Muscle guy

 
Muscle Guy is a hand muscle-strengthening tool that reminds people to exercise with a comedic inflatable attachment. Squeezing the handles to exercise the hand muscles causes air to fill an inner cavity. When the tool is used continuously, the muscle man fully inflates. He deflates when the tool is not used. The psychological hint should encourage regular exercise.
 
Haha näe jag har inte börjat att blogga på engelska. Lika lite som att jag skulle hashtagga i 180 på instagram. Jag är bara lite lat och kör med copy and paste. ;) Lat på gymmet var jag däremot inte utan där så kördes det rehaben för axlarna som vanligt plus biceps och triceps. :P Hade med mig lite One Whey bars som jag bjöd på. Och en promenix på det sen.
 
Sen vart jag lite lat igen för jag köpte färdiggrillade kycklingfiléer med mig hem. I morgon så ska jag dock laga en massa mera mat. Det är dags för att muta en kompis som ska installera min nya teve. :D Blir till att se alla mina kära serier på en 50 tums skärm framöver. En smart teve så vi får väl hoppas på att jag är smart nog för den blondin som jag är haha.