Bluff bluff bluff

 

och åter bluff!! Det är bättre att ni skakar loss på dansgolvet istället gott folk... Så jag hoppas att ingen har fått dessa i julklapp och tror att dom ska göra mirakel... Kan tänka mig att många ger nyårslöften nu om att träna mera... För med dessa så stannar nog fluffet och då så snackar jag inte om proteinfluff... ;) Själv så ger jag aldrig några löften... :D

Kommentarer:

1 Pia:

Hahahaaaaa, du jag har testat ett sådant skärp med el... Jiiiiises säger jag, det gjorde ju bara ont,kändes som ngn rispade en med nålar jue..Har ingen själv utan det var min mamma som fick för sig att ha en sådan, hahahaaaa...Men nu är den sedan länge i soprna! =)Det finns inget värre än packade människor som kladdar och dreglar i örat på en och såger guuuud vaaad fulll jag e.. Nähäää är du det..?.. Säkert på att du druckit ngt???Jag går sällan på krogen men de gångerna jag gör det så brukar jag ta mig en supoch shaka loss på dansgolvet och umgås med folk för jag klarar inte av kroglivet nykter men som sagt de få ggr jag gör det tycker jag att det är svinkul med! =)

2 Jennie:Önskar dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR och en härlig Nyårskväll tillsammans med dina nära och kära!* Kramar Jennie *

3 K:

Hej pudding

Ha en snygg kväll

Gott Nytt År

puss på pannan ok på kinden med

4 Susanne:

Pia - Ja inte nog med att det kostar en massa pengar... Grejerna till det som man ska ha kostar jue massor oxå... Sen gör det jue ingen som helst verkan... Möjligtvis som ett kompliment till om man både tränar och sköter kosten... :PInte nog med att dom tjötar om hur fulla dom är utan dom ska jue även försöka att klämma på en både här och där... :S Brukar kalla dom (för mig själv) för dom tre F:en... Feta Fula och Fulla... Som inte får ett Fuck... :DNu går det jue när det är rökfritt men förrut stod jag inte ut i röken... Men tycker folk hanterar spriten sämre och sämre så jag har gjort mitt ute... Mannen med stor M får hitta mig på gymet istället... ;)

5 Susanne:

Jennie - Gott Nytt År på dig oxå!! Vi har precis mumsat i oss mat här så jag skulle behöva blixtlås till magen oxå... :D Kraam!!

6 Susanne:

Kaffehörnan - Heeej vännen!

Ha en härlig kväll du med... :)

Gott Nytt År!! Är du generös så här sista dagen på året?! ;)

Kraam!!

7 Pia:

På krogen hittar man inte mannen men stort M ändå, tror mer på ica kö varianten lr du kanske har han under shoppingknappen.. ;)Tur att det inte bara är vi som ör så "tråkiga" på nyår och äter köttfärssås, hahahhahaaa.. Denna dag är övereklamerad, äh som en vanlig vardag.. RÄcker med julafton.. =)

8 Ousa:

Gott nytt år på dig Zuzibuz!

9 Susanne:

Pia - Synd att han inte dök upp medans jag jobbade i butik... ;) Men man kanske kan trycke hem någon med shoppingknappen... Är det det som kallas nätdejting tro?! :DBlev bara en miniportion kvar till mig tills i morgon så det är gott betyg... Bjöd på kladdkaka till efterrätt som oxå är slut... :P Jag kan fira vilken dag som helst... Behöver inte vara just idag...

10 Susanne:

Ousa - Gott Nytt År på dig med!! :)

11 Pia:

Ja men nätdejting hade passat dig perfekt.En levnads glad värmlandsjänta som söker en pågabit med bra stake i! =)

12 Susanne:

Pia - Been there done that... Fy 17 vilka lurifaxar det sitter bakom skärmarna... Fast det är en goding från USA som puffar på mig på facebook nu... ;)En handyman vore inte fel som kunde fixa allt här hemma som jag vill... :D

13 Rebecca:

Bluff? nu vet jag inte vad du pratar om! ;) haha har alla dom där skitabra!

hoppas ditt nya år börjat bra!kramis

14 Susanne:

Rebecca - Ja det måste dom jue vara om man ser till din fina form på scenen... Hur gjorde du?! ;) *hihi* Bara bra här... Sol ute och bara ett par minus... Som gjort för en promenix... :P Allt bra med dig då vännen?!Kraaam!!

15 Anonym:

tro det eller ej men min pappa har den där abtronic maskinen OCH har förlorat 11 cm runt midjan på under en månad. dock tränar han OCKSÅ men började använda abtronic när måttbandet stod still runt magen! så helt bluff är det faktiskt inte :)

16 Susanne:

Anonym - Bara i sig så är det bluff... Men det kan säkert vara ett hjälpmedel tillsammans med träning och bra kost som sagt var... :)

Kommentera här: