Säg cheese

 
Det här måste ni bara testa!! Min egen version utav mac and cheese. Så gott enligt mig då då. :D Gör som detta receptet fast blanda även ner valfri mängd riven ost. Jag använde mig utav en 10%-ig ost som är min favorit. Sen även valfria kryddor på dessa fitnessnudlar.
 
Igår testade jag även pannkaksmixen one pancake och gjorde crepes utav det. Återkommer jue med en recension när jag har testat lite olika versioner. Men den som är nyfiken kan kika på mina bilder på instagram: zuzibuz. Igår så blev det pannkaka av allt och idag så blir det paj. ;)
 
Lite motion har det blivit i form utav promenixer. Det går sakta men säkert åt rätt håll. Fick dock gå lite fortare enligt mig då då. :P

Stampar igång mer nyheter

Fitnessguru is now shipping to 21 new countries in Europe!!
Belgium, Bulgaria, Cyprus, Estonia, France, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, The Nederlands, Malta, Poland, Portugal, Romania, Slovakia , Slovenia, Spain, Czech Republic & Hungary!!
 
Nu har jag gått och blivit internationell med språket och allt. ;) I och för sig så pratar jag engelska varje dag nu för tiden. Så det blir en salig mix ibland tillsammans med svenska haha. Idag så har jag tagit ännu en walk. Dröjer nog ett tag till innan jag säger powerwalk dock. :D
 
I morgon så blir det en shoppingturné, och jag har flera nya idéer på experiment/recept i huvudet. Förutom att jag ska ta och testa den nya pannkaksmixen one pancake förstås nyfiken som jag är utav mig. Allt nytt ni vet!! Så nu jagar jag dom tre nya sorterna med riskakor. :P

Smaken du älskar

 
Mobilen (Samsung galaxy S5) som imponerar med en rekordsnabb kamera, snygg design, snabb uppkoppling och smarta funktioner som hjälper dig med din träning. Det där med hjälper mig med träningen tycker jag låter alldeles utmärkt. :D För både jag och min telefon är trasiga just nu så dags för lite nytt!! Reservdelar till mig kanske. ;)
 
Och nyheter har jag hämtat från bästa fitnessguru idag. Jag kommer att berätta om var och en i ett separat inlägg. Så idag så börjar jag med one amino. Jag är verkligen hooked på bcaa nu så har testat en hel del. Och denna är löjligt god!! Smakar som glassen igloo korsat med colanappar. Säger bara ett ord: MUMS!! Den får alla fjärilar som går att få.
 
Så en promenix har det blivit idag, och varit och tränat käkmusklerna på gymmet. Provade ut ett bälte där så det får det bli när jag börjar att träna igen för att skona ryggen i början tänkte jag. I morgon så är det dags för veckans trappträning (i ett lugnt tempo!!). Men nu så blir det vila i soffan och läsa träningstidningar. Hade med mig ett gäng till sats.