Better punch into space an into face

 
Haha jag bryter ihop!! Tror att jag ska köra denna rutinen på dagens promenix. Eller vad tror ni, det måste jue göra succé?! ;)
 
Prancercise by Florida-based fitness instructor Joanna Rohrback. Watch the video, Haha!! She writes: “springy, rhythmic way of moving forward, similar to a horse’s gait and is ideally induced by elation." If you’d like to learn more, read her book "Prancercise: The Art of Physical and Spiritual Excellence." "Prancercise® programs offer a new way of moving, eating and thinking for optimal fun and fitness!"

XXXL

 
Ja inte storleken på mina nya kompressionstights nu då. Utan där som jag shoppade dom för halva priset. Älskar att fynda!! Fast jag var på väg att bli av med paketet efter vägen för en snubbe försökte norpa det för mig. Bad bad idé när man står på en skateboard på en bro. Han fick sig en tur om man säger så haha. ;)
 
Kanske tur att jag inte hade kört (fram)ben innan som jag hade tänkt från början. :D Nu var axeln snäll med mig så passade på att köra bröst och rehab också då förstås. Sen så avslutade jag det med lite mage. Den har jag nu matat med en tonfiskröra. Kör benen i morgon istället innan mötet inför SM i Athletic Fitness.

Jag blir aldrig riktigt nöjd

 
 
pedant som jag är med mina recept tror jag banne mig. Men nu så har jag nog trollat färdigt med det här. Har testat det med både äpple, blåbär och nu jordgubbar. Tror att blåbär var godast för den blev saftigast. Hade jag använt mig utav djupfrysta gubbar så hade det nog blivit samma lika där.
 
Har haft min dataguru här för min bloggmaskin har bråkat med mig. Och när temperaturprogrammet visade långt över 100 grader på moderkortet så ringde jag i vild panik efter hjälp haha. Såg mina skattepengar flyga all sin kos som jag lagt på den nya datorn. Nu är allt som det ska igen!! :D
 
Och jag är med andra ord lugn. Blev dock att jag fick hoppa gymet idag. Men tar igen det i morgon istället. Är busväder ute ändå nu så jag tar en innemysarkväll tänkte jag. Kanske experimentera lite mera för nu så har vi mumsat i oss både proteinkaka och proteinglass. :P