Ps. debatt. . .

Missa inte programmet Debatt klockan 22,00 på TV1 ikväll... Det handlar om fett och kolhydrater... Både Fredrik Paulun och Paolo Roberto är med! :)

              image2356

Läkaren Annika Dahlqvist chockade Sverige med att rekommendera diabetiker att äta mer fett. Hon kommer till Debattstudion och diskuterar fett, kolhydrater och bantning med bland andra GI-gurun Fredrik Paulun, Paolo Roberto, stjärnkrögaren Leif Mannerström och beteendeterapeuten Lisbeth Stahre.


Gojibär. . .

                                      image2355
 
Antal500g gojibär100g gojipulver
1

200:-

230:-
2380:-440:-
5900:-1000:-
101700:-1900:-
253600:-4000:-

Priserna inkluderar frakt. Hämtpris på Stenåsvägen 8 i KIL: 500g bär 150:-, 100g gojipulver 200:-

Kostnaden per dag blir låg då en person klarar sig med 20-30g/dag motsvarande ca: 40-60st bär för att uppnå god effekt. Bären är certifierade av CERES i Tyskland och är av bästa kvalitet.

Hur beställer man?!

Betala in pengarna på vårt nya Plusgiro: 45 33 24-6 eller Bankgiro 244-5518, ange leveransadress (namn, postadress, pnr, ort) och om möjligt även telefon/e-post på inbetalningsavin eller i meddelandefältet vid betalning via internetbank, så får ni gojibären levererade dit med posten inom en till fyra arbetsdagar. Betalarens adress överförs automatiskt till Plusgirot/Bankgirot vid överföring från internetbank men inte telefon och e-postadress. (Är den som betalar och mottagaren av bären densamma behövs således bara telefon/e-postadress matas in i meddelandefältet på internetbanken). På kvittot som följer finns ett kundnummer ni kan använda för framtida beställningar.

Klicka här för att se om återförsäljare finns i närheten av mig.


Under construction. . .

                        image2353

Ja inte bloggen då utan mitt vardagsrum... Tog mig en paus nu när kompisen åkte hem... Är det inte fina arbetshandskar jag har så säg?! *S* Jag har även bjudit på en väldigt fin middag... ;) Kan ni gissa vilken som är min tallrik?! Vet inte när jag köpte en hamburgare ute sist... Men nu när MAX har kommit till stan så måste vi jue prova det... Fast jag drack ingen Pepsi MAX till... :P

                                                     

SÄSONGSPREMIÄR: Du är vad du äter. . .

Svenskt livsstilsprogram från 2008. Jenny och Jessica är bästa vänner och delar allt. De träffas hela tiden, bor grannar och sedan två år driver de en blomsterbutik tillsammans och det är där de tillbringar den största delen av sin tid. Jenny och Jessica äter enorma mängder fet och onyttig mat, och båda lider idag av extrem fetma enligt BMI. Trots att de mår sämre och sämre kan de inte ta sig ur den onda cykeln. Jessica vågar inte ens handla sin snabbmat själv, utan skickar Jenny. Allt för att dölja vad hon äter för omvärlden. I Du är vad du äter tvingas de att se sanningen i vitögat, och att stå för sina val. Med en strikt diet, magdans, vattengymnastik och tuffa morgonpromenader vill kostexperten Anna Skipper få dem i form igen. De kanske inte kommer att flyga fram, men de kommer förhoppningsvis att få ett rikare och friskare liv. 

  image2352

Klockan 20,00 på TV3... Nu måste jag däremot rusa! Dax för seriös shopping... :P

Undrar om grannen har dessa?!

No time for your daily work out : wear Muscle Trainer Sneakers, walk & burn up to 300 Kcal in 30 minutes. You can increase your heart rate and oxygen intake by 25% and decrease your body fat. They look like regular sneakers but they 3 to 4 times heavier than regular fitness shoes: up to 3 lbs each. Small metal balls in the sole provide weight and enough flexibility to allow balanced natural foot movement. A thick cushioned sole provides extra support. You can use them on treadmill for a more intense work out. 

                               image2351

Tja varför inte... *S* Finns jue viktbälten och viktmanschetter och gud vet vad... Skojade jue med Linda för ett tag sen om detta när hon var ute och gick och blev sjöblöt om fötterna... Nu får du köpa med dig dessa när du är över till staterna och hälsar på Arnie... ;) Bra träning lixom med extra tunga skor... :P

Dagens tänk. . .

Something to chew on: How can your health go up if you keep putting yourself down?! *hmm*


Halt som såpa. . .

                          image2342

är det ute och Tuva är på på väg oxå... Jag har inte bjudit in henne hit! Det kanske är tur att jag har bunkrat upp med mat... Dax att gå i ide igen... Men först ska det bli en tur till IKEA och köpa teve-bänken... Så kan jag jue roa mig med att pilla ihop den under helgen... ;)

               

                  

Här är där jag fick mig hela 95 kronor... Mammas kommentar: ska du ta kort på detta?! Ja till min såpa så klart... *S* Sen gamla bordet på högkant... Blev inga brutna ben varken här eller där... Räcker med den blåa foten tack... *hmm* Fick prov på ansiktscreme när jag köpte ögoncremen... "truth serum"... Kommer man alltså att tala sanning då när man använder den?! Hittade även lakrits-tabletter på shoppingturen... :P
Lämnar spår efter mig och mina 33:or... *L* Dom ser mycket större ut där tycker jag... Så lite natur och älven igen då... Fick se denna skylten inne i stan igår... Det är visst rally i stan nästa helg och dom är här och rekar redan... Var några nissar på gymmet och tränade igår... Inte undra på att det gasas utanför här då... Sist men inte minst så har jag köpt skydd mot vampyrer... ;)

Bänkad. . .

                                   image2342

Till bloggen som aldrig sover... *hmm* Nu har blogg.se vilat i flera timmar igen... Förstår dom inte att jag får abstinens om jag inte får min dagliga dos... *hehe* Håller för övrigt på att plocka undan inför bytet av teve-bänk som jag ska göra i morgon är det meningen... Är glad att jag inte har en sån där gammal koloss till teve längre i alla fall... :P

Överlycklig!!!

                  image2339

Ni trodde väl inte att jag kunde låta bli att shoppa idag heller väl... *S* Var in på Budo & Fitness och provade träningsbyxor för glatta livet... Patric retades med mig och poängterade flera gånger att du får bara prova dom... Han hade nämligen ett par cammobyxor hemma men dom var undanlagda till en tjej... Dom var jue som sagt var för stora i midjan... Kunde nog få ner en och en halv mig där... :S Men då ville jag prova dom röda mysbyxorna... Liiite stora är dom men dom hänger jue kvar på mig... *L* Plus att jag ska ha dom hemma att mysa i som sagt var... Jättesköna! Sen kom han med ett par byxor till och sa prova dom här ska du se... Å dom passade!!! *jiihoo* Jag vart hur glad som helst och talade om för han att han hade gjort min dag... Sken ikapp med solen lixom... :D nu kan jag slänga mina gamla trasiga som inte är hela mellan hålen en gång...

                                                       

Det blev även att jag köpte jumpern på Åhléns... *L* Men fick ta medium för att få plats med axlarna plus att det annars vart så trångt åt armarna... Nu blev den jue lite för lång tycker jag men jag behöver nytt så det får gå... Köpte även med mig LdB´s nya ansiktsvatten... Luktar jättegott! :P Sen skyndade jag mig hem så att det inte blev en mobiltelefon oxå... ;)

Klarälven. . .

    image2338

Ännu en promenixbild... Ser nästan ut som en tavla... Var dock så halt att gå så jag tror att jag brände dubbelt så många kalorier... *L* Mötte en kompis som har fått barn för inte så länge sen så vi tjötade bort en stund (läs vilopaus)... Sa till henne att jag skulle behövt en sån där barnvagn att stödja mig på... Jag kom med en väldig fart nerför bron... Hon tyckte att jag kom med väldigt bestämda steg... :D

Sen bar det av in på gymet... Där messade jag med Carina igen så Cia sa till mig att träna istället... *S* Tur att det är någon som håller ordning på mig där... ;) Lyckades faktiskt med ännu ett PB idag! Trodde jag inte eftersom jag har sovit väldigt dåligt på sistone... Å ännu mer förvånande att det var i en axelövning å en hel platta till... Känner av lite huvudvärk nu så vi får väl se om det kommer surt efter eller ej... Soffan är jue nära till hands... ;) Körde även bröst & triceps & biceps... Hade tänk köra magen oxå men körde helt slut på mig... Fast att man fick smakprov på bars när man kom... :P

Bli 10 år yngre - med träning. . .

Studien gjordes på 2 400 brittiska tvillingar i åldrarna 18-81 år och visar att, förutom att göra oss yngre, så skyddar också träningen kroppen från att skadas av stress och inflammationer, två orsaker som ofta förknippas med tidigt åldrande.
Studien visar även att fler läkare bör ordinera fysik träning till sina patienter, och då minst tre timmar varje vecka.
- Det är intressant att se att det räcker med måttlig träning, det måste inte vara extremt mycket eller särskilt hård träning, säger Nancy Pedersen, professor i medicinsk epidemiologi och biostatistik vid Karolinska institutet,  till Dagens Nyheter.

Forskaren Lynn F Cherkas och hennes kollegor vid King's college i London som står bakom studien kunde utifrån blodproverna se att de så kallade telemorerna i kromosomernas ändar var längre hos den som tränade.
Det intresserade forskarna eftersom telomererna skyddar vår arvsmassa och tidigare forskning har visat att korta telemorer är ett tecken på åldrande.

               image2337

       Inte ligga på latsidan med andra ord... *L* Är det ryggen det då tro?! ;)

En smärre chock. . .

                  image2335

fick jag när jag vevade upp persiennerna i morse... Det är jue snö ute igen! *hmm* Visserligen är det på nollan nu så att det håller på att smälta bort... (igår som det var 7+) Hörde hur det kördes rally utanför här men tänkte inte så mycket mer på det nyvaken som jag var... *S* Inte mer än att det brukar köras så i februari när Svenska Rallyt är här i de värmländska skogarna... Då får jue alla blyfot av nån konstig anledning... Start och mål brukar jue vara på torget här i stan... Vägen dit går förbi där jag bor... Jag kan lova er att dom där bilarna låter! 

                                        image2336

Lift Like a Man, Look Like a Goddess. . .

Finally, a weight-training book that doesnt treat women like weaklings. This book is for the woman whos ready to throw down the Barbie weights and start a strength and conditioning program that will give her the body she wants. Illustrated. 

                             image2334

Finns på Bokus för 200 kronor... Liiite nyfiken är jag på den... *L* Men jag har nog köpstopp nu... i alla fall på böcker... ;) Jag har precis lyft in bordet i garderoben så jag kanske inte behöver den ändå... :P

Lagret påfyllt. . .

                image2332

Nu ni ska jag variera mig lite mer ändå mot min kära tonfisk... *L* Har nu bunkrat upp i frysen med massor av kyckling fast att jag skulle jue frostat av den... Det var nog varning för överlast i mammas bil tror jag... Så jag kom jue inte bara hem med en massa Pepsi Max... Fast jag fick hela 95 kronor för all min pant... ;) Nu kan jag komma in i garderoben igen... *S* Så nu ska det gamla bordet skruvas isär och bäras in där tills det blir sålt... Men först ska jag mumsa i mig mat till alla serier på teven jag ska kika på... :P
                  
                                                     

Dagens vill ha!!!

                             image2331

Fick mail från Åhléns... Dom har visst fått in träningkläder i butiken nu... Hoppas att det gäller för den här staden jag bor i oxå... Så nu vet jag vart jag ska styra mina steg sen och kika lite... *L* Förhoppningsvis finns den här jumpern där och att den passar... Då får den följa med mig hem! ;) Nu ska jag däremot göra mig i ordning så att jag är klar när mamsingen kommer och hämtar mig... Vi ska jue på shoppingtur... hann inte med att handla maten sist... :P

Tre bokstäver fel. . .

                                                image2330

Ni som läser pappertidningen av Metro kommer att märka att länken till Cia´s sida Coach Online inte funkar... Dom har lyckats skriva com istället för org... I nättidningen är det fixat... Å här funkar den oxå! Så klicka nu in er och kika... :)

På tal om blogg. . .

Hon är en okänd bloggare med total insyn i de unga och vackras lyxliv på Manhattan. En värld som vi andra bara kan drömma om men får ta del av tack vare de flinka bloggfingrarna.

I kväll är det äntligen Sverigepremiär för Gossip Girl - serien som blivit ett fenomen, och inte bara lockat tittare till tv-rutan utan också slagit nedladdnings- och försäljningsrekord på nätet.

Serien är baserad på Cecily von Ziegesars populära böcker med samma namn och följer några ytterst fina överklassfamiljer (ja, och en från Brooklyn) med fokus på familjernas ungdomar. Hela serien tar avstamp när ett mass-MMS sprider sig över Manhattan - Serena van der Woodsen, tjejen alla tjejer vill vara och alla killar vill ha, är tillbaka i stan... 

                  image2329

Ikväll kommer jag att bli en soffpotatis... *L* Äntligen kommer denna serien på svensk teve! (fan oxå... krock med Bones... svårt val *hmm* får köra med PIP kanske?!) Efter det är det jue till att vara med i Huvudet på Gynning... Och så godingarna i Supernatural oxå då förstås... :P

Möbelblogg?! ;)

       image2328
Kikade runt på IKEA på nätet efter en TV-bänk i samma stil som bordet jag gick och köpte... Finns jue massor av möbler i den serien... Bokhyllor till exempel... ;) Vad tycker ni... ska jag slå till?! Min nuvarande bänk är svart... *suck* Aldrig mera svarta möbler säger jag bara... Räcker med att skriva ordet damm så nyser jag! *S* Det syns jue så fort på den "färgen"... En kompis får den gamla bänken mot skjuts och bärhjälp... Denna möbeln väger lika mycket (lite) som mig... :P

Amazing. . .

             

Med denna låten säger jag natti natti! ♥ Det bor inte bara en hårdrockare i mig ;)

Gissa vem som är statisten?! ;)

             image2327

Cia Larsson tävlade tidigare i athletic fitness, men efter mammaledigheten för snart sex år sedan har hon nu gått över till att vara personlig tränare via datorn. Läs resten av artikeln i dagens Metro här!

Var nog tur att fotografen gjorde mig suddig och kapade mitt huvud... *S* Men Cia du vart jättefin på bilden jue!

USB-boxare. . .

Företaget bakom USB-boxaren här till vänster beskriver det som den "most advanced USB toy of 2008" men det kanske inte stämmer helt men hur som helst så handlar det om en modell av en boxare som kopplas in på datorns USB-port och därefter kan styras av användaren. Det finns diverse spel inbyggda och det ska bland annat vara möjligt att bygga upp sin rytm-känsla. Boxaren går att ställa in i lägen automatisk, manuell och ett tangentbords-läge. Via datorns höger- och vänster-tangenter styr man vilken arm som används. Men upp- och ner-tangenterna kan man förflytta boxaren runt box-bollen. Inte helt meningsfull pryl kanske men säkert kan den passa någon som har lite väl mycket inbyggda aggressioner som den vill bli av med. Runt 400 svenska kronor kostar en USB-boxare.

                                      image2326

Nåt för mig kanske när jag går i taket av grannens klampande... Knackade tebax förrut med ett kvastskaft... Då gör han som han alltid brukar göra... Ställer sig och stampar ännu mera... *suck* Hur moget är det när man är typ 50 bast?!

Jag läste Face Lift :D

LdB Face Life är en vitamnkick för ditt ansikte. Den välbalanserade mixen av vitaminer och mineraler gör din hy mjuk och frisk. I tre enkla steg rengör, återfuktar och vårdar du ditt ansikte så att du kan möta dagen. Fräsch, attraktiv och livfull.

                                 image2325

Sitter och bläddrar i Aftonbladets nya tidning "Sofis mode" som jag fick utav Roger (polare) idag... Fick syn på LdB´s nya serie för ansiktet och blev nyfiken som vanligt... *L* Behöver ett nytt ansiktsvatten snart... Kanske skulle ta och prova detta med rabattkupongen jag har på Lindex?! Billigt tycker vi jue om... ;) Finns lite att läsa om hälsa & träning i den oxå ser jag... Annars har jag jue Budo & Fitness nya katalog att kika i som ramlade in här idag med posten...

Inte pantad. . .

                                   image2324

Gissa vad jag har handlat idag?! *S* Men bara en flaska faktiskt... Blev även en julmust light för halva priset... Kolla glasflaskorna i affären för du kan bli rik... ;) Måste jue orka bära hem maten oxå... Mamma ringde jue när jag kom hem så jag följer med henne i morgon och shoppar... Bäst att passa på när det finns tillgång till bil... Lovar er att matkassarna känns bra tunga innan man är hemma... Särskilt när man har varit och tränat innan... Har väl cirka två kilometer från stan och hem... :P

Ännu en ökning. . .

                                 image2322

Ja inte på vågen utan på vikterna på gymet... Råkade bli två stycken PB idag... *S* Det ena var ren djävlar anamma för att jag hade sagt att jag skulle sätta det... Det andra kom utan att jag ens tänkte på det... Får tillskriva Carina äran för det... Det var henne jag messade med i 180 när jag tog över en magmaskin efter en snubbe... Jag har tydligen inte någon simultanförmåga för jag glömde totalt bort att kolla vikten... Tyckte att det kändes lite tungt... *L* Visade sig att jag hade 7,5 kg mer på än vad jag brukar ha... På ryggövningen ökade jag en platta = 7 kg... Körde jue axlar innan så efter det fick överkroppen vila kände jag... Så det blev även en benövning oxå... :P

En killkompis (Stefan) var där som jag känner sen förr... Han sken som en sol och helt plötsligt säger han: Jag har träffat en tjej jag! Man märkte att det bara bubblade ur honom... Kul att se sån lycka... Sen säger han i nästa andetag: Tror du att man kan bli kär vid 46 års ålder?! Han trodde nog inte riktigt på att det var sant... Klart att man kan sa jag... Å han: är du riktigt säker på det?! Kärleken har ingen ålder sa jag då... Så nu känner du dig snart som 36 år ska du se... Det gör jag jue ändå menade han på... Fast inte idag när det är måndag... ;)

                                                  

Bjuder även på en promenixbild... Solen letade sig jue fram till slut... Det var bra grått och disigt till att börja med... Nu ska jag däremot gå och bjuda mig själv på mat... :P

Danny är fortfarande Sveriges starkaste man. . .

Danny Andersson, 29, från Säffle är Sveriges starkaste man.
Under lördagen tog han en meriterande seger i klassen - 105 kilo när Strongman-SM avgjordes på Nöjesfabriken i Karlstad.
- Startfältet i år var kanon. Alla har gjort rejäla uppsving prestationsmässigt, förklarar han utmattad. Läs resten av artikeln här!

    image2321

Fotat lite. . .

                        image2314

Det röda är numera blått... Lyckades jue med att precis träffa på en ådra som svullnade upp och gick sönder... Så nu ser det värre ut än vad det är... På bilden hade det precis hänt... Vågade knappt ta av mig strumpan för att se efter... *S*

               

                                       

Bra kvinna reder sig själv heter det jue... *L* När det bara var benen kvar att sätta på bordet så var det betydligt mycket mindre muttrar och skruvar i påsen än innan... Är nog tur att jag var till macken och hämtade ut mitt paket med min nya ögoncreme... ;) Terroriserade stackars Carina med ett mess oxå om att mina fjärrkontroller minsann har fått sig en egen låda... :D
Tvättdag var det som sagt var igår... Ville bara visa det ytterst vackra golvet där nere i källaren... (ser ut som en världskarta) *harkel* Sen hänger jue en del på så kallat tork i kylan där... (inget på torken där inte ;)) Torktumlaren är jue fortfarande ur funktion och torkskåpet som ni kan se lite av bakom tvätten är jue inte det största typ... Låter även som att det ska flyga i luften! Så är det att bo privat... :( Min mobil gör verkligen röda färger oranga ser jag oxå... *hmm*

Katastrof. . .

                  image2313

Pepsi Max:en är slut! *S* Hur ska detta gå när grannen klampar som han gör?! Tur att jag fick ihop bordet till slut i alla fall... Nu ska jag ta och lägga upp fötterna på det och kika på Girls at the Playboy Mansion... Vi ska till Alaska... ;)

Jag ute på hal is. . .

    image2308

Har läst att det är attraktivt med långa ben... *L* Jag bet jue ihop och gick ut och promenixade i solen... Härligt väder även om det blåser ganska så mycket... (byggnaden med glaskupolen som ni ser i bakgrunden är där SM i Athletic Fitness kommer att vara i år) Får nog bita ihop om svordomarna sen när jag ska ge mig i kast med bordet igen oxå... ;) Nu är det dax för en tur ner i tvättstugan igen!

               

Lever på stor fot. . .

    image2307

mot vad jag brukar... *L* Min ena fot fick sig jue en kyss av ett bordsben igår och vill inte ha någon sko på sig... Märkte det när jag skulle gå ut med soporna... *hmm* Hur går det nu med min promenix tro... Jag ska i alla fall leta mig till macken och hämta mitt paket... :P

*Susanne bryter ihop eller biter ihop?!* ;)

Trappträning. . .

                                image2306

Ja idag är det tvättdag igen då... Funderar på att boka på en tisdag nästa gång... *L* Så ordningen blir återställd menar jag... ;) Vaknade till minusgrader och lite snö och sol igen... Jisses vad detta vädret velar! *hmm* Ser även spår av rajrajet utanför här inatt i form av ölburkar... Jag fick lyssna på Cher (plus kör :S) om och om igen bland annat... Så jag låg och läste tills det blev lugnt... Dom är nog säkert mycket tröttare än mig idag... ;D

Vet ni. . .

att kroppen byter ut 1.5 kilo celler per dygn?! Vilket innebär att vi tappar 70 tusen kilo celler under en livstid, helt utan att vi behöver bry oss kan man tänka. Men en förutsättning för att detta skall fungera så krävs en väl fungerande sömn, forskning visar att utbytesprocessen fungerar under djupsömnen.


  image2305

Det kanske är bäst att man nannar kudden då och får sin skönhetssömn... *L* Natti Natti! ♥

Välj själv hur du ser ut på gymmet i år!

    image2304

Nike har via sin hemsida http://www.nike.se/ sedan en tid låtit besökande kunder själva vara med att påverka utformningen av skorna de köper.

Du börjar med en ren basmodell som du sedan gör personlig med alltifrån färgval till sömmar och kanske till och med ditt eget namn broderat på ovansidan. Vill du sedan skaffa dig en matchande träningströja och väska så är det bara att låta fantasin flöda fritt.

Hemsidan är både snygg och lättmanövererad så har du en stund över är den väl värd ett besök! Jag kanske skulle ha ett par det står ZuZiBuZ på... Kunde jue tro att jag är en skofetishist som jag tjötar om det idag... ;)

Fick mig en knuff. . .

    image2303

Hittade detta inlägget på en blogg när jag fixade med en widget på knuff.se... Där kan man se vilka som har länkat till en... Nyfiken som jag är så måste jag jue bara kolla... *L* Jag kan jue nämna att jag är en av "denna" som varken har stil eller klass... Som väl är så är jag jue inte en av dom värsta för dom hittade hon inte... ;)

Luuugn och fiiin. . .

                image2301

Räknar till hundra... *puh* Nu slog jag i foten oxå så då var det dax att ta en paus! Har kommit en bit på väg i alla fall... Vet precis hur resten ska sättas ihop oxå... Men det är ett ben som trilskas med mig... *S* Det blir väl en trebent pall av det här när jag väl är klar... Gängorna inne i ett av benen vill inte ta... *suck* Rädd att jag drar sönder dom om jag mecklar för mycket oxå... Går nog och äter lite... ;) 

                                                       

Lyxiga sneakers. . .

Kanadensisk dokumentär från 2007. Programmet tittar närmare på hur sportskon har förändrats folks liv. Här intervjuar man idrottare, kändisar, designers, samlare och forskare om deras syn på sneakers. 17,05 på TV4...

Programmet tittar närmare på hur sportskon har förändrats folks liv. Över två miljarder människor använder sneakers och köper 700 miljoner par varje år, men bara 20 procent använder dem till att utöva sport. Här intervjuar man idrottare, kändisar, designers, samlare och forskare om deras syn på sneakers. Man visar också hur skorna tillverkas och hur de marknadsförs. I en stad i Tyskland ledde tre ränder till en familjefejd när den moderna löparskon uppfanns. Det blir också ett besök på laboratorium i Kanada som bland annat utvecklat den perfekta fotbollsskon åt David Beckham. Dessutom ger experter tips om hur man får den perfekta passformen på skorna.

                            image2300

                                 Men ska man ha skorna på sig i sängen?! ;)

Till salu. . .

    image2299

Detta bordet kommer att hamna på Tradera så småningom... Men tänkte om någon var intresserad redan nu så står det er fritt att buda... *L* Här kommer det lite mått: L = 129 cm & B = 79 cm & H = 53,5 cm... Nu ska jag ta och skuva av benen på det... och förhoppningsvis få ihop det nya med lådor och allt... :P Jag har i alla fall varit duktig och fixat alla mina räkningar... ;)

Jag måste till huvudstaden!!!

                             image2298

Satan i gatan så snygga armband! Vill ha... ska ha... *S* Så med andra ord är det bäst att jag stänger av denna datorn nu och går och lägger mig... innan jag hinner trycka på några fler tangenter... ;) Natti Natti! ♥

JumpSnap Wireless Jump Rope. . .

Genius or Stupid Idea - you decide. The JumpSnap is not a new dance move but a ropeless jump rope. Yes you heard right, it's a wireless jump rope which is intended to help you lose weight and get fit. You can customize the JumpSnap according how tall you are, according to different skill modes, and according to how long you plan on jumping. It will even talk back to you to tell you how you are doing. Available in both blue and pink (a portion of the proceeds goes to Breast Cancer Awareness if you buy the pink version) it retails for $49.95 for the individual kit and includes an instructional DVD. There is also a family pack available if you want to go jump crazy with a friend. So as the Van Halen said "Jump" and get the JumpSnap .

                             image2297

The tripp. . .

               image2288

Mina tre nya burkar som ska rymma gainer & vassleprotte & kaseinprotte... Nån som har nån bra idé om snygga lappar/etiketter att sätta på (som är lätt att få av sen igen om man vill byta innehåll)?! Kör jag utan lär jag garanterat blanda ihop dom... *S*

                          

                    

Här är kyrkan lilla jag döptes i en gång i världen... Fotade ut genom bilrutan i farten... Hade jue privatchaffis i form av pappsen i BMW:n... *L* Då går det lixom undan! ;) Så här hade jag lust att göra åt alla dom som bara trampade ner mig och inte ens bad om ursäkt... *suck* Vad är det med folk nu för tiden... Är jag osynlig tro... Då borde man jue råna en bank eller något för ingen ser en jue ändå... *hmm* Tog ett tag innan mamsen och jag fick syn på rätt hylla där mitt vardagsrumsbord låg... Snacka om att vi hade behöft GPS där inne... :P
Blev lite saker fast vi villade bort oss stup i kvarten och nog missade hälften... Kanske lika bra det annars hade det väl blivit ännu dyrare... *S* Pappsen gick och satte sig och väntade på oss istället han... Vi fick ringa ibland och tala om att vi inte försvunnit... bara nästan... ;) Hamnade jue som sagt var hemma hos dom en sväng... Lurade även upp pappsen på crosstrainern... Han har jue inbyggd airbag... :D Väl hemma och lastar ur alla ljus och grejer... Nu ska jag (försöka) bygga bord... To be continued...

Keep moving. . .

   image2287

                                                        

Kan inte bestämma mig för vilket av korten så jag tar båda två... *S* Copyright pappsen på dom här... Så stora så även i största formatet här på bloggen blir dom pixliga... Flyttar jue om i ansiktet på en! *hmm* kanske lika bra det... ;) Nu går jag dock händelserna i förväg... Efter IKEA hamnade jag nämligen hemma hos mina päron en sväng... Dom har köpt en crosstrainer som jag jue bara var tvungen att prova... :P Fast allt vi gick inne på IKEA kan nog räknas som dagens promenix... *L* Borde ha haft stegräknaren på mig!


IKEA here I come. . .

                        image2282

Hoppas att jag hittar fina stora djupa grötskålar! Här använder jag mig av en blomkruka... *S* Fick en julgrupp i den där en gång i världen... Matchar jue gojibären... ;)

                                  

Blev inte så mycket till såpa igår... Både min och Carinas telefoner fick vila lite... *L* Den här gamla telefonhytten får representera det... Plåtade den på min promenix igår... Fåglarna kvittrade som om det skulle vara värsta vårvädret... Härligt! Väl hemma igen gjorde jag mig en av mina berömda röror igen... Denna gången med kalkon som bas... Ingen tonfisk hör ni det?! ;) Å så det 10 kg tunga paketet... *S* Ser ni vad stark jag är som håller det rakt ut på en arm... Det vägde jue nada lixom... Får se vad jag lyckas med idag... Dax att sätta fart här! *vinkar*

Extreme: Celebrity yo-yo dieters. . .

Amerikansk dokumentär från 2007. Varför är så många berömda personer offer för ständiga viktökningar och viktminskningar?! Britney Spears, Oprah Winfrey, Janet Jackson, Geri Halliwell och Courtney Love är berömda kvinnor som ständigt pendlar kraftigt i vikt. Vilken effekt har detta på deras kroppar?! Journalisten Sam Mann provar att själv lägga på sig ett antal kilo för att sen testa en dunderdiet.

                             image2281

Då var det dax för ännu ett extreme program... Klockan 17,35 på Kanal5 idag... Då borde jag jue vara hemma från IKEA... Ska nämligen dit med mina päron om en stund... :)

"Save the WHALES Again!" Campaign

             

By purchasing items from this website, you will be aiding Hayden in her fight to raise awareness about the threats dolphins and other whales face worldwide. 

Hayden säljer ut kläder från sin egen garderob och alla pengarna går till denna kampanjen för dessa fina djur och mot den hemska slakt dom får utstå... Hon är min egen lilla Hero... :) Nu säger jag dock over and out och natti natti! ♥

Sly Stallone loves testosterone, loves it!

         image2280

Sylvester Stallone denies ever using steroids but is all about human growth hormone. He used it to beef himself up to 209 pounds for his new Rambo movie. He goes on the record about HGH in the latest issue of Time, according to Page Six:

"HGH [human growth hormone] is nothing. Anyone who calls it a steroid is grossly misinformed," Stallone says in the issue out tomorrow. "Testosterone to me is so important for a sense of well-being when you get older. Everyone over 40 years old would be wise to investigate it because it increases the quality of your life. Mark my words. In 10 years, it will be over the counter."

Tror han att alla är mångmiljonärer eller?! *S* Vad jag förstått så är inte det där billiga saker... *hmm* Håller mig nog till mina vitaminer och kroppslotionen jag... ;)

Swingers. . .

               image2279

Ja nu funderar ni säkert på rubriken... *S* Men jag har döpt nissarna på gymet till det... Dom ni vet som försöker att lyfta alldeles för mycket mot vad dom egentligen klarar av... Hade jag inte redan ont i min kropp så skulle jag ha fått det idag utav att se vad dom misshandlar sina... *aj* Det svingas och slängs med hantlarna och hela kroppen... Själv så lyckades jag öka en platta idag på en axel-övning... Å ryggen är snäll med mig oxå... *L* Körde även bröst & triceps & biceps... Skojade med Kenneth (PT & domare) om att nu skulle jag jue kunna tävla snart å så spände jag biccarna... ;) *ironi gott folk*
Har jue även varit och hämtat mitt paket med riskokaren (som enligt på pappret skulle väga 10 kg!)... Lurade jue ut mamsingen med bil för att hjälpa mig... Å så vägde det typ nada... Det kunde jag jue lätt ha burit hem själv... Men nu filurar vi på att dra till IKEA i morgon... Då är risken stor att jag kan behöva bärhjälp... ;)

Väck med pusta. . .

                          image2278

Exakt så här ska jag träna mina biccar snart... *L* Kör alltid en arm eller ett ben i taget... Man har jue en svagare och en starkare sida... Kör man med en stång till exempel så jobbar man i regel mer med den starkare sidan... I alla fall jag som har en trasig axel... Då blir det jue så mycket mer fel eller snedbelastat och man kan få mer ont... Av skadan blir man vis... ;) Eller av en värkande visdomstand kanske... Tur det finns gröt! :P

*Susanne drar iväg ut i blåsten på en promenix*

Fitnessdag hos Budo & Fitness-butikerna på lördag. . .

Vårens Better Bodies Fitness Day arrangeras i Budo & Fitness-butikerna runtom i Sverige på lördag den 26 januari mellan 10-16. Se och handla den nya kollektionen, handla utgående kollektioner med rabatt. Eller varför inte träffa Better Bodies-sponsorpersoner och prata om kost och träning i alla butiker mellan 12-15?!

                      image2277

Själv får jag träffa Fredrik Wettergren... *L* Blir det bra så här Patric?! ;)


Alla goda ting är tre. . .

                  image2268

Fast från början var det en till... Gissa vart den hamnade?! *L* Som ni ser så blev en liiite svart medans jag hade min dust med brandvarnaren... Var så hungrig så att jag gjorde burgare istället för bullar... Det går jue lite snabbare... :P

               

                     

Där ser ni den som störde min matfrid... :( Kunde jue tro att det spökar här annars som det håller på... *S* Mat som tar slut och stökigt som det blir när saker står där dom inte ska stå... ;) Åter till maten... fixade till potatis med skalet kvar på i ugnen... Blev även en sås på lätt creme fraiche (1%) & sambal oelek & vitlök... *mums* Lite vitaminer åkte oxå ner så att jag blir piggelin... :P Dom kära mössorna igen... Var bara tvungen att visa att den ena verkligen är röd...
Lekt lite med kameran oxå... *L* Kan ni gissa vad detta är?! Å så hände det jue en liten olycka igår... *suck* Faktiskt inte min hand som var boven i dramat denna gången... Letade efter värmeljus i ett skåp när grejerna där inne fick för sig att rasa... Så är det sju års olycka som gäller nu tro... *hmm* Eller gäller det bara speglar det kanske... Snöandet gick jue över till regnande... På kvällen var det lite vitt kvar på backen... (regnat som busen inatt) Men idag är det barbacke och massor av plus igen! Ingen är gladare än jag... Promenix here I come lixom... Å solen verkar att leta sig fram lite oxå fast det blåser... Annars har ni min ställning från igår... *S* Ryggläge i soffan med biblioteket nära till hands... ;)

Don´t try this at home. . .

 Weight Lifting Fun
Weight Lifting Fun


Nu ska nog jag förflytta mig å min bok till sängen istället... *L* Natti Natti! ♥

Tröstshoppar. . .

   image2267

Jag har snart läst ut en bok... Men har jue typ hundra kvar... *S* Ändå så köper jag fem stycken nya till! Shoppingen var tydligen inte klar för dagen... Å den är jue inte riktigt slut än heller... ;) Hann med detta i reklamen under Det okända... Annars går det ett program på kanal5 om fetma nu...

*Susanne skyller allt på tandvärken*

För en nattuggla som mig. . .

Smashbox Photo Op Under Eye Brightener


"Photo Shoots" börjar oftast mycket tidigt på morgonen när modellerna inte ser sitt bästa ut och mörka ringar under ögonen hänger sig kvar från natten. Det är anledningen till att Smashbox har skapat den innovativa "Photo Op - Under Eye Brightener" som omedelbart väcker och gör huden ljusare samtidigt som den fuktar huden och gör den redo för applicering av concealer.

Den innehåller många hud-vårdande ingredienser också, som vitamin C, rödvinsextrakt, peptider och marint collagen, för att hjälpa till att minimera fina linjer och små rynkor.

                                          image2266

Den här hittade jag inne hos Emma "Journalen" och var jue bara tvungen att shoppa den... :P Är det normalt förresten att hitta riskakorna inne i kylskåpet?!

Tänder till. . .

Jag förstår varför barn gråter när dom får tänder... *aaaj* Nu är en av mina visdomständer på väg upp igen... Men bara det att den får jue inte plats! Med jämna mellanrum försöker den ta sig upp... Jag hoppas att den lugnar ner sig igen... Gå till tandläkaren är jue så satans dyrt... :( Men jag kommer jue att bli vis... ;)

   image2265

Ska bara tala om att det snöar igen och solen lyser med sin frånvaro... *suck*

Bara nöjen. . .

              image2264

Hamnade visst i soffan ens innan jag fick dessa tidningar idag... *S* Var en repris från Playboy Mansion som jag bara var tvungen att spana in... Nu ska jag fixa mig lite ätbart och bläddra i dessa... Men sen får jag nog lov att göra liiite nytta i alla fall... ;)

Ta backup på bloggen. . .

    image2263

Tillhör du en av alla de som har en egen blogg?! Då kommer du att gilla det här tipset. Bloggbackup.se gör just vad namnet lovar: tar backup på din blogg. Gratis, dessutom! Tjänsten fungerar med alla bloggar som har ett RSS-flöde. Genom att använda tjänsten kan du arkivera din blogg, fast än så länge hänger inte bilder eller annan information utöver själva inläggen med.

Zzzimma lugnt. . .

Tänk om man kunde leva livet BAKLÄNGES !!

1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.

2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre för varje dag som går.

3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara kvar på vårdhemmet, då får man gå ner och ta ut sin pension.

4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka.

5. Så arbetar man i 40 år, tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetslivet.

6. Man äter, dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.

7. Så börjar man skolan. Blir barn - leker och har inga förpliktelser, tills man blir baby....

8. De sista 9 månader tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där finns centralvärme, room-service mm. Och till sist så lämnar man denna världen i en orgasm.....

                          image2262

                                                    Natti Natti! ♥

Strong woman. . .

    image2261

Jag var bara tvungen att googla denna donnan efter det att jag hade sett henne i programmet "I huvudet på Gynning"... Strongt gjort att orka bygga upp sig så när man på samma gång fightas mot hiv... Vet jue inte vad hon tar för mediciner dock... ;) Man gör nog allt för att överleva skulle jag tro... Men hon har då verkligen rätt namn... *L* Rebekka Armstrong... Jag tar nog till mig det där liiite extra mycket kanske eftersom jag själv åkt på mina smällar här i livet... Smällde även ner mig i soffan igen å kollade på Supernatural... Det är grejer det oxå... :P

Fram med grönsåpan. . .

Det råder rena rama krigszonen i mitt kök! *host & harkel* Brandvarnaren tyckte inte om när jag stekte kycklingburgare... *hmm* Så nu tänkte jag bjuda er på dagens/gårdagens såpa medans jag sitter å vilar lite här... Slippa se bedrövelsen för en stund lixom... Ska jue spana en ben (Bones) snart oxå... ;)

                     

                  

Visserligen grönt men inte som i såpa utan mjukmedel... Tvättade jue härom dagen och fick då gå runt i dessa träningsbrallor... Kände mig jue alldeles vilsen utan mina baggypants... *S* Sen lite mat igen då... Försöker nog visa att jag äter annat än tonfisk... ;) Plommontomater & fetaost (3%)... Sen min chokladbollsröra som numera aldrig hinner bli bollar innan jag har käkat upp det... :P
Där uppe bor familjen Klamp! *pekar* Tror däremot att den gamla tanten mitt emot har trillat av pinn... Hon som skrek och kastade saker efter mig i somras... Var jue lite vilsen stackarn... På promenixen bidde det jue solglasögon på... *L* Hem blev det mössa... Var jue ner på Hemköp och handlade mig mat... Fick två stycken nya med mig hem (blåbär & jordgubbe tror jag)... Kan ni gissa vem jag hade på huvudet?! :D Sen är det bara ett kom ihåg för mig hur jag tänkte träna med mina hantlar hemma... Men det kanske är av intresse för någon mer...

Det är tisdag. . .

                                  image2251

Då kan man jue inte träna heller... *S* Mamma ringde precis när jag höll på och körde ben på gymet... Vad gör du när du flåsar så?! Jag tränar... Men det är jue tisdag då tvättar jue du... Nej det gjorde jag jue i söndags... Nu har jag gjort lilla mamsingen dagvill oxå! ;) Körde annars rehab för min axel & ett par benövningar & rygg... Det är därifrån bilden kommer och enarmsrodden... (kul att lyfta sin egen vikt) Sträckningen i ryggen verkar ha läkt... *puh* Hade jue med mig lite tidningar oxå... Å dom blev så glada så jag fick två tuber med handcreme av dom... Den är jue kanonbra oxå... kul! Bra gick det även att promenixa i halkan... *tummen upp* Nu maaat! :P

                                                      

Detta med en rubrik. . .

