Gillar du spel?!

 
Business Insider rapporterar om träningsredskapet Icaros, som kombinerar vr-spel med träning. Men hur är detta träning?! Att inte ramla av den där prylen eller. :D Tanken är tydligen att man liggande i en slags superman-position ska göra knäböjningar (squats) och andra övningar.
 
Ja ja vet man inte vart man ska göra av pengarna så haha. ;)

En dag på gymmet

 
Är man träningsskadad när man vill ha ett sånt här ställ hemma att hänga kläderna på oxå?! Lite av mina tankar på gymmet. :D Kanske tur att dom stannar där och att jag har köpt boken Hjärnstark. För igår så tror jag alla sorters människor tränade. Eller ja?! ;)
 
* Först så lyckades jag med att nästan boxa till en pt i magen vid utåt rotation av axeln (lite av min rehab varje träning)
* Sen undrar jag om att slänga hantlarna i golvet är dropset haha. (min ironi och humor jag vet)
* Äldre herre stönade så högt så jag funderade på om han sista stund var kommen här i livet.
* Ett par bråkade, eller i alla fall argumenterade väldigt högt om hur mycket vikt och hur övningarna skulle utföras.
* I omklädningsrummet så trodde jag en tjej stod och stretchade. Men det var visst en speciell vinkel för att plåta rumpan. Kanske tur det var just där hon gjorde det om man säger så.
 
Så den som säger att det är tråkigt att träna har fel säger jag. :P

Supermänniskor

 
och extremkyla. :P Nu driver vädret upp ­priserna på grönsaker i Sverige rejält. :( Vädersituationen har ställt till det för grönsaksodlare i Spanien, Italien och Grekland. Där har i vissa fall upp till 70–80 procent av skörden gått förlorad. Alla typer av sallad, spenat, ruccola och tomat – men också gurka, zucchini och aubergine har drabbats hårt. Vissa sorter, som spenat och isbergssallad går inte ens att få tag i. Vissa varor har gått upp flera hundra procent!! :O Undrar om man ska ta och bunkra upp lite utav den frysta spenaten?! Inte för att jag försöker att bli hulken, bara Karl-Alfred. ;) Ser annars på en programserie på teve om superhumans. Intressant!!
 
Vad händer här annars då då?! Jo just nu så testar jag ett för mig nytt protein. Var in med en laddning provsmak på Gymgrossistens butik. Det tar jue en stund att lära sig hur det reagerar på vätska och värme och så vidare. Igår proteinbollar, idag kolakakor, och bilder på insta som vanligt.
 
https://www.instagram.com/zuzibuz/