Nu så ska jag leka

 
i köket och göra fylld paprika på ett helt annat vis än vad som man brukar att göra. Så denna idén kan jag inte ta åt mig äran för. ;) Det kommer att bli som små omeletter med lite ditten och datten i tänkte jag. :P Har varit ute och promenixat plus inne på gymet och tränat. Haha kläderna i från gårdagens promenix var fortfarande blöta idag!! Så det var bara att sätta på sig ett par andra skor det. Tur att man har flera par att välja emellan. Även hämtat linserna så att jag ser nåt. :D Och som avslutning så noterar jag väl vad jag körde. Rehaben för axlarna plus rygg och mage.

Reser ragg

 
Ja eller i alla fall tuppskinn var det idag efter allt promenixande i hällregn. :P Så det var underbart gott att komma hem sen och få utav sig alla blöta kläder och sätta på sig dom nya goa raggisarna. Hamnade så klart i soffan och mina kära vampyrserier på teven. Fixade även till ett fb-event till SM i Bodybuilding som går utav stapeln helgen den 6-7 oktober i Västerås. Men innan allt detta så har jag hunnit med att vandra runt i hela stan och hamnade till och med på Mc Donalds. Svimma inte nu haha. ;)
 
Gissa om det slutade att regna och solen kom fram när jag väl kom in. :D

Jag är väldigt vältränad

 
 
En grupp forskare från Oxford University har upptäckt att läsning är lika bra för människans hälsa som idrott. Läsning utvecklar inte bara människans intellekt utan också positivt påverkar hennes kroppsliga och psykiska hälsa. Scanning av de läsandes hjärnor har visat att det är samma ställen i hjärnan som aktiveras vid läsning, som brukar vara aktiva vid riktiga erfarenheter. Sex minuters läsning kan minska den vanliga stressnivån med två tredjedelar, vilket är mycket effektivare än musikterapi eller promenader.
 
om man får tro denna studien. :D Läsning är likställd med fitness *hmm* Men idag så lär jag inte sitta ute och läsa som igår för idag så har solen bytts ut mot regn. :P Blir till att mysa inne sen efter att jag har varit och myst hos "mina" fiskar. Det är jue nämligen dax att ta hand om dom små fossingarna igen. Och efter det så drar vi vidare till en outlet och spanar in om vi kan göra utav med lite mera pengar. ;) Blir till att ta med sig ett paraply det!! Nu dax att blöta ner mig inomhus istället = dusch!!