Låter bilden tala

 
för sig själv. Lägger till att ni finner mig där med mina proteinbakverk. Har fått hjälp med ett gäng proteinpuddingar från företaget Tilab som har sitt säte här i Karlstad. Så kommer även att ha med burkar så att ni kan smaka på dom. Finns än så länge i smakerna vanilj och choklad. :P
 
Så det blir till att att baka dom kommande dagarna. Men ska allt leta mig till gymmet oxå. Mitt kära Sats kommer nu att bli Actic från och med maj. Se hur det kommer att bli efter 15 år med något nytt. Ny snö kom det ner igen som redan håller på att smälta bort. Håller tummen för ingen is!!
 
Så kom och säg hej till helgen nu och mumsa loss!! Jag bits inte. ;) :D

Det perfekta tempot

 
En expert har jue räknat ut det optimala tempot att röra sig i genom stan utan att andas in för mycket föroreningar. Om du håller ditt tempo på en bestämd nivå minimerar du hur mycket luftföroreningar du andas in, och får ändå alla hälsofördelar av motionen.
 
Det finns en övre och en nedre gräns för när ditt tempo är bra för hälsan. Ett bra tempo att röra dig med när du går är mellan 2 och 6 kilometer i timmen. Tempot varierar jue beroende på kön och ålder, så för en kvinna mellan 20 och 60 år är det perfekta tempot 4 kilometer i timmen. Det är allra mest optimalt för hälsan. Undrar lite på vad hastigheten kan vara på mina promenixer nu med snö över isen?! :D
 
Det gäller att ha ordenligt på fötterna, och raggsockor mamma stickat. ;) 

Lyssna på vad din kropp behöver

 
Goda nyheter för alla sjusovare!! En forskningsstudie som publicerades redan 2009 visar att du som ligger och drar dig en stund på morgonen faktiskt är smartare, mer kreativ och lyckligare än andra. Enligt studien så är det ett tecken på intelligens att ha kontroll över när man somnar och när man vaknar. Att lyssna på vad din kropp behöver, tolkas som att du är en person som följer dina mål och hanterar dina problem på egen hand. En liknande studie som genomförts vid universitetet i Southampton visar dessutom att personer som går och lägger sig efter kl 23.00 och går upp efter 08.00 ofta tjänar mer pengar och lever lyckligare liv.
 
Haha där ser man!! ;) Så vad har då min frukost med detta att göra?! Jo jag pimpade den med stjärnor och månar. :D Som i drömmarnas värld. Idag så har det dock varit trappträning för hela slanten. Solen tittade fram oxå, och det var inte igår om man säger så. :P Vart ute en sväng men höll på och blåsa bort!! Säljer prylar på facebook så idag blev det en lycklig ägare till en spegel. I morgon så blir det gym och att hämta ut paket.