Nu ska jag tjuvkika

 

på min kära namne som är med i Talang ikväll klockan 20,00 på TV4... :)

Susanne Rydmyr visarmusklerna i Talang 2010

Kroppsbyggarkvinnan Susanne lider inte av bilringar och gäddhäng. Se klippet med kvinnan som vet hur man flexar musklerna.

Kommentarer:

1 liza:

Hejan hoppsan..;)Hoppas att foten inte proteserar lika mkt fortfarande när du promenixar..jag hämtade ut mina bäcker igår så de blir nog en del läsande i helgen om ja inte ska jobba.;) Ja det e ju ingen hit om du tappar din dataskärm.. Hahha...Så du har bestämt dig nu för att köpa lägenheten? good for you.;) vi var o kollade på en två oxå i veckan men de var inget vi gillade..så vi blir nog kvar i vår lilla etta ett tag till..;) det e ju billigt o bra så det e bara att passa på så länge vi har den.. Så kan vi spara lite pengar och åka på smester i oktober..jag ringde dem efter jul o dem sa att de slutat tillverka det för de var inte tillr'ckligt poppis.. förstår inte vad dem menar med det.. men men.. så dem finns inte mer tyvärr.. så himla typiskt för de va så gott o ha i kesellan tillsammans med kanel.. hehehe..Hoppas du haft en toppen vecka och att du får en toppen helg!!Puss o kram

2 Susanne:

Liza - Heeejsan!!Den blir sakta men säkert bättre... Fast visst gör den ont och är lite svullen än... Men prommat tre dagar denna veckan utan att den har blivit sämre i alla fall... Så snart så... :)Jag brukar jue lyckas med det mesta så det skulle jue inte förvåna mig lixom... Haha men nu är den på plats i alla fall... Nästan så att jag kan kika på filmerna på den istället... Såg att Vampire Diaries böcker kommer på svenska oxå nu!! :PBara jag får veta vad det blir för pris på den... Mäklaren ringde idag och hade inte fått alla svar av husägaren som hon behövde så jag får vänta tills på måndag... Och även då får jag en preliminär summa eftersom vattenskadan ska kollas upp först... Ska bli spännande för jag trivs jue verkligen här... Men beror jue även på om dom andra i huset vill köpa oxå...Då borde dom jue verkligen ta bort bilden på den från sin hemsida tycker jag... Jag har en flaska här hemma som det inte är mycket taget ur... Ska kolla om det finns kvar i butikerna här så kan jag jue skicka till dig om du vill... ;)Kör jue med trappträning på en fredag och valborg jag... Snacka om att gå mot strömmen!! :D Hoppas att du och mannen har det mys!!Puss & Kraam vännen!!

3 Prinsessan på Ärten:

Har du köpt bostad eller är på G =) Härligt!

Tänkte gå in och kommentera Talang hos dig efter att ha småspanat på kvällens avsnitt. Visste väl att du skulle ha med något om det. Någon du känner?Skön helg!

4 Susanne:

Prinsessan på Ärten - Lägenheten som jag bor i nu ska göras om till bostadsrätt... Men om jag har råd att köpa den eller ej får vi se när dom kommer fram till priset... Är ett av dom attraktivaste områdena i staden så det är inte billigt tyvärr... :S

Ja min namne känner jag... Vi är så lika i så mycket... Jättehärlig tjej! :)

Kommentera här: