En morot

 
Ja lite mera än det är det i dessa grönsaksbiffar. Nu bär det snart utav ut på en shoppingturné med papsen och fylla på förråden igen så att det kan bli lite mera experimenterande. Det blir jue även till att hämta ut ett gäng paket för ovanlighetens skull. ;)
 
Vad har jag hittat på annars då tro?! Igår kväll så hade jag en kompis här och vi kollade på Chicago fire på teven. Ganska passande för brandlarmet gick på gymet igår så även IRL fick jag spana in dessa brandmän. :P Som väl var så var det falsklarm!!
 
Körde rehaben som vanligt för axlarna plus biceps och triceps. Promenixen gick i ett soligt härligt väder. Det börjar att bli barbacke lite här och var och fåglarna kvittrar. Kom hem med ännu ett par nya träningsdojjor. Mitt favoritmärke asics denna gången. :)

Hola amiigo!!

 
 
Att vår fysiska träning alltmer präglas utav prylar vet vi nog redan. Men hur många utav de där prylarna vet egentligen vad det är vi håller på med?! Amiigo är träningsbandet som du kan fästa på din arm eller fotled. Det ansluts via bluetooth till din smart phone och sparar sedan din träningsdata. Det här har vi sett förut, men Amiigo särskiljer sig genom att bandet vet vilken typ utav träning du ägnar dig åt.
 
Amiigo ska kunna känna igen hundratals olika övningar enligt upphovsmakarna. Därför ska oxå datan som sparas bli mer exakt, jämfört med en träningspryl som bara känner utav om du rör på dig. Appen som följer med till smart phones gör att du kan dela med dig utav dina resultat till vänner och fiender samt tjäna poäng för olika delmål. Amiigo satsar på att göra träningen till ett spel för att lättare motivera dig.
 
119 dollar får man betala för ett eget exemplar, och leveranserna ska skickas ut i juli månad. Tills dess så har jag lyckats med att trycka hem en barsform ifrån ninasmat. Och två stycken olika oljor med smak utav chili och citrongräs. Allt nytt ska jue testas som sagt var!! ;) Annars så har jag roat mig med veckans trappträning idag och experimenterat lite i köket. Och kvällen vigdes åt serien Arrow och filmen Legion. :P

Är det det här som kallas för armbar?!

Min favorit Ronda Rousey gick jue och vann på ännu en armbar i den kvinnliga debuten i UFC. Och fick med andra ord bära med sig bältet hem. Själv så har jag burit hem månadens julklapp ifrån Fitnessguru. Där i paketet så gömde det sig bland annat den nya barsen. Och himmel och pannkaka så god den var!! :P Undrar bara hur jag ska kunna hålla mig från dessa i natt?! Får nog lov att gömma dom för mig själv haha. Och för att inte tala om jordnötssmöret. Farligt farligt!!
 
Har även burit hem ett par nya träningsdojjor på promenixen. Och dom passade och är hur sköna som helst!! Så idag så är jag en nöjd böna. :D Det blir man även av att träna på mitt andra hem gymet. Idag så blev det rehab plus styrka för axlarna och lite mage (bålrotation) på det. Nu så är det geniknölarna som tränas istället för jag säljer biljetter till BMR Grand Prix för fulla muggar. Det gäller att hålla reda på alla nummer hit och dit. ;) I kväll så spräcker vi nog antalet 400 stycken sålda!!