En morot

 
Ja lite mera än det är det i dessa grönsaksbiffar. Nu bär det snart utav ut på en shoppingturné med papsen och fylla på förråden igen så att det kan bli lite mera experimenterande. Det blir jue även till att hämta ut ett gäng paket för ovanlighetens skull. ;)
 
Vad har jag hittat på annars då tro?! Igår kväll så hade jag en kompis här och vi kollade på Chicago fire på teven. Ganska passande för brandlarmet gick på gymet igår så även IRL fick jag spana in dessa brandmän. :P Som väl var så var det falsklarm!!
 
Körde rehaben som vanligt för axlarna plus biceps och triceps. Promenixen gick i ett soligt härligt väder. Det börjar att bli barbacke lite här och var och fåglarna kvittrar. Kom hem med ännu ett par nya träningsdojjor. Mitt favoritmärke asics denna gången. :)

Kommentarer:

1 Carro:

Ser god ut, den där biffen. Jaså du kikar på brandmän du. Har nog aldrig sett en "äkta" brandman" (det vill säga en sådan som media målar upp bilden av...) ;)

Hoppas du har en fin kväll!
Kram kram

2 Susanne:

Carro - Ja dom blev smarriga värre. Nu gäller det bara för mig att komma ihåg vad jag blandade ihop oxå. ;) Tänkte ärligt inte så noga på hur dom såg ut när dom stormade in. En utav dom sade att det luktade godis, och det var jag och min hudlotion som var boven i dramat. :D

Ha en toppenkväll nu! Kraam!

3 JUNITJEJ:

Det ser gott ut!

4 Susanne:

Junitjej - Gott och nyttigt, precis min melodi. :)

Kommentera här: