Get the fuck - shut the fuck up

  

Haha jag har inte tappat bort min positivitet om ni skulle tro det... Bara ännu en låttext ifrån gymet som spelades idag... Tappade jue skärpan totalt istället som ni kan se... ;) Körde mage här som sista övning så jag var väl lite darrhänt som vanligt... :P Inne i resten av dimman kan ni se Världens starkaste brandman Henrik med fötterna på en boll... Bredvid som står och böjer lite på knänen är Kenneth (pt & domare & skkf's ordförande)... Ps. jag körde även axlar (både rehab och styrka) & bröst oxå... Fick syn på denna artikeln på väggen där om att optimister lever längre... Ett litet utdrag lägger jag även in här... *pekar nedåt*

Så blir du en optimist!
Tips från coachen och sommarprataren Elizabeth Gummesson.
1. Ta en orosfri vecka. Så fort du börjar oroa dig för något, klipp tanken och säg ”det här kommer att gå bra”. Känns en vecka för länge kan du testa att ha en orosfri dag.
2. Utvärdera din orosfria tid. Hur mår du? Har du sparat på energi?
3. Ta en liten stund varje kväll och fundera på vad som har varit bra med dagen. Det kan räcka med att någon log mot dig på bussen eller att det var god mat i personalmatsalen. Till slut hamnar fokus på det positiva istället för det negativa.
4. Fundera på vad i ditt liv som du är glad och tacksam över.
5. När du blir orolig, skriv ner dina tankar eller ring upp någon och uttryck din oro. Men älta inte. När du har pratat en liten stund, sätt då punkt och släpp tankarna.
Har du en pessimist i din omgivning?
Känner du någon som alltid håller på och ältar sina problem? Våga säg till. Omgivningen spelar en viktig roll. Säg att ”nu har jag hört det här flera gånger, nu får du göra något åt det”.

Nu blev det väldigt knasig text här märker jag... *S* Så på med glasögonen!! ;) Jaja tänkte bara berätta att jag överlevde promenixen oxå fast att det började både att regna och blåsa... :P Mötte en snubbe på en enhjuling i full rulle över en av alla broarna i denna staden... Jag vet fler sätt än det som jag skulle kunna slå mig halvt fördärvad på!! Så jag använder mina ben till att gå på istället jag... säkrast så... ;)