Get slim in your own sexy gym

  

Nu kan du mäta hur många kalorier du förbränner i sänghalmen. En ny uppfinning läser av hur intensivt ni rör på er.
Livvy Thompson 25 år, tröttnade på att pojkvännen inte ville börja träna. Ingen aktivitet lockade honom. För att få igång honom uppfann hon Bedometern. En apparat som räknar ut hur mycket man förbränner vid sex. Bedometern lägger man i sängen, den mäter av hur intensiv akten är och räknar sedan ut hur många kalorier ni har förbränt.
– Resultatet är fantastiskt. Min pojkvän kan inte få nog, säger brittiska Livvy Thompson.

Får nog lov att shoppa en iPhone nu tror jag bestämt... :D Eller vänta!! Det ser ut som att one player bara är för det manliga könet... Så jag måste med andra ord skaffa mig en träningskompis oxå då... ;)
Natti Natti!! ♥

Idag slog jag nog hastighetsrekord

 

i att få i mig maten när jag kom hem efter träningen... :D Jisses vad hungrig jag var!! 21 härliga plusgrader och strålande sol ute så promenixen gick som en dans... Träningstidningarna som jag bar med mig till gymet satt fast på armen så svett var jag... :P

 

Himmel eller hav... Vad tror ni?! Som synes syns så är det lite vita luddtussar på himlen... Och när solen går i moln så blir det genast kyligare... Då är det bara att pinna på ännu fortare för att hålla värmen... Hade jue endast en tisha på mig idag... Ja lite mer kläder till då... ;)

  

Med magen full i köttfärssås med massvis med champinjoner i så ska jag göra en äppelkaka nu tänkte jag... Jag måste jue ha något att mumsa på sen i kväll oxå när jag blir en soffpotatis... ;) Filurar först på att gå ut och knycka in lite syréner och ha och snoooza på... :P

 På gymet så körde jag rehaben för axlarna och triceps... Sen ville inte axeln vara med på något mer så jag gick över till att köra ben istället... Då protesterade foten lite fast den är mycket snällare igen... Så jag avslutade med att köra mage istället... Skam den som ger sig!! :D

Ps. Ni som är känsliga utav er blundar nu... ;P Var faktiskt så svett så att jag höll inte på att få av mig trosorna på toaletten sen!!

Snacka om fingerfärdig

 

De starkaste fingrar på jorden tillhör en kung fu-mästare Fu Bingli. Sedan 7 års ålder den kinesiska befälhavare har studerat kampsport och idag, efter 32 år, han kan stå upp och ner på bara ett pekfinger.
Han var officiellt registrerad i Guinness Records Book efter att ha fyllt 12 tryck ups på bara ett finger.

"Jag har tränat sedan jag var sju år gammal och mitt pekfinger har så mycket kraft i det som de flesta människors hela kroppen, sade Fu Bingli av Lianyungang. (google översätt igen då hihi)

Det är nog jag bara på den där shoppingknappen det... ;) Men nu så ska jag hoppa in i duschen följt av dundergröten... Sen blir det dagens promenix i sol (men mer och mer moln på himlen tyvärr) och in på gymet och träna resten utav kroppen... Måste jue ha en finger med i spelet... :D