Daily sports

 
I wish!! :P Det var en segdragen kamp med denna ischias. Till veckan så är det dax för massage nummer tre. Och alla goda ting är tre eller hur?! *håller tummen* Igår var det klippt i alla fall så inget mer (nät)troll haha. Dåligt med trollande i köket oxå nu. Det närmar sig 30+ strecket igen här inne så kall mat är det som gäller.
 
Jag har även denna challenge att utföra till minne utav Marcus Kowals son Liam (lilla bebisen) som blev ihjälkörd utav ett rattfyllo. :( Kommer nog att bli lite svettigt, men läser om träningskläder som görs utav återvunna petflaskor som tar bort svettlukt. Coolt! Inte bara träningsskor längre. Återvunna pet-flaskor blir till ”antibakteriellt garn”.
 
Some days, you just have to kick a little harder especially towards the end! Today, I challenge Zuzi Buz Jorge Bueno Ivana Bugarcic. 100 kicks a day for 7 days, challenging 3 people a day.
PLEASE SIGN AND SHARE PETITION:
http://www.ipetitions.com/…/save-lives-now-no-more-drunk-dr…
#rememberLiam
#DontDrinkAndDrive
#DonateLife
#365DaysOfKicks
#100KickChallenge
www.LiamsLife.org
 
Så in och skriv inunder nu så jag inte kör kickarna på er!! ;)

Nej nu blommar det

 
Beautyfood handlar om att tanka sin kropp med näring som skyddar, stärker och reparerar huden. Och hårvård också för den delen. Att tanka insidan med näring som skyddar, stärker, reparerar, stimulerar kollagenbildandet och ger livskraft är som att käka superserum varje dag. Huden är ett skyltfönster för vad som sker i våra kroppar, och beautyfood ger långsiktiga effekter som inga kosmetiska produkter kan matcha.
 
Hudens kondition är en summa av ålder, arv, hormoner och livsstil. Ungefär 80% av hudens åldrande beror på livsstilsfaktorer och där är maten viktig. Antioxidanter, protein, nyttiga fetter och fytonäringsämnen är hudvänner som ger verktyg för att skydda sig mot skönhetssabotörer som sol, stress och föroreningar, och samtidgt reparera skador och bilda kollagen och elastin, som bevarar hudens fyllighet och spänst.
 
Beautyfood bygger på att käka varierat, så vi får i oss en hel orkester av skönhetsnäring. Men avokadon har en särskild plats i skönhetshjärtat. En riktig lysterbomb med superantioxidanten vitamin E och viktiga fettsyror som funkar som en fuktcrème inifrån. Och här blommar min ut i tidningen Topp Hälsa. Andra gången jag hamnar i den tidningen med mina bilder. Jag gillar verkligen instagram (zuzibuz) som bygger på just bilder.
 
I kväll blir det dock teven och programmet: Revenge body with Khloé Kardashian. Måste verkligen se om det är något att ha.

När ni bönar och ber

 
Haha sorry jag som alltid leker med ord. Men ni ville veta rcepetet på denna pizza så jag tänkte att jag slänger upp det här på bloggen oxå, och inte bara på instagram. (kör copy and paste därifrån, min piriformis vill inte sitta så värst länge) :P Bloggen som för övrigt fyllde 10 år i april!!
 
Bönpizza
 
Jag mixade en tetra vita bönor (valfritt, har använt kikärtor oxå) med 1/2 dl pofiber, 1 tsk bakpulver, valfria kryddor och fluffad äggvita till lagom koncistens. Typ 0.75 dl kan jag tänka mig. Pytsar jue på efter hand. 225 grader i 20 minuter. Sen på med vad du vill ha och typ 10 minuter till.
 
Och vad som jag hade på är min shakshouka med mozarella och spenat.