I väntans tider

 

Hej!
Jag har bara erhållit nr 2 på min prenumeration. Ser nu att nr 3 finns ute också. Den måste med andra ord ha kommit bort på vägen. Började fundera om det inte var dax för ett nytt nr snart.

Med vänlig hälsning
Susanne

Hej,

Jag har begärt ett utskick av tidningen på nytt.

 Ha en fortsatt trevlig dag!

Hej igen!

Förlåt om jag är tjatig men det har inte dykt upp någon tidning. 

Ska väl inte behöva ta en och en halv vecka för posten?!

Eller är det någon där som läser den istället...

//Susanne

Hej!  

Tack för ditt mail.  

Tyvärr kan det ta en dryg vecka innan den kommer efter att vi har beställt den. Jag ser att den blev beställd den 28/7 men för att vara säker ber jag redaktionen skicka ut en särskilt till dig. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Hej ännu en gång!

Nu börjar jag faktiskt bli irriterad. Det har fortfarande inte dykt upp någon tidning. Hur många veckor ska det egentligen behöva ta?! Nu är det snart 3!! Två stycken har nu lovat mig att skicka den men inget tycks hända. Snälla fixa detta nu.

//Susanne

Hej,

Vi ber om ursäkt att tidningen inte har levererats som den ska. Vi har försökt flertal gånger att få ut tidningen till dig. Dock har det inte fungerat och vi kan inte se varför. Jag har skickat den ytterligare en gång till nu och ska även ta kontakt med distributören för att se vad för problem det kan vara. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Hej igen!

Vet ni hur lång tid utskicket denna gången kan ta? En vecka nu så nu är vi snart uppe i en månad.

Är det posten som kan slarva hela 3ggr? Eller vart tar min tidning vägen? Fattar ingenting av detta helt ärligt.

Kollade ni upp med distributören? Stoppa tidningen i ett kuvert så ingen ser vad det är och testa kanske vore något? 

En som vill ha sin tidning!

/Susanne

Hej, 

Det utskicket som gjordes den 9/8 blev tyvärr felregistrerat i vårat system så det skickades aldrig ut men det som gjordes 15/8 ska vara på väg till dig och borde dyka upp vilken dag som helst nu.

Vi ber om ursäkt för allt strul som varit med att få ut tidningen till dig.

Ha en fortsatt trevlig dag

 

Helt dj*vla sanslöst för att få sin tidning som man prenumerar på. Jag har nu väntat i en månad på den. Och dom har skickat den tre gånger säger dom. Kommer den inte till veckan kommer jag att hänga ut dom i alla sociala medier som finns och ska ha mina pengar tebax!! Vad är det som är så svårt lixom?! (har jue även kontaktat dom över facebook) Så jag väntar på min tidning precis som dessa katter väntar på sin mat. :P

Napercise

 
Ibland är en stunds sömn hälsosammare än träning. I takt med att sömnforskningen går framåt så ökar vår medvetenhet kring vikten utav sömn. Ett tecken på att sömnen börjar att få den status som den förtjänar är gympasset: Napercise. :) Den finns på gymkedjan David Lloyd Gyms i Storbritannien. Här erbjuds optimala sömnförutsättningar i form utav ett drömskt bakgrundssound, sköna sängar och optimal temperatur. 
 
Källa: Independent 
 
Själv så skulle jag vilja ha detta utomhusgymmet hemma. Då kunde man jue gå in och ta sig en lur när man vill. :P För övrigt så är det jue dax för massage igen utav min piriformis (ischias som inte vill släppa taget) i morgon på gymmet. Då lär jag inte somna, det är ett som är säkert!! Men det får göra hur ont det vill bara jag blir bra någon gång. Fast det går sakta men säkert (som mina promenixer) åt rätt håll. *peppar peppar*

Bra matvanor?!

 
Enligt en ny undersökning från University of Washington kan sociala medier ge bra matvanor. I den fastslår man att instagram (zuzibuz) är ett minst lika andvändbart verktyg som exempelvis en app där man registerar måltiderna. Genom bilderna på instagram får personerna en enkel och överskådlig bild utav sina matvanor - samtidigt som de kan dela med sig av sina mål och få pepp av andra att uppnå dem. Det är dessutom enklare och mer snabbjobbat att lägga upp en bild på sin mat, än att skriva ner eller registrera alla ingredienser, anser forskarna. Men då gör jue jag allting rätt då då. ;) (källa: Science Daily)
 
Och receptet på dessa proteinbollar med mandel ser ni bland kommentarerna på min instagram. :P