Har filurat en stund på hur jag ska få ihop nåt kul med ris och is... Fortsätter jag med det kommer jag aldrig ut i solen! *S* Idag måste man ha solglasögon på sig... Kom inte ens ihåg vart jag hade lagt dom sen sist... Var jue ett bra tag sen jag använde dom... Nu är jag duschad & äten & fejset är på (mascara & linser... bra och se vart man går :))... Så promenix väntar mig... Sen gymet... Ner på stan och handla mat (tonfisk & ägg bland annat ;))... En tur till macken ska det bli oxå... Min kära riskokare har jue kommit... Å den måste jue testas! :P

                            image2250

Får nog snart ta med mig lite tidningar till gymet igen oxå... *L* Idag damp Fitness Magazine ner på hallgolvet... Tur att jag hann läsa klart alla dom andra tidningarna igår... Brukar samlas på hög på vardagsrumsbordet... Har jue en viss förmåga att hamna vid nån av burkarna annars... ;) Med risk för att bli som Bambi på hal is rusar jag nu iväg... *vinkar*

Här kommer lite sol. . .

             

att drömma sig bort till värmen med en vit sandstrand och bad... *L* Å lite aktiviteter är väl kanske inte helt fel det heller... ;)

Mera muskler. . .

                   image2249

I det andra avsnittet träffar Carolina kvinnor som får vår annars så färgstarka programledare att blekna i jämförelse. Fd. Playboymodellen Rebekka Armstrong har förändrat sitt liv drastiskt sedan hon fick beskedet att hon var HIV-positiv. Cathrine D'lish är en så kallad burleskstrippa som lär Carolina lite förföriska moves. Dessutom möter hon en grupp tjejer som kallar sig Rad Girls - Jack Ass-brudar utan gränser.

Det blir till att bänka sig i soffan klockan 21,00 (kanal5) ikväll igen det... :)

Sjunger på sista versen. . .

                       image2248

Tänkte nämligen inte ta mig ton(fisk) i morgon utan vara en kyckling... *L* Vilken färs! Låter som att jag får nanna kudden på en gång tror jag... ;) Natti Natti! ♥

Ps. Det blir kycklingbollar till middag i morgon: 400 gram kycklingfärs & 1 liten gul lök & 2 vitlöksklyftor & 2 tsk mango chutney (hot) & 1 tsk sambal oelek & salt & peppar... Brukar ha lite pofiber i oxå för att hålla dom samman...

Get naked!

    image2247

Inte alla som har kepsen under håret... *S* Men hittade tyvärr ingen annan bild där huvudet passade in... Får väl leka att det är en sån där skärm bara... För leker gör det jue... ;) Kolla in det hela här! Nu smiter jag hem till Gene Simmons snart... Å så ska jag tända till på muskler... Jag finns med andra ord i min soffa...

Han är bara för skön. . .

 
JimHej! Det finns ju rätt många produkter på marknaden som lovar snabbare fettförbränning. Finns det enligt dig någon produkt som håller vad dom lovar eller åtminstone ger någon positiv effekt?
Paolo RobertoSkit i dem, rör på dig!

                           Här är resten av chatten med Paolo Roberto... :)

             

Dax för lite action. . .

             

               Best kick ass cardio song ever: "Absurd" by Fluke


Jag tänder på muskler!

Dokumentär från 2006. Det finns ett 70 tal professionella kvinnliga kroppsbyggare i världen och deras enorma muskler har blivit en fantasi för tusentals män. Den här dokumentären tittar närmare på fenomenet och följer med Gayle Moher, en tidigare miss Olympia-tävlande, när hon reser till Storbritannien där hon under två veckor ska träffa män som tänder på hennes muskler.

21 januari 2008 21:00
 
Att ge sig in i kroppsbyggandet innebär inte bara glamourösa galor för majoriteten av världens 70 professionella kvinnliga muskelknippen. I stället är träffar med män som är beredda att betala tusentals dollar för att klämma på musklerna och få massage det som i många fall drygar ut hushållskassan.

Jag tänder på muskler ! är en brittisk dokumentär från 2006.

Det finns omkring 70 professionella kvinnliga kroppsbyggare i världen. Gayle Moher är en av dem, rankad som en av de tio främsta inom den gruppen. Hon är ursprungligen från Storbritannien, men bosatt i Arizona i USA sedan slutet av 80-talet, på grund av de större möjligheterna där att tjäna sitt uppehälle på kroppsbyggandet.

Men det är en tuff bransch, bara de som regelbundet vinner på de stora galorna har chansen att livnära sig fullt ut tävlandet. Övriga är tvungna att extraknäcka vid sidan av. Dokumentären följer Gayle när hon drygar ut ekonomin genom att umgås med män som tänder på hennes muskler. Busschauffören Rommel exempelvis, är beredd att spendera uppskattningsvis en hel veckolön för att träffa Gayle i en timme. Han får då bland annat massage av den muskulösa kvinnan och känna på hennes spända bicepsmuskler.

Vidare åker Gayle, i Jag tänder på muskler !, till sitt hemland för att ge sig ut på en kroppsbyggarturné tillsammans med branschkollegan Lauren Powers. Första stoppet är London, dit postsorteraren Daniel från Bristol har åkt buss i drygt fyra timmar för att få träffa Gayle. Han är uppspelt över den stora dagen, och säger sig inte ångra de tiotusentals pund som han har lagt ut på liknande evenemang under den senaste femårsperioden.

I programmet får tittarna en inblick i den vardag som de flesta av de kvinnliga muskelknippena delar, med allt vad det innebär. Gayle till exempel tröttnar snabbt på det kringflackande livet och saknar sin 17-åriga dotter. Men turnerandet och träffarna med de många männen är en nödvändighet för att få fortsätta med det hon älskar, kroppsbyggandet.


                       image2246

Gymet vs Paolo. . .

   image2245

Man har jue god lust att bara dra täcket över huvudet igen när man kikar ut... *suckar* I alla fall inte gå ut i detta busvädret... Det regnar och snöar om vartannat... Oj nu ser snöflingorna ut som stora bomullstussar! Fint när man är inne som sagt var... ;) Nästan men bara nästan som att jag stannar hemma och snackar med Paolo istället för att gå och träna... :P

Vad står det tror ni?!

   image2245

Ja inte på mitt kylskåp... *L* Men denna bilden får symbolisera den lilla ordgåtan som kommer... Carina fick jue mig att aktivera även dom små grå häromdagen... ;)

Oz ebh ozb nakmjhifufs! Nu ska vi se om ni är vakna... :D


I Dagens Nyheter. . .

                          image2243

Sitter och läser i lite tidningar och får se att man även kan vinna hans bok på sats hemsida... Sagt å gjort så loggar jag in där men hittar nada... Deras hemsida är jue tillfällig nu när dom gör om den... Så hur bär man sig åt då då tro... Jo man mailar! *L* Nu hoppas jag jue på svar... eller rättare sagt att jag vinner... :P Dax däremot för att skicka mig själv i säng... Natti Natti! ♥

Uppdatering 10,35: Mailet går tyvärr inte fram... ligger det nere oxå tro?! *hmm*

Dagens citat. . .

Victoria Silvstedt till Kenny Bräck om en fågel som flög uppe i skyn: Åh kände du hur fågeln kissade på mig?! (å hur ska han kunna känna det när han sitter bredvid på filten *hmm*)

Tur att jag låg i soffan... *S* Hade jag suttit på min kära stol hade jag garanterat brutit ihop och ramlat av den... Kikar på teven nämligen och programmet Kenny & vänner... Måste jue mjukstarta innan Playboy Mansion... ;)

                 image2242

Hick!!!

Jisses vilken hicka jag har! *S* Det här kom upp när jag sökte på hicka... Hicka beror på sammandragningar i diafragmamuskeln i mellangärdet... Undrar vem som är boven i dramat för min del?!  Dax att hålla andan kanske... eller spilla vatten...

Hicka kan du till exempel få av:

  • starkt kryddad mat.
  • alkohol.
  • att du äter eller dricker för fort.
  • att du skrattar häftigt.
  • att du andas in kall luft.
  • Genom att hålla andan en stund ökar du koldioxidhalten i blodet. Det kan få hickan att sluta.
  • Drick ett glas kallt vatten. Prova gärna att dricka från glasets bortre sida, det vill säga du doppar hakan lite lätt i vattnet.

                                 image2241


Klappar mig på huvudet. . .

                  image2240

Nu har jag tvättat klart... allt hänger på tork... Diskat och bäddat... Gått runt med dammsugaren... dammat... Flyttat tebax möblerna... Slängt soporna... Varit ute och promenixat... Å så en sväng till macken och hämtat paket... Undrar när riskokaren kommer så att jag får trava tebax dit... *L* Men för den här gången så säger jag hejdå macken! ;)
 
Gissa av vilket på bilden som jag redan har mumsat i mig?! :P

I stormens spår. . .

      image2236

                              

Det var rena rama plockepinn ute efter allt som blåst ner... Blåser så in i vassen fortfarande... ;) Men inte lika mycket dock... Ni ser jue på träden att jag hade medvind på min promenix... *L* Passade på att smita ut mellan två tvättmaskiner... Naken kände jag mig utan mina vanliga baggypants på mig... Vanans makt är jue som sagt var stor... Solen hann nästan gå ner bakom molnen innan jag kom hem igen... Vandrade bland annat efter den gamla kyrkogården som ligger princip mitt inne i stan...

Kvällen räddad. . .

Heavy Lifting. Holly is determined to give the Mansion gym a much-needed makeover, despite Hef's desire to keep the 70's style intact.

                       image2235

Detta avsnittet tror jag bestämt att jag har missat! Det blir till att vara klar med tvätten i tid det så att jag kan bänka mig i soffan... *L* Hoppas att en säsong 4 drar igång snart... Ingen kunde bli lyckligare än jag... ;)

Over and out. . .

                image2234

                Dax att strippa... å däremot inta ryggläge... *L* Natti Natti! ♥

Vilket år är det?!

                                    image2225

Fick se idag vad det stod på katalogen jag fick med posten igår... Nog för att jag är dagvill... *S* Men än håller jag allt reda på åren i alla fall!

               

                     

Idag var allt en lite (tonfisk)rörig dag igen... *L* Men presenten uppskattades som kompisen fick av mig... Kul! Tycker om att göra andra glada... Då blir jag oxå glad... Sen ser ni en liten del av min kalufs... Resten satt under mina strumpor... *S* Extra varma nu kan jue jag lova... Har allt fått gå runt med snabeldraken... Gjorde mig jue en prottefluff oxå som typ hela köket fick smaka på... *hmm* Även den nydiskade disken... :(
Sen fick jag jue den smarta idén att göra dödskalle-omelett... Det gick väl så där kan jag väl säga... Men det blir jue inget fagrare dit det kommer... ;) Bjöd även kompisen på lite cider... efter klippningen dock... *L* Å bara en... Hon skulle jue till att cykla i stormen sen... (fint barskåp va?!) Själv höll jag mig till min kära dryck... Som ni vet vilken den är vid det här laget... Mamma var här med en leverans idag... :P Till det blev det popcorn och Catwoman... Purrfekt! :D

Jag. . . ett blåbär?! ;)

                  image2224

Tar mig en lördagsdrink med Stjärnorna på slottet... *L* Sen drar jag nog ut på äventyr med Catwoman... Fast i morgon är det jue tisdag för jag ska tvätta... ;)

Ps. 13 februari blir jag totalt Lost igen!

Nån som ser vad det här är?!

                  image2223

Man ska inte leka med maten sägs det jue... :D Detta skyller jag helt och hållet på Ing-Marie... ;)

Vågar jag. . .

mig ut tro?! *hmm* jag kommer väl att blåsa bort i stormen... *S* Men fick jue sms om att mitt paket från Gymgrossisten har kommit... Hem blir det väl inga problem för det väger jue lite att bära på... ;) Mamma har varit här en sväng oxå... Så nu har jag dryck ett tag framöver igen... :P Gluttar nog runt på lite bloggar medans jag filurar...

  image2222

Snacka om att känna sig stekt. . .

                                  image2221

Här har ni en äggstra nyhet om ni skulle vilja leka lite med maten... *L* Själv har jag lyckats med att ha prottefluff i halva köket typ... *suck* Handen fick för sig att inte lyda mig medans jag vispade... Var väl tur i oturen att jag skulle fixa mig lite energi innan jag tog tag i att städa undan allt hår här... Så nu blir det jue inte bara att dammsuga utan att skura oxå... Tror att jag vilar lite till Det okända på teven först... ;)

Nu är det klippt. . .

                  image2220

Ja snart i alla fall... *L* Håller på och gör i ordning en frisersalongen här nu... En kompis kommer jue över och klipper mig... Ska bli sååå skönt! Ska bara diska och bädda oxå så att det ser presentabelt ut... ;) Vi brukar jue fika oxå så jag ska se vad frysen har att bjuda på... Mamma bullar jue upp med godsaker i den... Sen har jag en överaskning till henne... Jag kommer tyvärr att missa programmet Work Out 12,15 på TV4+... Påminner jue er nu så att inte ni gör det oxå... Tur att man har dator säger jag bara... ;P

Jisses!!!

            

Nog för att jag vill lära mig Photoshop... Det här är annat än mina bilder det... Till exempel på morotsmössan... *S* Ingen retush på den inte! Men man kan verkligen fundera vad som är sant eller inte när man ser bilder nu för tiden... Eller rättare sagt hur mycket som är ändrat... *hmm*

Moonar för er. . .

                   image2212

Min mobilkamera är inte riktigt som den ska... Don efter person... *S* Himlen vart lixom inte riktigt så blå igår när jag tog kortet på månen... Men visst blev kortet spejsigt?!

                             

                                         

Jag dricker varken vodka eller kaustiksoda... Men viss form av renat är det väl... *L* Dricker jue även vatten under dagarna varvat med min Pepsi Max... Och med sodan bidde det jue ren(a)t i avloppet/vasken igen... Boven i dramat ser ni jue på bilden bredvid... Min mamma hinner inte med att äta upp alla gulorna i den takten jag fluffar mina vitor... :P Ser ni vad fiiin min blomma blev med lite extra grönt... Stark som jag är drog jag av blasten från myssen... ;) Här ligger annars rekvisitan innan plåtningen... *S* Måste bara fixa mig dom andra mössorna oxå! Litet roar smått heter det jue... Sätter färg på tillvaron precis som jag ska göra med mina ögonbryn... Bara jag kommer till skott... Soffan är alldeles för skön just nu...

Jag har fyndat!!!

                                 image2211

Som ni kan se finns det speglar på Stadium oxå... *S* Jordens påsar under ögonen fick jag när jag förminskade kortet ser jag... Vi kan jue säga att jag har tränat hårt... ;) Köpte denna jackan för futtiga 86 kronor! Från början gick den på 349 kronor... Så var den nedsatt på rea till 199 kronor... Plus att jag hade jue 20 % rabatt och min bonuscheck... Volia! = jag lycklig! :D

Ps. Gissa om att jag längtar efter att få klippa mig i morgon! Sen smita in och sola någon dag... :P Nu ska jag färga ögonbrynen i alla fall... Dom är jue så ljusa så att dom syns jue inte...

Ibland kan det vara lite upp å ner. . .

    image2210

eller?! *L* Bildbevis på att det inte blåste speciellt mycket åt mig idag på min promenix... Det till och med slutade regna! *jiippiie* Smet jue in på gymet och tränade sen ändå så... Kenneth (PT) städade för fulla muggar där för det är öppet hus i morgon... Det har varit happenings varje dag... Härom dagen och idag låg det presenter i skåpen... Idag var det inget i mitt skåp men i onsdags hittade jag ett vristarmband där... Kul! Körde axlar & biceps & triceps (där lade jag på en platta till) & en bröstövning & en benövning... Kan inte ge mig när jag väl kommer igång... *S* Hade jue tänkt köra magen oxå men det fick räcka så... :P

Sånt här tycker jag om. . .

                  image2209

Det ramlade in en massa rabattkuponger med posten idag... Så det blir nog en tur ner på stan efter det att jag har varit å tränat... *L* Såg att Stadium har en hel del fint i serien soc på barnavdelningen... Hoppas bara att det finns här i min lilla stad oxå! Synd nog regnar det som busen igen = jag dödstrött... :(

Ja ja säger då det. . .

Nu kan du passa på att utnyttja några av de långa timmarna framför datorn till lite motion - utan att du ens behöver resa dig ur stolen.

Den här smidiga trappmaskinen som kopplas till datorn får enkelt plats under ditt skrivbord. Med en programvara kan du sedan följa dina framsteg.

Gamercize PC-Sport Stepper säljs för 1 270 kronor hos ThinkGeek.

                       image2209

Kom på att jag kan jue faktiskt ha min stepper som fotpall när jag inte använder den... *L* Blir jue ett bra ställe att förvara den på oxå... Programvara till den och lägga in i datorn skulle jue vara coolt!


Ovänner. . .

Jag och min dator kommer inte överens... *suck* Den stänger av sig själv titt som tätt... :( Så ifall det blir tyst ifrån mig en stund så vet ni att det står 1-0 till datorn... *morr*

                             image2207

Blinka lilla stjärna där. . .

Kunde inte låta bli att byta bakgrund (igen) när jag hittade den här... *L* Kul när nåt funkar i alla fall... Msn brakade jue ihop en sväng men verkar funka igen nu... På Bredbandbolagets hemsida gick det inte att logga in så jag fick maila till dom istället... Tänkte försöka få till en deal med dom och komma ner lite i pris... Nu däremot ska jag hoppa ner i min säng och krama kudden tänkte jag och stänga igen mina blå... Natti Natti! ♥

                                image2206

On off on off on. . .

ProduktArtikelnr.AntalPris/stFörsäkringSumma
OBH Nordica Riskokare 6321 Rice Cooker478381249:-Nej249:-

Summa varor

                                      image2205

Jaha då har jag shoppat igen då... *S* Men jag har jue fått pengar tebax för min medicin plus Försäkringskassan är så snäll och ger mig drygt 400 kronor mer i månaden... Dom pengarna bränner jue i fickan... Tänk vad man hinner knappa hem under reklamen på teven... ;)

Märkt för resten av livet. . .

                                  image2203

Jag kommer att fly iväg till Las Vegas & Californication om ett par timmar... *S* Risken är jue att ni kommer att skratta ihjäl er och att jag får era liv på mitt samvete... Men en värmländska hon höller vad hon löver hon! ;) Bjuuur på detta som sagt var så att ni får träna magmusklerna lite... På köpet följer mina stooora myspyskläder & det fiiina blåmärket på biccen sen jag bar ner toasitsen till stan & en morot i handen... Morotivation ni vet... :P Får verkligen skaffa mig en ny mobil... *L* Eller allra helst en fotograf då...

Sugen på lammkött?!

   image2202

                                                          *skratt*
Nej nu går jag innan latmasken hinner slå till ordentligt och solen hinner gå ner...
Å innan jag går i taket av att grannen går (läs klampar) i mitt tak! *morr*

Mamma på ingång. . .

                               image2201

Tänk då blir det både diskat å bäddat minsann... *S* Hon borde ringa å säga att hon är på väg hit oftare... ;) Posten kom med nya numret av ToppHälsa oxå... Men innan jag sätter mig och läser den ska jag leka vindfång med all min pant... Solen ser ut att börja leta sig fram så jag tänkte trotsa stormen och ge mig ut och promenixa... På med myssen bara... ;P Efterlys mig dock om jag inte är här ikväll för då har jag blåst bort! :D

Strippar lite idag oxå...

   image2200

Gå till gymet var det ja... *L* inte ta bilen dit... Nu retas jag bara liiite igen... Nån som känner sig träffad?! ;)

Ritar en egen sol. . .

                          image2193

Min blinkande hall-lampa får symbolisera solen... *L* Grannarna ovanpå har dock klampat så mycket igen att ena glödlampan vibrerat loss å slocknat... Så man kan jue faktiskt bli trött för mindre... :( 

                                    

                           

Har inte blivit så mycket till såpa här... Eller oxå så har det det... *S* Var jue så trött häromdagen att jag hade behövt tändstickor att spjälka upp ögonlocken med... Visade med en bild på en av mina kaktusar att nåt är det liv i här i alla fall... Den växer som skjuten ur en kanon! Kan vara att jag glömmer jue att vattna mina blommor... och kaktusar vill jue som sagt var ha lite vatten... ;) En sak till jag blev trött på... stopp i avloppet igen... *suck* Där kan nog alla mina äggulor sen innan vara boven i dramat... *hmm*
Carina retade mig för att det är för att jag diskar för sällan... *L* Men då var jag jue bara tvungen att visa henne att jag minsann diskar... Yes X 2! i alla fall tar jue diskmedlet slut... Så på kvällen när hon jobbade retades jag tebax och visade vad slappt och skönt jag hade det hemma... Talar jue inte om att jag höll på att åka i golvet när min "rullstol" kanade iväg... ;) Sen bild på alla dom berömda barsen jag köpte på gymet igår... Det var jue halva priset jue! :P

Morotivation. . .

              image2192

Har jue oxå lovat att se till att ni ska få träna magmusklerna... *L* Så jag har haft tänkarmössan på mig här nu... Liiite idéer har jag fått... ;) Men nu säger jag over and out... Natti Natti! ♥

Multikvinna. . .

                  image2190

Det är vad jag kommer att bli nu... Det ni! *S* Var in på Hälsokosten och fick mig mina vitaminer idag... Då berättade tjejen i kassan att man ska bara äta max tio gojibär om dan... *ooops* Kroppen kan tydligen inte tillgodogöra sig något mera av innehållet i dom än det... Då blir det jue inte så dyrt ändå för då har man dom jue kvar ett bra tag... Tur är väl det för dom var slut nu och inga mer kommer det in för skörden slog jue fel... Så ni som är nyfikna skynda er att shoppa!
Shoppat lite mera har jag jue oxå gjort... *L* Blev en grå basker istället för den beige... Jag "försvann" i den andra färgen... Matchade min hårfärg typ... ;) Blev två roll-on:er till priset av en oxå... Den mörkare lila flaskan "LdB goes Berry" luktar jättegott! :P Min är nästan slut här hemma så detta var perfekt... Ramla nu inte av stolen när ni kikar på den lilla bilden... Fick en mössa på Hemköp i form av en morot när jag köpte Knorrs soppa... :D

                                                     

Hoppas hoppas. . .

                              image2189

att jag får se lite sol på min promenix i morgon! Annars blir det Mord i sinnet... *L* Fast det är det sen klockan 21,00 på teven... Först Sanningen bakom size zero... I´ll be back...

@ the gym. . .

   image2188

Ser jue ut som att himlen var blå... Men inget kunde vara mer fel... Klarade mig undan regnet på min promenix i alla fall... Sen gick jag till Poolia för att få hjälp... *S* Skojar bara... drog naturligtvis in på gymet å tränade... Blev så full i skratt i omklädningsrummet... Kom in en tjej samtidigt som tydligen inte var på ett så värst bra humör... Hon smällde i skåpdörren flera gånger och suckade ljudligt och högt... Suckarna tappade jag räkningen på... Det var "åååh" hela tiden högt och ljudligt... Försöker man inte lägga lite band på sig offentligt?! *hmm* Väl inne i gymet träffade hon en kompis... Tror att hon pratade mer än tränade... *L* Själv körde jag axlarna & bröst & rygg (där ökade jag en platta på 6 kg) & ben (där ökade jag en platta på 5 kg)... Ont ska jue med ont fördrivas... ;)

The future is not set, there is no fate but what we make for ourselves. . .

              

Nu har jag lekt pirat igen... Så nu vet ni vart ni hittar mig ikväll... i soffan... :P

10 000 räcker inte till. . .

Att man ska gå 10 000 steg om dagen för att hålla vikten har nog de flesta av oss någon gång hört talas om. Men enligt en ny forskningsstudie från bland annat Sverige är 10 000 steg långt ifrån tillräckligt.

Forskare från USA, Australien, Kanada, Frankrike och Sverige har istället etablerat nya riktlinjer för hur många steg per dag man bör trampa ihop för viktkontroll.

Rekommenderade steg per dag för viktkontroll 
Kvinnor 18 - 40 år gamla: 12 000 steg per dag
Kvinnor 40 - 50 år gamla: 11 000 steg per dag
Kvinnor 50 - 60 år gamla: 10 000 steg per dag
Kvinnor 60 år och uppåt: 8000 steg per dag

Män 18 - 50 år gamla: 12 000 steg per dag
Män 50 år och uppåt: 11 000 steg per dag

                                          image2188

Nu ska jag däremot stega iväg till gymet... Inte i denna kreationen dock... *S* Men hade jag haft dom stövlarna på mig lär jag jue ha nått upp till saker å ting i alla fall... ;)

Sanningen bakom size zero. . .

För att undersöka farorna med dagens besatthet av bantning, underkastar sig TV-presentatören Louise Redknapp ett månadslångt experiment för att bli av med sina berömda kurvor och gå ner till storlek 32 (size zero). I processen får vi veta vad som krävs och vilka hälsorisker det innebär. Experimentet börjar med en tur till "Bootcamp Barry", Hollywoods militärinspirerade diet- och fitnessguru. Louise påbörjar ett plågsamt diet- och träningsprogram, som noggrant följs upp av en nutritionist som belyser farorna och bieffekterna med den strikta dieten. Här får vi se intervjuer med olika människor som blivit påverkade av smaltrenden, och programmet avslöjar de riskabla effekter som extrem bantning har på kroppen.


Tyvärr så strular bloggen igen så det går varken att lägga in bilder eller filmklipp... *suck* Men denna dokumentär går på TV3 ikväll klockan 20,00...

Elvis är kung. . .

   image2186

Han är klockren som vanligt... *S* Idag ska jag köra lite ben igen tänkte jag mig... Har jue fortfarande fast mark under fötterna... ;) Regn å blåst dock... Verkar ha lugnat ner sig mot inatt i alla fall för då hade himlen öppnat sig! :(

Ny tänkarmössa. . .

                               image2185

Myssen jag gick å köpte är jue alldeles för varm för detta vädret... Plus att den skulle nog se ut som en dränkt katt på mitt huvud i detta regnandet... *S* Så i morgon stegar jag iväg till Lindex å halar fram 69,50 kronor för denna basker... Tänkte slippa bära på ett paraply på mina promenixar... Men nu byter jag nog om till nattmössan istället (innan jag yrar i den ;))... Dax att krama kudden... Natti Natti! ♥

. . . - - - . . .

                                  image2176

               
     
                  

Det ser ut som att jag har mord i blicken när jag tittar på min mobiltelefon... *S* Den strejkade när jag skulle skicka bilder till Carina... Tjänsten ej åtkomlig stod det stup i kvarten... Eller så helt plötsligt så var formatet för stort på bilderna... *morr* Helt klart dax att köpa sig en ny! Som ni kan se så var det inte alls många själar på gymet... Har nyårslöftarna redan gett upp efter 14 dar lixom?! Snabbt jobbat måste jag säga...
Började jue med min fluffgröt en stund innan jag promenixade iväg till gymet... Man måste jue ha energi när man ska lyfta tungt... ;) Kom på att jag ska jue räkna ihop den totala vikten oxå... *noterar* Ser ni min fina pygmépall jag använder mig av... *L* Den är bra att stå på när man inte når överallt... Fast nu har jag lärt mig att klättra på maskinerna... Annars kan ni väl ta och ge mig ett handtag?! ;) (nu var jag väl vitsig)
När jag kom hem blev det jue en salig röra igen... *S* Elementet agerar hållare åt purjolöken ser jag... Rörde jue till det i min wokpanna igen oxå då... Sen som den optimist jag är trodde jag bunken jag hällde upp resterna i skulle räcka till... :P Nåt som inte räcker till snart är min garderob... *hmm* Vad tror ni... kanske dax att panta alla kassarna nu... :D


Väntar på http://zuzibuz.blogg.se

                              image2175

Är bloggen lika trött idag som jag är?! Den tänker och tänker innan man kan se allt i högerspalten... Fast hos mig är det nog inte så mycket tänkande... *S* Mest magen som det är fart på tror jag... Den kurrar som bara den efter mat just nu... :P Går jue som i sirap här idag så det har inte blivit så värst mycket gjort... Jag har i alla fall bäddat sängen... Å nu ska jag ta hand om den berömda disken... *suck* Sätter jag mig med den här tidningen (som kom med posten idag) i soffan är det stor risk att jag inte kommer därifrån sen... ;)

Ny start. . .

CarbZone lanserar, NyStart, Sveriges första vita bröd med lite kolhydrater. NyStart innehåller endast 3.4 gram kolhydrater per skiva. Ett vanligt vitt bröd innehåller mellan 10 - 25 gram kolhydrater per skiva. CarbZone revolutionerar återigen brödmarknaden i Sverige men den här gången är de ute efter stora marknadsandelar. CarbZone inriktar sig nu på att konkurrera med Pågens och Axa på allvar. Målet är att ta 15 procent av Pågens och Axas brödförsäljning inom tre år. CarbZone uppmanar samtidigt Axa och Pågen att ta bort allt socker och sirap ifrån sina bröd.

Axa och Pågens har haft 20 år på sig att utveckla bra bröd men säljer fortfarande bröd med sirap och socker. Detta har gjort att ett stort antal Svenskar nu avstår bröd enligt GI, Montignac och Low Carb metoden.  Vitt bröd har länge varit bannlyst ifrån de flestas matbord.

CarbZones NyStart gör det nu möjligt att äta vitt bröd igen.

NyStart är laddat med 6,4 gram fiber och hela 26 gram protein. Vi har, helt enkelt, bytt ut kolhydrater mot protein och fiber. På detta sätt mättar vårt bröd snabbare och påverkar heller inte blodsockret i samma utsträckning som vanligt bröd.

Vårt Low Carb bröd (mörkt) har under tre år varit mycket uppskattat, av inte minst, diabetiker. Vi har haft diabetiker som ringt oss och berättat att brödet inte ger dem någon som helst utslag på blodsockret. NyStart är uppbyggt på samma vis och bör ge samma effekter.

Brödet säljs redan på över 100 butiker i Stockholm och inom några månader lanserar vi i Göteborg och Malmö.

Äntligen kan Sverige äta vitt bröd igen! 

Består Sverige då bara av Stockholm & Göteborg & Malmö?! *S* Ungefär som när man fick brev från huvudkontoret i Stockholm på den tiden som jag jobbade på Filmstaden... Då skrev dom jue just så... Dom städerna plus landsbygden... *hmm*

                           image2174


Bygg muskler medans du sitter vid datorn. . .

What if you could get a workout when you are just sitting at your desk? Easily attach the SpringFlex to your desk, door or a similar surface. The SprigFlex lets you do over 120 exercises virtually anywhere at anytime.

                            image2173

Sitter du för mycket vid datorn och skriver/läser bloggar?! :D

I soffan med Susanne. . .

              image2172

Programmet som fått namnet "I huvudet på Gynning" kan beskrivas som en reportageserie där Carolina står i centrum och själv upplever spännande livssituationer. Carolina kastar sig in i människors liv med det glamorösa kaos som är hennes signum och kommer nära de hon träffar med ett sprudlande engagemang och en helt oblyg nyfikenhet.

