Gimme more...

             

                                                      Is Britney bitch! ;)

                                                         The Remix!!!

Premiärer...

PREMIÄR MÅNDAG: Nyberg & Törnblom, TV3, 21.00
- Programledaren Renée Nyberg och personliga utvecklaren Mia Törnblom leder pratshow tillsammans som ska fokusera på människans insida. I första avsnittet (av sju) handlar det om destruktiva beteenden och hur man kan bryta dom.

PREMIÄR ONSDAG: Heroes, TV4, 21.00
- Svensk tv:s mest spännande premiär. Yup, så är det. Heroes var en av få nya serier som gick bra i USA förra säsongen. Och den har alla förutsättningar att lyckas här med. Handlingen kretsar kring ett antal personer som plötsligt upptäcker att de besitter superkrafter. Vilket inte bara är till fördel för en del av dom. Och det är inte bara godhjärtade personer som får krafterna heller...

PREMIÄR FREDAG: Medier söker bevis, TV4 Plus, 21.00
- TV4 Plus fortsätter med sin vurm för det övernaturliga. I den här brittiska dokumentärserien i nio avsnitt försöker ett sorts Mulder & Scully-par bestående av en skeptisk journalist och ett medium finna mördare.

Fast ikväll är det dax att jaga vampyrer med Blade igen... *L* ska bara diska först... :(

                                    image954

Nu reder jag mig...

Mamma ringde å frågade om hon skulle köpa med nåt från affären när hon ändå var där... Jaaa sa jag... *L* all sojamjölk du kan hitta! Å sagt å gjort det gjorde hon... tio paket blev det plus liiite Pepsi Max oxå då... ;) Men mamma flydde ut härifrån fortare än kvickt... *S* jag poppade Timbaland för grannen som klampade nåt så förb... :(

                         image953

Sen bar det av till gymet... Körde axlarna (som vanligt) & bröst & triceps & sittande dip & mage... Gick ganska så bra fast det var varmt där... jäspade ikapp med en annan kille... *S* Vi skyllde på att det var för dåligt med syre där inne... tjötade lite en sväng om väder å vind... Stefan var där oxå så det blev lite mer tjötande... han har jue oxå problems med en axel... Kenneth (PT) kom å tjötade lite han med... man måste jue träna munmusklerna oxå vet ni... ;) Frågade om han inte hade nån mirakelkur åt mig så jag är stooor om en vecka... *L* sen var det liiite poseringsträning oxå... Man har inte roligare än vad man gör sig... Trivs som fisken i vattnet på det gymet!

Efter träningen promenixade jag ner på stan... kikade in på Intersport denna vändan... Hittade en fleecejacka på rea... men när jag står där kommer jag jue på att jag har jue en! *S* En rosa från sats... har jag för mycket kläder nu tro?! Kan jag väl aaaldrig tänka mig... ;) In på Hemköp sen å handlade mat... fick fatt i stooorpack bílliga ägg... *L* Så nu ska det fluffas här!