Vilken (jogging)tur!!

 
Joggning anses enligt de flesta vara något bra, men i Burundi förbjöds joggning år 2014. President Pierre Nkurunziza ansåg att personer som joggar i grupp var en täckmantel för stadsfientlig verksamhet. Lagen är så hård att den kan leda till livstids fängelse. :O Men detta gäller bara för grupper, för individer är det fortfarande tillåtet att jogga. Väldigt weird!!
 
Vilken tur att jag bara promenixar då, och lever i Sverige. :D Fast jag har gymmat också, men även det solo. Nu har det blivit rehaben för axlarna igen plus rygg och mage. :P Ser jue ut som att vi har tur med vädret på semestern i alla fall för visar sol. Om nu stormen Gorm kan hålla sig lugn här så jag kan flyga iväg. Och länderna jag ska landa i håller sig lugna!!
 
Får väl lov att muta dom med all choklad som jag har med mig annars. ;)

Har jag fotat för mycket?!

 
Jag får inte skriva till mina bilder eller kommentera längre för det är otillåtet innehåll. Ja på Instagram alltså. Så jag får väl nöja mig med att blogga lite då då. Undrar vad jag har gjort som fått dom att gå i taket på det viset?! Ingen bar hud så långt ögat kan nå i alla fall. Bara promenixer med nalle vs kitty. ;) Men i regn och blåst båda två dock. :P
 
Annars så har det blivit en tur in på gymmet igen där det kördes rehaben för axlarna plus biceps och triceps. Inte så många träningstillfällen här hemma nu innan jag åker till varmare breddgrader. Men träningskläderna kommer att packas ner. Haha jag äger jue nästan inget annat än det så inga problem. Men inga vikter för har 20 kg + 8 kg att röra mig med. :D

Allt eller inget

 
Det händer massor men ändå så har jag ingenting att skriva om. För hur kul är det för er att läsa mitt kom ihåg om vad som jag har tränat lixom. Plitar ner det här i alla fall så blunda jämt ett par ord. ;) Promenixer som vanligt, och nu i snö också som kom ner härom dagen. Har lyckats med vattenblåsa också utav dom nya bootsen. Min bebishud!! Tur att valkarna i händerna står emot hantlarna i alla fall. :P Har blivit både rehaben och styrka för axlarna sen sist på gymmet. Och idag så fick det bli ben plus avslutade med lite mage på det. Den sistnämnda har nu fått testat på mitt senaste protein experiment. Mums säger jag bara!! Och mer blir det väl under helgen då det är dubbelkalas för mamma och syskonbarn.
 
Sen har det bokats flyg, buss och boende. Nu ska vi se om jag kan få till billigt hotell på Arlanda också i några timmar åt båda hållen. Plus att jag vill ha kanalen cmore, för där så har jag fastnat för flera nya serier. Och högen med träningstidningar bara växer på bordet här. Några hade jag dock med mig när jag drog och tränade i alla fall. Och fick mig ett paket leverarat till gymmet. Nya Nikesskor, så det tackar vi för. :)