Jag får hjärnsläpp

            

på grannen och deras förbannade skrikande och klampande!! *gaaah* Ska inte små barn sova nu by the way?! Den stackars vovven ylar jue ikapp med dom oxå... :( Skriker föräldrarna så lär sig jue barnen det... Dom gör inte som vi säger utan som vi gör... Önskar jue ibland att jag hade mina pistoleros kvar... ;)

Kommentarer:

1 Jossan:

GODMORGON sötVar de besvärliga i går med??KNAS!!!Kramisar

2 Susanne:

God morgon vännen!Ja dom är igång igen... *suck* Fattar inte att dom orkar leva i det själva... Ungarna skriker nåt så infernaliskt å dom på dom i sin tur... Å den stackars vovven ylar å skäller... Är ju en sådan där litn sak som hörs så väl... Sen får vi jue inte glömma stampandet i golvet... Hoppar väl av ilska skulle jag tro... :SSå nu har jag skrivit av mig liiite... :D Kraaam!!

3 E:

Jag hade blivit helt galen faktiskt, usch sådant orkar man ju inte med...Må så gott

4 Susanne:

Elli - Jag håller på att bli det känner jag... Dom har lämnat vovven själv nu så den skäller å ylar som sjutton! :(Må bättre! ;)

5 Kerstin:

Du har ingen tur med grannar, du... Vår granne envisas med att vara i förrådet i tid och otid och när dom smäller igen dörren skakar vår tavla vid köksbordet så den sitter alltid snett... Inte hela världen, men ändå!

Du har förresten fått en gullig utmärkelse av mig!

6 Susanne:

Kerstin - Dom andra i trapphuset är hur gulliga som helst... Men dessa är en kopia nästan av dom förra... Ställer även sin bil mitt utanför dörren så man knappt kommer in osv... Här åker oxå tavlorna på sned... *S* Å lamporna gungar å slocknar till slut... Porslin å kryddburkar skallrar i skåpen... Å all puts som rasar ner... önskar nästan att dom åkte igenom taket snart så det blir slut på det hela...

Åh då måste jag smita in å kika å se vad de är! :P

7 Robin:

jävla tjat om skumbananer :P Dundergröt låter faktiskt prima, likaså citrongainer ;)

8 Susanne:

Robin - Skumt va?! *S* Kanske är en hjärntvättskampanj lixom... ;)

Kommentera här: