Ey bro-ccoli, time to train!!


Tillbaka till framtiden blir verklighet med Nike´s nya träningsdojjor Hyper Adapt. För mig har det varit verklighet länge med mina kardborreband. :D Haha springer jue på barnavdelningen och shoppar jag.
 
Okej, det är inte exakt den samma modellen som Marty McFly hade på sig i filmen men funktionen är densamma. Tack vare ny teknik och innovation kan skon snöra dina skor åt dig. En liten sensor bak på skon känner utav när din häl är på väg ned och då tightas skon till. Sedan så finns det jue ytterligare två knappar på sidan som man kan trycka på för att snöra åt hårdare och släppa på snörningen.
 
Undrar vad prislappen blir på dom?! :O Det kan jue jag fundera på. ;) Under tiden så promenixar jag i mina gamla träningsdojjor. Tror att det är dags för ett nytt par nu. Min rygg säger det så det är bäst att lyssna.
 
Även om jag för det mesta går med näsan i vädret. Älskar himlen!! Och det vet dom som följer mig på instagram (zuzibuz) Där serverades det en dubbel regnbåge plus efteråt heavens on fire. :P

Lightweight baby

 
Haha vore det inte bättre om dom körde med namnet Pepsi Max istället. ;) Skulle vara lite coolt om flaskan kom till Sverige dock. Måste om inte annat vara greppvänlig att dricka ur. Var jue en Pepsimaxoman innan jag började med min amino energy. Vore nåt om dom började med burkarna som shakerar. :D Får nog höra med syrrans man om han levererar denna.
 
På gymmet har jag levererat under veckan som varit. Det har blivit bröst, mage, axlar och ben nu det senaste. Har träningsvärk än!! :P Så ganska skönt att köra biceps och triceps nästa gång. Har även promenixat som vanligt, och igår så gick den hem till mina päron. Idag så vilar jag för en timmas mindre sömn nu när vi ställde om till sommartid i natt.
 
Om man nu kan räkna det när man jue aldrig sover typ. Så hej koffein!!

Byta trappträning mot spinning?!

 
I framtiden så kan du både träna på motionscykeln och tvätta dina kläder samtidigt (Y). Några unga kinesiska studenter har nu lanserat sin idé, en motionscykel som fungerar som en tvättmaskin när man trampar runt på pedalerna. Motionscykeln kallas BiWa (Bike Washing Machine). Tanken är att man genom att trampa runt på pedalerna på motionscykeln får tvätten att snurra runt på framhjulet. Samtidigt produceras ström som används för att visa en skärmbild med tvätten på styret.
 
Kan tänka mig att det blir zzzövande haha. Är nog bättre att jag springer i dessa trapporna ett tag till då. ;) I morgon så är det dags igen för veckan trappträning. Idag så stod det promenix och gym på schemat. Hade med mig träningstidningar igen. Där har jag hittat denna artikeln bland annat. Förra veckan avslutades med ben och det blev även biceps plus triceps. Denna veckan startade jag med rygg och mage. Och så den evinnerliga rehaben varje gång för min trasiga axel. :P
 
Och alla mina experiment hittar ni som vanligt på min ig: zuzibuz. Just för dagen så står det blomkålsgröt på menyn. Smakar och ser ut som risgrynsgröt!! Naturligtvis med en touch utav protein också.