Ordning och reda

 
löning på fredag. I wish!! Dessa frysetiketter har jag dock fått gratis. Så nu så kommer jag att veta vad det är som är i frysen. :D Ut i kylan åker min (ny)gamla telefon också. Idag så blev det en ny Samsung galaxy S6. När min S5:a är lagad så ska den säljas. Så om någon är sugen så är det bara att hojta till!! Nu så ska jag komponera ihop en wallet till den nya.
 
Jag inte bara shoppar, jag tränar också. ;) Idag så blev det både rehaben och styrka för axlarna. Vädergudarna veliga ute idag igen så ömsom sol och ömsom regn. men i alla fall t-shirt väder idag :P Läste annars att vi shoppar mat för 275 miljarder om året i Sverige. Det är mycket mat det (och pengar!!), så igår hjälpte jag till med det när det var shoppingturné.
 
Och är fortfarande arg på han som sköt det där fina lejonet. For sports, a trophy?! Vad är det för en sport att jaga ett djur med pil och båge i flera dygn. Såra det för att sen ta död på det. För den som har missat det hela googla bara på #cecilthelion. But what comes around goes around. Märks det att jag pratar engelska hela dagarna?! Blandar hej vilt. Nya Dolph :)

Pannkaka utav allt

 
Min telefon är som sagt var totalt loco. Nu börjar den jue att radera bilder själv också. Mina matbilder för att vara exakt. Tycker den att jag postar nog utav det på instagram?! :D Det verkar som att allt är lite upp och ner just nu. Om man ska prata väder som alla andra så är det 13 grader ute.
 
Sparka utav dig skorna under sommarhalvåret och gå så ofta som du bara kan barfota utomhus. Känn gräset mellan tårna eller sanden under trampdynorna – det både stärker ditt immunförsvar och fyller på med ny energi. För tro det eller ej, precis som solljuset hjälper kroppen att bilda d-vitamin när vi kommer i kontakt med det, så finns elektroner i marken med helande och energigivande egenskaper.
 
Tror nog att jag håller skorna på på dagens promenix och trappträning. ;) Glad om det inte börjar att regna på mig. Igår så var det soligt dock. Det positiva med det hela är att lyan blir inte så varm så jag kan baka. Och på gymmet är ac'n fixad så där överlevde jag ett bröstpass igår. :P
 
På bilden så har ni proteinpannkakor med onecasein doublechocolate!!

Jag måste leva

 
upp till namnet Bunny. :D För övrigt så är det bra att gnaga på morötter för det ökar salivproduktionen. Det i sin tur minskar risken för karies. Det har jag läst i alla mina träningstidningar hihi. Kunde ha köpt mig 200 olika sorters fudge på marknaden på torget annars. Men det gjorde jag inte. ;)
 
Min motion numera består mestadels utav att springa till postombudet med paket sjuttioelva gånger. :P Ett företag är jag ganska så trött på nu som har skickat mig tre (!!!) par trasiga shorts efter varandra. Sist så lyckades dom att skicka fel storlek också. Tur det är 12 plus och regn då.
 
På gymmet blir man varm i kläderna i alla fall för där har ac'n funkat som den själv vill i vanlig ordning. Igår så körde jag rehaben för axlarna plus ben och avslutade med lite mage. Så idag så har det varit vilodag. Men inte från shoppingknappen. Inga kläder denna gång så ska nog gå bra.