Den gyllene regeln

 
Det etiska begreppet "gör mot andra som du själv vill bli behandlad" återfinns inom de flesta filosofiska och etiska läror. Tänk om fler kunde leva efter den devisen. Så ibland så kan det vara bra med en boxsäck. ;) Nog sagt om detta men det finns badass både i Sverige och Tunisien!!
 
Inte mycket jag säger här heller nu för tiden. Tiden bara springer iväg för mig, och ändå långsamt när vi väntar på beslut från migrationsverket. Har till och med skrivit till stadsministern. Ser nu att det är nio år sedan som jag startade upp denna bloggen. Vart sjutton tog alla dom åren vägen?!
 
Gymmet fyller jue 14 år och jag började där när det öppnade. Så denna veckan så har jag kört igenom kroppen igen. Tänker inte rabbla övningar något mer. Vill jue inte att ni ska somna här inne. :D Promenixer har det blivit som vanligt också i både regn och solsken. April säger jag bara!! :P

Saved by the bell

 
Haha det vore något att ha ute på promenixerna det. Alla man möter som går med näsan i sina mobiltelefoner och kliver jue rakt på en om man inte skuttar undan. Funkar kanske även att skrämma iväg busar med. För den som är nyfiken på denna "run-bell" kan kika här!! Själv så ser jag numera vart jag går för jag har fått håret klippt. Lockar överallt så förra veckan så fastnade jag i en utav maskinerna på gymmet. Så luggade mig själv med andra ord. :D Annars så har jag kört igenom kroppen som vanligt: bröst, biceps och triceps, ben och nästa gång så väntar rygg. Där ökade jag vikterna sist utan att axlarna klagade för mycket. Dom får jue sin rehab varje gång. Plus att jag avslutar med mage. :P Grips träning har det blivit hemma hos päronen där ex antal buskar ska klippas ner.
 
Proteinrulltårta har bakats (bild på instagram som vanligt: zuzibuz). Den gick hem både på gymmet, Hemköp och Pressbyrån. Där dom för övrigt var i himlen. ;) Bild på det finns på min facebook (länk i högermallen).

Sociala medier

 
Visa oss vilka sociala medier du använder, och vi kan säga hur sund du är. Ett analysföretag har undersökt sambandet mellan sociala medier och sunda vanor. Jag kollade in instagram: Du är generellt mycket intresserad utav din hälsa. Och det stämmer jue bra det. :) (civicscience.com)
 
Tänk om alla kunde hålla en sund ton också mot varandra. Och inte minst av allt företag kan man tycka ska föregå med gott exempel. Men när man raderas när man påtalar något som är sant. Ja då raderar jag (vi) oss från bloggportalen (fitnessguru) och finns nu endast på www.zuzibuz.blogg.se
 
Promenix har det blivit som vanligt. Idag fick man sällskap utav tre älgar ute på vägarna mitt i stan. Så nu så sitter det varningsskyltar uppe haha. Gymmet däremot där var det lugnare, fast körde hårdare. Axlarna och magen fick sig en omgång. Nu så ska den få sig lite mat. :P