Keep it simple

 
Hejsan Zuzi.
Vi har mätt skorna åt dig så att du har något att gå efter, jag skickar med måtten på skorna nedan: Strl 33 = 21,5 cm och Strl 34 = 22,5 cm. Om skorna inte skulle passa så har du givetvis rätt till att returnera skorna till oss. Vi skickar alltid med en förbetald returfraktsedel i paketet så att du inte behöver betala för frakten vid retur. Om du har några fler frågor angående storlekar så får du gärna ringa till oss på telefon 0850007500.
 
Men åh vad snälla ni är!! Tack så jättemycket för hjälpen!! Min fot är 21 cm så då borde jag nog ta storlek 33. Hörde att dom var stora i storleken av en vän. Och blir det knas så byter jag till större. Superservice utav er!!
 
Kopierat ifrån Facebook. Snacka om service av i detta fallet Sportamore!! Så nu så ska denna fröken trycka på den där shoppingknappen igen. Det är jue på rea!! ;) Jag hittar säkert något mera om jag känner mig rätt.
 
Annars så har jag hittat på en massa saker i köket idag. Lite olika muffins och chokladbollar. Allt bakat på dom nya smakerna utav One Whey isolat. Så nu så är jag kär igen!! I mintchoklad med chokladbitar i. :P
 
Bilder finns på Instagram och Facebook för den som vill kika: Zuzibuz!! Det ska vara enkelt, gott och nyttigt. Det är min melodi så jag använder mig utav så få ingredienser som möjligt. Skapat till hårdrock! dock! :D

Kommentarer:

1 Carro:

Verkligen bra service, hoppas de siter som de ska, alltid skönt att hålla på att böka med att lämna tillbaka. Det vet ju du om någon ;)
Smarriga bilder på insta :)
Ha en fin fredag nu
Kram kram

2 Susanne:

Carro - Ja, jag filurar nästan på att ta hem båda storlekarna och sen lämna tebax dom som inte passar. Haha tänker du på alla turer med ellos kanske, och fel jacka som dom skickade sjuttioelva gånger. ;) Blir till att ta med lite till mina försökskaniner på gymet så att jag inte äter upp allt själv. :P Ha en härlig dag! Kraam!

3 Jenny:

Klart man skapar till hårdrock! Det är ju därför dina recept rockar fett ;-)

4 Susanne:

Jenny - Haha bästa kommentaren hitintills. Du är allt en expert på att leka med ord du oxå. ;)

5 Jenny:

Ibland får man till det ;) Kunde inte låta bli bara :)

6 Susanne:

Jenny - Hade inte jag heller kunnat låta bli. Får väl hitta på nåt kul med det sen. Rocka protte i köket låter inte lika kul. :D

7 Jenny:

Rocka fet(fritt) kanske? Eller närapå iaf ;)

8 Jenny:

*fett(fritt)

9 Susanne:

Jenny - Ja det får vi spinna vidare på. Nu ska jag rocka på gymet, dock inte spinna haha. ;)

10 Jenny:

Haha, rock on! ;)

11 Susanne:

Jenny - Haha hard as a rock nu vettu. ;P

12 JUNITJEJ:

Så snygga!

13 Susanne:

Junitjej - Ja och jag hoppas även på att dom är sköna. :)

Kommentera här: