En liten prick

 
på bron. Japp jag blev fångad på bild samtidigt som att jag tog kort själv. :D Min bild hittar ni på instagram som vanligt under namnet: zuzibuz Jag har börjat att återhämta mig från alla skador nu plus förkylning. Så sakta men säkert så är promenixerna igång igen. Dock inte så långa med denna foten och hostan. :P Så har hittat mig min träningsform nu hihi. ;)
 

Vill du öka din förbränning utan att behöva köra stenhårda motionspass?! Då kan lågintensiv träning vara din grej. Det är minst lika effektivt!! HIT-träningen har fått konkurrens utav sin raka motsats: LISS. Low intensity steady state är en lågintensiv träningsform som förespråkas av flera kända fitnessprofiler.

 

Den handlar om att lyfta vikter kontrollerat och långsamt, med färre repetitioner än vanligt – och att springa, cykla eller simma i ett lugnare tempo. Riktlinjen är att du ska utföra den fysiska aktiviteten i 65–75 procent av din maxkapacitet, under 30–45 minuter. Börjar med att bära alla träningstidningar till gymmet som jag hunnit att läsa ut nu.

Sex toarullar senare

 
Haha nej jag har inte lockat håret med dom, jag har snutit mig. Och det verkar inte vara någon ände på det. Tydligen farliga baciller i Västerås. :P Men så här fint fixad blev jag i håret där. Tror att det är min första fläta ever!! Längtar efter både fix och den fotöjen, och att bli frisk förstås. Men inget ont som inte har något gott med sig. Nu vilar jag jue i alla fall foten. Men jag är fortfarande ganska så färgglad. Matchar blå fot med röd näsa nu. :D Så därför tid att läsa mina träningstidningar som växer på hög.
 
Här kommer lite kuriosa från en utav dom: En vuxen människa bär omkring på tiotusentals triljoner bakterier invärtes vilket motsvarar 1,5 kilo. Under rätt omständigheter kan bakterieceller dela sig var tjugonde minut. På sex till sju timmar kan en enda bakterie bli över en miljon!! Så det är bara att se till att dom goda vinner över dom onda. ;)
 
För övrigt så har ett nytt företag fått upp ögonen för mina kreationer i köket. Så hoppas att det leder till något bra samarbete. Hejja instagram!!