En liten prick

 
på bron. Japp jag blev fångad på bild samtidigt som att jag tog kort själv. :D Min bild hittar ni på instagram som vanligt under namnet: zuzibuz Jag har börjat att återhämta mig från alla skador nu plus förkylning. Så sakta men säkert så är promenixerna igång igen. Dock inte så långa med denna foten och hostan. :P Så har hittat mig min träningsform nu hihi. ;)
 

Vill du öka din förbränning utan att behöva köra stenhårda motionspass?! Då kan lågintensiv träning vara din grej. Det är minst lika effektivt!! HIT-träningen har fått konkurrens utav sin raka motsats: LISS. Low intensity steady state är en lågintensiv träningsform som förespråkas av flera kända fitnessprofiler.

 

Den handlar om att lyfta vikter kontrollerat och långsamt, med färre repetitioner än vanligt – och att springa, cykla eller simma i ett lugnare tempo. Riktlinjen är att du ska utföra den fysiska aktiviteten i 65–75 procent av din maxkapacitet, under 30–45 minuter. Börjar med att bära alla träningstidningar till gymmet som jag hunnit att läsa ut nu.