Pillar mig i naveln

 
Det låter som att jag ligger i soffan och inte gör ett dugg. :D Men det är det motsatta faktiskt. Har fått en inflammation i naveln som jag måste hålla efter. Är väl från alla mina långa duschar, eller också från träningen när man blir svett. Och jag har väl inte torkat mig ordentligt. Min navel är så liten så den är bara typ ett streck. Skulle aldrig kunna ha en piercing där med ett smycke, för det skulle hänga utanför det haha.
 
Och om jag spinner vidare på det där med vatten då. Så sprider sig mina receptbilder som ringar på vattnet ut i stora vida värden. Jättekul!! Dessa pannkakor gjorda på one pancake fortsätter det jue bara att trilla in likes och receptförfrågningar om. Så jag kan säga att jag testade med att ha i banan och mixad keso denna gången. Plus att jag gjorde en fluff på one casein med chokladsmak. Och lite extra banan on top. :P
 
Läser att man ska äta bara på dagtid för att få ett bättre minne. Om du äter vid tider när du normalt sover kan det skada din förmåga att minnas saker säger forskare enligt Neuroscience. Så det är därför som mitt minne är som det är då då. ;) Jag har i alla fall kommit ihåg att träna mig med promenixer och in på gymmet. Häromdan blev det rygg och idag så blev det ben plus rehab för axlar som vanligt. Och lite mage på det.

Nut butt - but not

 
Bara jag som tränar dom små grå igen och leker med ord. :D Har nämligen hittat en träningsfotölj. Ja ni hörde rätt så nu så behöver jag inte promenixa och till gymmet när det är halt ute *ironi peeps*
 
Vår stillasittande livsstil är ett hot mot hälsan. Tao Chair är en fåtölj designad för att platsa i vardagsrummet, men under ytan döljer sig något som bäst liknas vid en gymmaskin. Armstöden är tänkta att agera motstånd för en rad olika övningar, och i det högra armstödet syns en display med information om dina framsteg. Det betyder att du kan bränna kalorier och sitta vid datorn på samma gång.

Igår var det dock trappträning inomhus. :P Var ut en sväng och hämtade paket dock. Väntar med spänning på när jag får stevia drops så jag kan leka ännu mera med dessa proteinbollar. Bara fantasin sätter gränser!!
 
Brukar jue smaksätta med allt från bär och frukter till nötter och kryddor. Men för att få tillräcklig smak utan att det ska bli en smoothie så kan det vara perfekt med dessa droppar. Fast oftast äter jag med sked ändå. ;)

Drop drop drop

säger det utanför. All snö som kom ner förvandlas just nu till is. :P Så nu filurar jag på om jag ska sitta på min bak inne eller ute. :D För tar jag mig en promenix så hamnar jag väl på den tänker jag. Och gymmet står nog kvar i morgon också. I-lands problem i know!! Har paket att hämta oxå.
 
Kan snacka om dessa droppar istället som är gjorda på stevia och inte is. Men i en proteindrink med is funkar det jue. ;) Finns i 11 olika smaker (en är naturell). Själv så är jag nog mest nyfiken på citron att baka på. Eller druva låter väldigt spännande. Stevia Drops köper du här!!