Mera siffror

 
och mera blåbär, och gröt för den delen också. :D Här har jag gjort en variant på klappgröt proteinstyle. Mums!! Tror att jag skulle kunna leva på bara gröt. Eller kanske inte haha. Mina ben är som gröt idag dock sen gårdagens benträning. Men en promenix har dom fått, och herr och fru and fick lite bröd utav mig. Kunde jue inte ta med gröt ut heller. ;)
 
 En undersökning pekar på skillnader mellan mäns och kvinnors intressen. Inte helt oväntat är fler män än kvinnor (inom parentes) intresserade av fotboll, 23 (7) procent. Motsvarande gäller också intresset för att se och läsa om sport, 20 (9), cykling, 15 (11) samt jakt och fiske, 15 (3).
 
Omvänt är det fler kvinnor än män (inom parentes) som lockas av hälsa och friskvård 31 (12), gruppträning, 15 (4), yoga, 8 (1), ridning, 7 (1) och simning 7 (3). Intressen som delas lika mellan könen är friluftsliv och äventyr, löpning och joggning, skidåkning, styrketräning och handboll.
 
Där ser man, styrketräning för båda <3 train together - stay together!!

Livets dryck

 
är vatten med smak av både det ena och det andra. Men just nu så har jag visst blåbär i håret ser jag sen jag har gjort mig en smoothie haha. Det kanske är bra för håret, vad vet jag?! Vad som annars säljer bättre är hälsosamma livsmedel och kosttillskott. Och igår på shoppingturnén så fick jag fatt i lite nyheter igen, som pistagemjölk till exempel.
 
Försäljningen av naturella nötter har ökat med 29 %, frysta bär 44 %, pumpakärnor 113 %, frysta och färska vegetariska produkter 37 % och torkade linser 38 %, mätt i kronor under perioden 2010-2014. Proteinrika livsmedel som keso, kvarg, ägg och hälso- och sportbars ökar också. Keso och kvarg (137 %), ägg (19 %) och hälso- och sportbars (395 %) :O!!
 
Och där är jag med och hjälper till en hel del, lever inte bara på vatten. :P Ute kommer det ner en hel del utav den varan dock. Tog mig en spa och vilodag för det var jue trappträning härom dagen. Så får det bli gymmet i morgon igen istället. Dags för bröst att få sig en omgång. Sen promenixa och shoppa med mig sexpack to go bottles som jag har fått ögonen på. ;)

Ute i god tid

 
Så det blev inte pannkaka utav allt. :D Jag hade med mig coachbanden till gymmet idag för jag trodde att dom skulle användas till helgen på Battle of Scandinavia. Men det var visst till nästkommande tävling. Bättre för tidigt än försent dock. Det där med dagvill stämmer nog ganska så bra. ;)
 
Har även försökt att komma på något vettigt att skriva om. Både det och att komma på nya recept står lite still. Kikade igenom mina tidningar för inspiration. Men jösses kunde ha en tidning för det står exakt samma i alla. Och dom intervjuar exakt samma människor också. Tummen ner!!
 
Tumme upp är det för träningen däremot. Häromdagen vart det en lång promenix. Höll nästan på att blåsa bort. :P På gymmet så har jag kunnat öka vikterna utan att mina axlar bråkar allt för mycket med mig. *peppar peppar* Och på tal om kryddor, kika in på instagram!!
 
På bilden är det för övrigt proteinpannkakor med lite lösare jordgubbsfluff.