Stay calm

 
Somna gott med hjälp utav god natt historier. Jag har hittat en meditationsapp som nu har fått ett helt nytt universum utav god natt historier för vuxna. De 20 - 30 minuter långa historierna är på engelska med ljud och musik som hjälper dig att somna gott. Det är allt från klassiska äventyr till helt nya historier som är särskilt utvecklade för att få dig att varva ner. Bäst utav allt den är gratis så måste jue testas. Här ska det sovas!! :P
 
Och vad jag vill hitta på en svensk sida är denna shaker formad som en hantel. Någon som har något tips?! Jag hittar den bara på en massa utländska sidor. Vill jue vara säker på att jag får vad jag beställer.

Spring i benet

 
Fast jag önskar att det var spring i benen istället. :P Men jag kommer ut på en liten runda då och då i alla fall. Undrar om detta kan räknas som en skog haha. Läser om att vara bland träd har vetenskapligt bevisats ha hälsoeffekter som sänkt puls, blodtryck, produktion utav stresshormoner, och minskad risk för depression. Dessutom så boostar det jue immunförsvaret. Detta beror på att vi andas in essentiella oljor som skyddar växterna mot insekts och bakterieangrepp. En helg bland träd lär ha hälsoeffekter på upp till en månad efteråt. I Japan så kallas det för shinrin-yoku. Man kanske skulle ta och bli en sådan där trädkramare?! ;)

Det säger formen om dig

 

• Du är alltid optimistisk.

• Du är entusiastisk och driven.

• Du är stresstålig.

• Du är väldigt hjälpsam.

• Du har starka ledaregenskaper och är en naturlig ledare.

• Du är aktiv, sportig och kreativ.

Det är när det kommer till formen på mina tår. :D Har jue hört om att man kan läsa utav händer och fingrar innan, men inte detta. Men stämmer ganska så bra på vissa punkter i alla fall. På bilden ser ni tassar istället, och det är kvällens serie på teven som jag ska se på. Nu är det djurfilmer som gäller. Man måste variera sig. ;)