Trettio plus

 
 
Ja nu snackar jag inte min ålder utan värmen i min lägenhet haha. :P Så det blir inte så många recept skapade just nu. Blir inte så mycket gjort överhuvudtaget inomhus. Och när jag gör något så är det kall mat oftast. För att stå vid spisen så smälter man jue. Precis som detta experiment höll på att göra innan jag ens hann att ta ett kort på det. Testar på en ny proteinvariant nu med popcorn. Enkelt och gott som är min melodi!!
 
Vad händers annars då då?! Jag promenixar och tränar som vanligt. Både på gymmet och utomhus. Just nu så är ryggen lite trött på mig. ;) Så det blir till att sitta med min nya målarbok som jag har fastnat för. Lite grejer köper jag allt och inte bara säljer. Snart är dock bokhyllan tom!! (Y) Sen är det dax att dra igång operation försäljning utav cd skivor. 800 stycken närmare bestämt. Undrar vad nästa grej blir som jag hittar på?!
 
För övrigt ska ni veta att det blev skugga idag. Jag som menade mulet. :D

Ta i trä

Se här hur många bakterier det finns på din träningsutrustning:

  • Löpband: 1.333.418 CFU* vilket motsvarar 417 GGR fler bakterier än på en toalettstol
  • Hantlar: 1.158.381 CFU* vilket motsvarar 362 GGR fler bakterier än på en toalettstol
  • Motionscykel: 1.333.432 CFU* vilket motsvarar 417 GGR fler bakterier än på en toalettstol
  • Toalettstol: 3.200 CFU*

*CFU: Colony Forming Units. Antal bakterier på en viss begränsad yta.

Många människor samsas om träningsutrustningen på gymmen varje dag. Och det sätter sina tydliga spår. 70 procent av de bakterier som hittades på träningsutrustning i tre olika gym, var potentiellt farliga för människor.

 

Undrar jue hur mycket bakterier som det finns ute i naturen då som på utegym till exempel. Men än så har jag överlevt både inne och ute. ;) Min regel är inget pillande i ansiktet, och att tvätta händerna det första jag gör när jag har tränat klart. Överdrivet spritande tror jag inte på. :P

 

Japp så promenixer och träning på gym både inne och ute har det blivit som vanligt. Har även läst att trädgårdsarbete gör att man bränner cirka 300 kcal i timmen. Det var som sjutton!! Då har jag jue bränt en hel del på sistone då. I morgon ska jag slänga ut korna som jag uttryckte mig.

 

Det låter som att jag skulle vara Pippi, men det är bara gödsel haha. :D

Trendsättare

 
Här är lite koll på trenderna inom street- och sportmodet inför nästa sommar. Som ni kan se så är jag före min tid med pastell och regnplagg. ;) Och nog kunde jag ha behövt dom stövlarna idag när jag hamnade i världens åskskur på min promenix haha. Hade färgat ögonfransarna som tur var så ingen pandavarning. Allt rullar jue på som vanligt annars med gymträning och outdoortraining. Har även snart sålt alla mina böcker oxå. Jiippiie!! Sen är det bara att fortsätta med alla cd-skivor. :P
 

Monokromt
Den absolut största trenden är monokroma produkter. Alltså produkter som bara har en enda färg – tyg, sytråd, sulor, detaljer. Det finns på kläder, skor, väskor – ja precis allting.

Pasteller
Efter en vår och sommar med mycket svart, vitt, grått och en del mättade färger är det pasteller som gäller nästa år. Rosa, mintgrönt, blått och gult i bleka varianter är helrätt.

Regnplagg
Galon, PU eller vad du än vill kalla de gummerade regnplaggen är stekheta nästa sommar. Främst i regnrocksform men vi såg också en hel del korta bomberjackor i gummerad väv.

Mönstrade tajts
Trenden med mönstrade tajts håller definitivt i sig över nästa sommar. En del är nedtonade, andra mer färgglada och väldigt många har höga midjor.

Bleka färger
Urtvättade eller solblekta färger passar bra in i pastelltrenden.

Dressade sneakers
Sportmärken gör dressade sneakers som kan bäras till och med på bröllop och rena modemärken hoppar på den här trenden och gör sina varianter på sneakers.

Höga plösar
Efter Adidas framgångar med sina Yeezysneakers kommer alla, och då menar vi verkligen alla, med liknande sneakers där de höga plösarna och det rena utseendet är det gemensamma.

Höga sulor
Tjejerna sneakers får ofta en lite högre sula. Ibland med textilkant men oftast gummerad. Alltid doch platt, inga med bara hög klack.

Duffeln
Den klassiska duffelväskan gör verkligen comeback och fanns hos alla väsktillverkare. Cylinderformad, helt utan fickor och med bärremmar i läder är allra hetast.

Klockor
Solglasögon och klockor slåss om att vara det hetaste tillbehöret i streetmodet. Klockorna ska vara analoga, tunna och rent designade. Metall och läder hellre än plast