En välbalanserad diet

 
Tänkte att jag skulle börja med chokladdieten haha. Menar det finns jue hur många så kallade dieter som det finns folk snart. :O Så är det inte helt fantastiskt hur mycket som man kan gå ner i vikt utan ansträngning och framförallt utan motion. Det vill säga utan det mest uppenbara: att göra utav med mer energi än man stoppar i sig oavsett energikälla.
 
Just nu så är magen fylld utav melon som jag hade fyllt med kesella & vispad äggvita & One Whey melon/yoghurt protein och melonkött. För den som vill kika så finns det bild upplagd på min Instagram: zuzibuz. Kvällen ska jag tillbringa med serien True Blood och sen en utav mina män Jason Statham. Fast att han vet inte om det än bara. ;)
 
Det har varit nog med spänning för idag när jag fastnade med snöret till byxorna i rulltrappan och hamnar i famnen på snubben bakom mig. :D Nästa gång så tar jag nog trapporna även fast att jag har kört ben. Blev även axelrehab som vanligt plus att Kenneth (pt & skkf) hjälpte mig med att testa fram nya övningar som den trasiga fan kan gå med på. :P
 
I morgon blir det en shoppingturné så att jag kan experimentera mera!!

Kommentarer:

1 JUNITJEJ:

Svar: Så många dieter som har dykt upp genom åren! Nyttig mat och träning är det enda som funkar.

2 Susanne:

Junitjej - Ja det är inkomster och utgifter som gäller. ;) Och det kan man väl säga om alla dessa dietskrivande författare också - dom vill ha inkomster.

Kommentera här: