Gotta love google

 
Vattenmelon är rik på L-citrullin, vilket förbättrar cirkulationen och kan minska muskelsårighet, vilket gör det till ett bra efter-träningsmat. Muskelsårighet var det ja. :D Men det är kanske ett bättre ord för mig än träningsvärk haha. Förhoppningsvis så kan mitt melonätande hjälpa min piriformis då då. ;)

Vad är poängen?!

 
Ibland så går det lite för fort haha. Som ni ser så har jag bytt design. Hoppas att ni gillar det. För det kostade visst 3000 poäng. :P Helt okey för jag har jue samlat på mig en hel del genom åren. Men såg inte det förrens efteråt så jag bytte hej vilt först efter hand som jag ändrade mig. Så jag blev nog av med ett antal insamlade poäng där. Kanske tur att jag inte kan sitta vid datorn så mycket så inte shoppingknappen blir utsliten och jag förlorar pengar oxå. Men har lyckats med att beställa organic butterfly pea powder. Kan det vara på grund av namnet tro?! ;) Så nu kommer det att komma purple kreationer på insta framöver!!

Morning glory

 
Håller sig kroppen yngre genom motion och träning?! Kan du vara överviktig och ändå i god form?! Det är några av frågorna som Jennifer Gardy tar ett vetenskapligt grepp om, i sin jakt på sanningen.
 
Har hittat ännu en dokumentär - sanningen om träning. Ska bli intressant att se nästa avsnitt. Och kan man inte träna själv får man väl titta på det. Och proteinpulver kan man alltid göra smoothie på. :P
 
Har varit iväg på min fjärde massage så nu är piriformis blå igen. Men det går sakta men säkert framåt. Det nya är att det knäpper i knät för varje steg som jag tar. Ingen risk jag kan smyga mig på någon. :D