En liten uppdatering

 

Lördagens biljetter till SM i Västerås är slutsålda (finns kvar till söndag) Men det finns fortfarande vip-biljetter kvar till båda dagarna!! Bokas på: susibus557@hotmail.com 600 kr/st + 20 kr/st i förköpsavgift.

 

I morgon kväll så stänger jag förköpet för att göra i ordning alla dessa biljetterna till er. Och på fredag morgon så bär det utav mot Västerås och rodda. Så då syns vi där under helgen!!

 

Och jag kör nog med kramförbud tror jag. ;) Är fortfarande förkyld sedan SM i Alingsås. Så därav inget tjatande om träning här på ett tag. Lugnt och fridfullt!! :D Några promenixer har jag fixat till dock.

 

Höll på att tappa byxorna bara utav att ha mobilen i fickan. Så måste ha tappat några kilo på dessa veckorna. :P Kan hoppas på att det är fett och inte muskler. Vätska kan det inte vara så mycket som jag druckit haha.

Fjärilar i magen

 
får jag när jag läser hur arbetarna har det som gör träningsskor. Och så många som jag köper. Nu är inte asics en utav dom värsta tack och lov. Kika in på denna länken så ser ni vad jag snackar om. Och jag som är glad att jag går på barnavdelningen. Vad får dom betalt då tro?!
 
Du köper ett par träningsskor för ex antal kronor. Nära hälften utav priset är detaljhandelns påslag och cirka en tredjedel är moms och marknadsföringskostnader. Men lönekostnaderna är en mycket liten del, arbetarna i Asien har tjänat 20–25 kronor på att tillverka ditt par skor.
 
Idag så fick jag mig äntligen en liten promenix i härligt soligt väder. Snart två veckor som dunderförkyld. Så jag säger att jag jue gick in när de var sommar och kommer ut när det är höst. :D Kanske skulle satsa på Nike's nya flimrande höstskor så att man syns i mörkret. ;)
 
Eller också så tar man löpbandet inne på gymmet. Inte min favorit dock för jag vill ut i friska luften och röra på mig och andas. :P Löpband är dock något som funnits ända sedan 1800-talet, men på den tiden så användes den som tortyrmaskin för folk man inte tyckte om haha. Evil pt eller?!

Knäcker extra

 
Världens enklaste frökex att göra. Kom på receptet när jag skulle rosta fröer. Du kan ta vilka som du vill och blanda ihop. Här kör jag på tre olika.
 
Omega-3 bomb
100 gram pumpafrön
100 gram solrosfrön
2-3 msk gula linfrön
50 gram äggvita
valfria kryddor (här har jag min kära harissa)
 
Vispa äggvitan och tillsätt kryddorna, därefter fröerna. Rör om och sprid ut på en bakplåtspappersklädd plåt. In i ugnen ca 10 minuter på 150 gr.
 
Kors i taket inget proteinpulver tillsatt. ;) Det är jue bra för musklerna annars. Så är även omega-3 som dessa fröer kryllar utav. Tillsammans blir dom en exceptionellt bra duo. :P Studier från Washington University School of Medicine visar på att det hjälper oss att bygga muskler genom att stimulera kroppens egen proteinsyntes. Hoppas att det funkar när jag ligger på soffan och läser alla dessa träningstidningar också. :D