We are in business

 
När man hittar sig själv i en utav alla tidningar som man läser. Så det ska allt bli mera utav dessa recept ska ni se. Men det är så mycket annat som händer och fötter just nu. Enda stunden som jag sitter ner på rumpan är väl i mina pärons lanne. :D Det är min outdoortraining just nu!!
 
I huden sitter det många sensoriska celler som har förbindelse med de nervceller som styr musklerna. Genom att banka på skinkorna aktiverar du nervsystemet, så att musklernas sammandragningsreflex förbättras. Det ger fastare former. Slå med öppen hand och var inte rädd att ta i.
 
Bara så att ni vet!! ;) Haha ja det har jag oxå läst i en utav alla dessa hälsotidningar. Har faktiskt hunnit med en rad promenixer och turer till gymmet oxå. Senast idag så fick dom besök utav mig. Annars så är det full rulle med att sälja saker i en fb grupp och fixa med migrationsverket.

Det gäller att vara laddad

Hero kallas skosulan som omvandlar kinetisk energi till el på promenaden – tillräckligt för att ladda upp mobilen. Sulan kan producera effekten 1 W nominellt, och vid toppar 10 till 15 W, vid spänningen 9 V. I sulan finns även batterier för lagring med kapaciteten 4Wh. Så det krävs alltså fyra timmars promenad för att ladda batteriet. På ovansidan av skon finns en anslutningskontakt för usb. Undrar om dom kommer i barnstorlek?! :D
 
Då går det jue att hålla kontakten med mannen på mina promenixer. :P Undrar just hur många timmar 2500 km skulle ta om jag skulle vandra till han?! Tycker inte vi gör annat än att laddar dessa telefoner när vi pratar med varandra under dagarna. Nu så är min gamla på väg till Frankrike för vidare transport till Tunisien. Vi sliter nämligen ut dom också. Tror att vi är inne på tredje var eller något sånt nu på två år. Måste gå hett till haha.
 
Nu däremot så ska jag ta och hoppa i säng för att ladda mina batterier. Och så ska det sägas god natt så klart. Och det har blivit mer träning än promenixer. Idag till och med så att det blev blodvite inne på gymmet. ;) I morgon så är det nog dags för outdoortraining igen. Har sett häftiga brallor för det, men dom kostar alldeles för mycket tyvärr. Och håll ut ni som väntar på mer recept. Får köra raw tror jag. Är så varmt här inne!!

Blondes have more fun?!

 
Det är ingen hemlighet att sex är bra för både kropp och själ. Det har porrsajten Pornhub nu tagit konsekvensen utav genom att göra reklam för en undersida med ett sexigt motionsspel.
 

Sajten förklarar i videon att många glömmer att röra på sig och motionera till vardags, och det vill man nu ta och ändra på. Därför har de producerat ett träningsspel online, där träningsarenan så att säga är sovrummet. Med hjälp utav ett specialdesignat bälte med plats för en smartmobil är tanken att man ska utföra olika sexställningar och få poäng utefter sin insats. Det ska också vara möjligt att dela sina poäng på olika sociala medier. Om nu någon känner för att göra det. *hmm*

 

Ja vad säger man?! :D I och för sig så behöver jag inte filura på det för mannen är 2500 km bort. Och der är även Ramadan och fasta. Så denna cookie skickade han bild på till mig innan det började. Kan inte förstå vad han menar med det. ;) Ska nog gå och leta reda på någon brownie jag och ta kort på. Vad händer annars då då förutom att jag läser detta i en träningstidning. Jo trappträning, promenix, gym och utomhusträning!! :P