50 shades of red

 
som blev 50 shades of blue. :P Har varit på massage och försökt att få min piriformis att släppa taget om min ischias. Men det var lättare sagt än gjort det. En stund så kunde jag gå på benet utan ajaj. Men vi hittade jue rätt i alla fall så det är bara att jobba vidare. Ny tid är bokad den 8 maj. Ser att massagens dag är den 12 maj med event, rabatter och prova på tillfällen. Glad jag har lite rabatt genom gymmet mitt i alla fall. Har precis betalat lite räkningar nu för medicin och läkare bland annat. Även fryst gymkortet en månad så spar lite dolares där. Den 16 maj är det dax för sjukgymnast och rehab. Håll tummen att jag är som ny då!!

Pain in the ass

 
so do speak. ;) Idag har jag varit till farbror doktorn och fått min "dom". Vad jag trodde var ischias är tydligen piriformis syndrom. Typ ungefär samma sak fast inklämningen är inte på samma ställe och ischiasnerven blir involverad i detta oxå. Piriformis är en muskel i rumpan.
 
Besvär från piriformis uppstår oftast hos vältränade personer med kort, kraftig och dåligt utstretchad muskulatur. Tillståndet är betydligt vanligare hos kvinnor än hos män. Bland idrottare är det särskilt vanligt att utövare inom styrke- och kroppsbyggnadsidrotter. Blir väl rehab av hela mig.
 
Sitter och läser på lite medans jag väntar på att min fysioterapeut ska ringa upp mig om en tid för massage. Och så får jag nog lov att lära mig att stretcha bättre. :P Men jag hålla mig lugn med mina promenader och min träning. Kommer go loco!! :D Så hojta till den som har en bra kur.

Know your beast

 
How did you perform during your last workout?!
Now you can stop relying only on feelings and sensations to
evaluate your workout quality: Beast Sensor is the perfect
tool to start quantifying your performance when lifting weights.
 
Skulle vara lite kul att testa faktiskt!! Idag så upptar smarta klockor och aktivitetsarmband tillsammans hela 95,7 procent av den totala wearable-marknaden. Fast nu så har jag inte tränat på två hela veckor på grund av min ischias. Och någon som inte kan träna alls är min pappa som ligger på sjukhuset igen. Dock med en massa andra monitorer som kollar hans värden. Men måste säga att han är en beast som klarar utav alla smällar som han åker på. Och mamma med så vi är en tuff familj!! <3