!

Trött på att räkna kalorier?!

 
Då kan armbandet Airo vara en uppfinning för dig. Utvecklarna hävdar att egenmätaren kan mäta vad du äter via huden – och se exakt hur många kalorier du har intagit. Produkten har dock inte lanserats ännu men vissa experter tvivlar på trovärdigheten. Skulle tro att det funkar nog lika bra som dessa energiarmbanden på marknaden. ;)
 
Detta armbandet är det dock en viss man who is showing off in Tunisia. The one and only who wrote the text the other day here. Se hur det går när jag pratar engelska hela dagarna. :D Jag har gått och blivit en riktig Dolph haha. Inte hänt så mycket annars mer än trappträning igår och shoppingturné idag så dags för mer experimenterande.
 
Har fått hem massor utav olika kryddor i provrör också. Coolt!! Eller hot kanske jag ska säga för det är massor utav starka afrikanska kryddor (Y). Ska bli väldigt spännande att testa. :P Sätter väl fart på förbränningen om inte annat. Men gymmet i morgon igen och en promenix, och hoppas på att det inte regnar som det gjorde idag.