Ordning och reda

 
löning på fredag. I wish!! Dessa frysetiketter har jag dock fått gratis. Så nu så kommer jag att veta vad det är som är i frysen. :D Ut i kylan åker min (ny)gamla telefon också. Idag så blev det en ny Samsung galaxy S6. När min S5:a är lagad så ska den säljas. Så om någon är sugen så är det bara att hojta till!! Nu så ska jag komponera ihop en wallet till den nya.
 
Jag inte bara shoppar, jag tränar också. ;) Idag så blev det både rehaben och styrka för axlarna. Vädergudarna veliga ute idag igen så ömsom sol och ömsom regn. men i alla fall t-shirt väder idag :P Läste annars att vi shoppar mat för 275 miljarder om året i Sverige. Det är mycket mat det (och pengar!!), så igår hjälpte jag till med det när det var shoppingturné.
 
Och är fortfarande arg på han som sköt det där fina lejonet. For sports, a trophy?! Vad är det för en sport att jaga ett djur med pil och båge i flera dygn. Såra det för att sen ta död på det. För den som har missat det hela googla bara på #cecilthelion. But what comes around goes around. Märks det att jag pratar engelska hela dagarna?! Blandar hej vilt. Nya Dolph :)