Störst på kläder

 
Nike har varit ohotad etta som största globala skomärke under många år och nu så har de gått om Adidas även på klädsidan. Ökar mest gör Under Armour. Nike sålde kläder för smått osannolika 72 miljarder kronor!! :O
 
Totalt så växte sportkonfektion globalt med 4,1 procent vilket var klart bättre än året innan då tillväxten bara var 0,9 procent. Asics hade det tungt på klädsidan. Tur att jag hjälper till med alla mina skor då då. :D
 
Fast på bilden så har jag inte något utav nämnda märken. Jag finner mina favoriter här och där. Och på tal om det så måste jag hitta en present till papsen som fyller år snart. Där gäller det storlek XXXL. ;)
 
Tränat mig har jag gjort idag också med en promenix plus in på gymmet där jag körde rehaben för axlarna som vanligt och rygg. I morgon så är det trappträning som står på schemat. :P

Många repetitioner

 
har jag gjort på den där shopingknappen på sistone. Men när det går till en god sak så må det vara hänt. Denna lilla krabaten fick följa med mig hem från fighterhjälpen härom dagen. Fuck cancer säger jag bara!!
 
Lätta vikter kan få musklerna att växa lika mycket som tunga vikter, tyder jue en ny studie på. Man kan mycket väl få större muskler genom att göra många repetitioner med relativt lätta vikter. Det hävdar en forskargrupp.
 
Träning med tunga vikter gav störst styrkeökning medan lätta vikter förbättrade uthålligheten mest. Däremot var det ingen större skillnad på muskeltillväxten vare sig i triceps, biceps eller lårmusklerna.
 
Sicken tur då med min rehab som jag kör för axlarna med lättare vikter. Känns nästan som jag ska få mer förslitningsskador istället. Körde även ben igår, och det känns. :D Så har bara blivit en långpromenix idag.
 
Och i morgon så blir det en till prom för då så ska jag gå och grilla. :P

Det syns på skorna

 
Nu finns en löpsko som både signalerar vilket humör du är på och hjälper dig om du är vilse. Det där med vilse låter bra. Mitt lokalsinne är ungefär så mycket så att jag vet att rumpan sitter där bak. :D Men det är väl en fördel att ha linserna inne också och inte bara solglasögon på sig.
 

I framtiden så kan dina fötter signalera vilket humör du är på i löpspåret. Denna smarta dojjan ska via en app bland annat kunna signalera hur du mår. Humöret kommer sedan att visas med hjälp utav en inbyggd LED­belysning. Tror i och för sig att jag vet vilket humör jag är på haha. ;)

 

Skorna har också smarta funktioner som underlättar din löpning, som en inbyggd stegräknare och pulsmätare. Via en kartapp, som är kopplad till en vibrator, kan du dessutom få information via fötterna om vilket håll du ska välja i en korsning. Gäller att inte vara kittlig då med andra ord!!

 

Jag har jue varit ute och promenixat igen, både i ur och skur om man säger så. :P In på gymmet också så klart, där det igår kördes biceps och triceps plus den evinnerliga rehaben för axlarna. Dan innan så var det trappträning på "rätt" dag. Idag extra träning med att bära hem paket.

 

Och så har jag bakat barsbollar med lakritssmak från Gymgrossisten.