Nu så ska det räknas

Har du rikligt med födelsemärken och skönhetsfläckar kan du skatta dig lycklig menar brittiska forskare. Det kan hålla dig yngre både på utsidan och på insidan.
Det är forskare vid Kings Collage i London som funnit att personer med födelsemärken både ser yngre ut och har bättre benvävnad än de utan födelsemärken.
De hävdar att personer med många födelsemärken har en bättre cellförnyelse och på så vis blir yngre både på utsidan och på insidan.
Många människor har mellan 30-40 födelsemärken, medan en del har uppemot 600 och nu så har man konstaterat att det finns ett samband mellan antalet skönhetsfläckar och hur personer åldras. De som hade ett stort antal födelsemärken var inte lika drabbade av rynkor och åldersfläckar som andra.

 

Något som jag däremot inte tänker att räkna är antal grader... Ute så är det just nu minus 13 och inne här ser ni jue vad "varmt" som jag har det... ;) Men med raggsockor på och baka och laga mat så håller man värmen... Ett ex antal värmeljus lyser jue här oxå... :P Nu så ska jag mysa ner mig i soffan efter att ha sprungit klart i dessa trappor... Har även klättrat på pall så att jag kan tömma luddfiltret i torktumlaren... :D