Årets fitnesstrend

Elektronikprylar blir årets stora fitnesstrend. Det förutspås i en amerikansk studie som genomförts bland professionella personer inom träningsbranschen. Med aktivitetsmätare, smartklockor och andra bärbara prylar kan vi mäta och analysera allt från intensiteten och distansen på träningsrundan till sömnkvalitet och stressnivå. Jag måste bara testa!!
 
Såg på vetenskapens värld för ett tag sedan och där tog dom upp bland annat dessa armband och klockor. Vissa diffar tydligen med så mycket som hela 50 procent!! :O Sen även träningsappar får sig en känga. Det som man matar in det sprids. Runkeeper och Endomondo kommunicerar var användarna befinner sig, även när de inte tränar till exempel.
 
Jag börjar dock med ett par nya träningsdojjor som visar att dom är mina. :D Promenixer har det jue blivit igen. Flera dagar med sol, men idag var hela världen inbäddad i frost. Så coolt!! Gymmet har fått besök utav mig också så biceps och triceps en dag, och axlar och mage en annan. Fick även höra att jag är vältränad flera gånger så det tackar vi för. ;)

Mental träning

 
Ja det kan man nog kalla det för när vi är i varsitt land. Han jobbar långa dagar på ett gym så jag har jue tid att gå igenom den här högen nu. Och man hittar en och en annan liten pärla. :D Som den här då till exempel: Korta kvinnor lever längre och är friskare. Yeeey!! Korta kvinnor har en renare förbränning och en lägre ämnesomsättning. Kvinnor under 157 cm (jag klarar mig med en centimeter där) har lägst risk för att få cancer.
 
Kroppslig träning har jag också sysslat med som vanligt. Promenixer i härligt soligt väder. Känns nästan som det är vår i luften med fåglar som kvittrar. Några turer till gymmet har det också blivit där rygg och mage fick sitt en dag. Och bröst och axlar en annan dag. Är inne i ett flow där jag kommer på nya övningar nu i och med att jag hittar nya maskiner. :P Det blev till och med cardio idag när jag fick syn på en trappmaskin.
 
Nu så ska jag bara hitta på nya recept också. Har lite idéer igen. ;) Och letar som vanligt efter alla nyheter på mina shoppingturnéer. Ger just nu bort allt proteinpulver från min gamla sponsor. Så städ i skafferiet!!

There is were the magic happens

 
Ja där sker allt bloggande, och alla recept plitas ner som ni säger "recept tack" till. ;) Men även genom den där datorn så mötte jag mannen i mitt liv. Numera så är det mest över telefonen som vi pratar medans vi väntar på att migrationsverkets kvarnar ska mala. Så håll tummarna för oss!!
 
Och läser i mina träningstidningar att helt ny forskning på en halv miljon människor visar att en starkt kryddad måltid varje dag sänker risken för dödlighet med hela 19 procent. Vilken tur då att jag har gått och fått dille på harissa som innehåller chili. Bäst så jag håller mig vid liv menar jag. :D
 
Träning blir det jue plus promenixer som vanligt. Idag kördes det ben på gymmet och rehab för axlarna. Tur att jag är aktiv där i alla fall. Bloggen är det inte samma fart på haha. Filurar till och med att köra recepten på instagram (zuzibuz) nu sen bilderna är där. Vad tror ni om det?!