Hon träffar groupies, fotbollsfruar, jackassbrudar och svenska Hollywoodstjärnor. Hon spagettibrottas med hunkar, lanserar en parfym och svär groupie-eden. Bland många möten under säsongen finns ryska rikemansdottern Lydia som åker specialdesignad Hummer till skolan och skandalomsusade kungasläktingen Jan Bernadotte som levt sitt liv i sus och dus.

Klockan 21,00 på Kanal5 ikväll... Så nu åker Toppform på stryk igen... Jag måste jue träna på det där med skånskan... ;)


Trött. . .

på bloggen som bara strular... Nu går det inte att lägga in klipp från You Tube heller... *suck* Skulle lägga in en video på den här mannen... *pekar på bilden inunder* Å här är artikeln jag refererar till... Han protes(t)er(ar) :)

          image2171


I drömmarnas värld. . .

                            image2170

Nu får jag nog stryka till mig själv med en gummiklubba snart så att jag somnar... *S* Har jue varit i Los Angeles och hälsat på Gene Simmons... Helskön snubbe by the way! Å sen drog jag jue vidare till New York och CSI en sväng... Så jag borde jue vara trött menar jag... Det är tisdag i morgon (läs idag) å jag ska inte tvätta... ;) Natti Natti! ♥

Allt nytt ska provas. . .

De fem nya grönsaksrätterna är:

 Haricots Verts, grillade tomater & rödlök med klassisk vinägrett.
 Potatis, blomkål & kikärter i mild currysås med bladspenat, dessutom lök, linser, grillad tomat och smaksatt med koriander.
 Sockerärter, broccoli & haricots verts i pestosås med grillad tomat, dessutom ärter och lök för extra god smak.
 Bladspenat, kikärter & grillad paprika i en fyllig tomatsås med linser, dessutom grillad tomat och smaksatt med vitlök.
 Bladspenat, paprika & sockerärter med smakrik ost och solrosfrön, dessutom röd lök och smaksatt med basilika och vitlök.

                             image2169

Gissa vilken av sorterna jag köpte med mig hem?! *L* Fast nu fanns jue inte alla att välja på i butiken tyvärr... :(

Tar mig ton. . .

    image2168

Jag lär nog kunna sjunga snart... *S* För nu ska jag käka tonfisk igen... Har lixom fått dille på det i olika röror... Är snabbt å enkelt att göra... Plus att man kan ha ner lite av ditten å datten som finns hemma... Var jue en tur ner på stan idag och handlade... In på Hälsokosten igen för jag hade jue fått betala för mycket sist jag var in där... Niclas (PT på sats) stod i kassan idag... Det slutade med tre olika kvitton... *L* Först glömde han att ge mig rabatten... Så då köpte jag jue lite mer gojibär så han kunde dra av den därifrån... Men då glömde han mellanskillnaden... Så då köpte jag mig en bars oxå... Men multivitaminer fick jag inte köpa förrens på onsdag för då kommer det hem nån ny sort för kvinna... ;) Tur att det är någon mer som är vilsen än jag... eller så smittar det! :D Mamma ringde när jag var på väg därifrån så hon plockade upp mig å skjutsade hem mig... Hade jue med sig min dryck ni vet... :P

Någon hemma tro. . .

      image2167

Knack knack! *L* Jag har dock hittat hem igen i alla fall efter min promenix och gymbesök... Skönt när det varken regnar eller är halt ute... Man kan ta ut stegen igen istället för att gå som en stelbent gammal gumma... ;) Motvind hade jag åt vilket håll jag än gick åt men det kan jag ta... Väl inne på gymet var det första jag ser ett linne jag vill ha... *S* Som väl var så var det för stort åt mig... Annars hade jag nog handlat igen... :P Körde axlar & rygg (tänkte jag skulle få ordning på den men aj aj *hmm*) & en benövning... Märks att jag har fuskat lite med att köra ben när det varit halt ute... *puh* Men vågar mig inte på att "gå å niga" med min balans eller icke balans ska man väl säga... Men nu hade jag jue fast mark under fötterna igen... ;)

Nu bär det iväg. . .

   image2166

Se hur mycket jag lyckas bära (lyfta) på gymet dock... *L* Skulle jue vara kul att räkna ihop dagens pass i antal kilo... Har jag nåt att roa mig med när jag kommer hem... ;) Först blir det till att promenixa... Sen gymet... Å sist ner på stan å shoppa mera maaat! :P *vinkar*

Ni har väl koll på mig. . .

    image2165

Jag har hela nio prenumeranter på min blogg... Som jag uppdaterar så måste det bli ett himla pinglande i deras mail... *L* Kul för här kommer ett till! ;)

Grötigt värre. . .

                  image2157

Den här gången blir det en blåbär/banan gröt... Nu kan ni se sizen på tallriken när inte allt är i den än... *S* Är typ en serveringsskål... Letat förtvivlat efter skålar i lagom storlek i affärerna... Endera är dom för små eller oxå är dom för stora... 

              

                              

Ser ut som att jag inte gör annat än äter... *S* Vi sa allt det Carina och jag igår oxå... Efter att ha sett på det där programmet om "skinny celebrities"... Att vi äter banne mig mer på en enda dag än dom gör på en hel månad typ... :S Det var riktigt otäckt att både se å höra hur det går till... Visst har man förstått en del men trodde inte det var sååå långt gånget... Å det verkar jue inte ha nåt slut... Om nån mer dör kanske dom får upp ögonen... :( 
Jag började i alla fall dagen med en prottefluff (vanilj/kanel)... Sen visade jag att jag hade bäddat sängen... Visade även before and after bilder på min kära (not) disk... *L* Men jag skonar er från dom... ;) Blev även en grötvariant igår (äppelmos/kanel)... Åt rester gjorde jag oxå... Min tonfiskröra blev extra rörig med keso i sig... Tog ingen kolhydratskälla till eftersom jag inte tränat... Om man nu inte kan räkna in städningen då... :P
Även telefonen behövde lite energi i form av en laddning av batteriet... Så går det när man messar i 180! ;) Dax för lite mellanmål som blev smoothie (ananas & vaniljprottepulver & sojamjölk & vispad äggvita)... Nattamat blev det jue oxå... Hungrig 24/7 här banne mig... *S* Så in med tunnbröd med 3%-ig mjukost på... :D

Tryckte bara på några knappar. . .

579-001 Whey-100, 1 kg, Granatäpple 1 215:- 215:-
SA000077 * Star-Bar, 55 g, Blåbär, 12 styck 1 169:- 169:-
551 * Star-Bar, 55 g, Blåbär 12 0:- 0:-
5530-002 Fibre Pro, Äpple / Päron, 60 g 1 12:- 12:-
5531-001 Goodlife, Apelsin, 50 g 1 10:- 10:-
190 Mega Carotene, 30 kapslar 1 109:- 109:-

                                    image2156

                              Man behöver inte gå ut för att shoppa... :P

Min älskade gröt. . .

Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken... *L* Då är det jue bra att äta lite gröt så att man får energi å blir piggelin... Har börjat med att köra med den skivade bananen i micron istället för att skiva den över gröten mot slutet... Den blir då lixom ett med allt annat jag har i den... ;P

                   image2149

                                  
                                   

Sändningstiden på denna såpan blir bara senare å senare tror jag... Men jag lovar att det ska inte bli något barnförbjudet i den för det... *S* Rumsren som sagt var... även om dammråttorna far här... Prosit! ;) Igår på en lördagskväll roade jag mig jue med att tvätta... Smet även ut i natten å slängde lite sopor...Tur var väl det för en kompis kom förbi en sväng... Å mina kompisar har sååå roligt åt denna sop-påsen som alltid står i hallen som dom får ta med sig när dom går... Man får jue inte vara dum... ;) Lyckades med att skära mig på korken till min bodylotion av alla grejer... :S Så jag körde INTE med pekfingervalsen...
Carina fick agera som sändebud av mess i sin tur till Ing-Marie som undrade om det inte var dödskallar på spegeln (sen ett tidigare inlägg)... *L* Å det kan man jue säga att det är när min sjal hänger på där... Åter på tänkarstället inför nästa avsnitt av "What A Mess"... För riktigt sååå stora är inte byxorna åt mig... :P Till sist på natten försökte jag skrämma Carina med ett buh-mess... Men hon hade jue somnat på soffan! Tur att jag väckte henne då så att hon kom i säng... Själv hölls jag jue vaken av vissa aktiviteter... *hmm*


Det här är viktiga saker. . .

           image2148

Denna "nyhet" är med i varenda tidning på nätet tror jag banne mig... *S* Jaaa vad ska man säga... Som ni kan se så har jag tagit paus i mitt städande... *puh* Men nu ska jag kika på den andra burken en stund... Golden balls fru är jue med där bland annat...

Så sant så sant. . .

Selektiv perception är en psykologisk term som beskriver hur vår hjärna stänger ute saker som inte passar vår invanda föreställningsram -
"vi ser det vi vill se och hör det vi vill höra"

Så nu vet jag i alla fall VARFÖR jag glömmer... *hehe*

                           image2147

Extreme: Dead skinny celebrities. . .

Amerikansk dokumentär från 2007. Spinkighet är som en epidemi bland Hollywoods kvinnliga stjärnor och den visar inga tecken på att avta. Men en besatthet vid att se bra ut på utsidan kan orsaka skada på insidan. Här utreds de metoder och dieter som stjärnorna tar till för att till varje pris gå ner i vikt.

           image2146

Idag är det dax igen för ännu ett program i denna serien om skinny people... Det förra missade jag jue när jag var på kalas... Klockan 16,30 på Kanal5 för er som oxå vill kika på det... :)

Ett streck i räkningen. . .

    image2145

Med ett jetplans hastighet smiter jag ut i sooolen! *L* Andra dagen i denna veckan som den skiner... Bäst att passa på! Det är nån minusgrad så jag hoppas inte det är halt som såpa ute... Min såpa kommer dock lite senare när jag har hittat hem igen... Är liiite trött men vaknar nog till... Det var livat och glatt utanför här inatt däremot... *suck* Först ramlade grannen hem... dunk dunk dunk typ... Sen var det det dunkandet i biltaket på nån sliten gammal jänkare med sydstats-flagga och rävsvansar ni vet... Målad mattsvart för hand å med nån text på... *S* Dom åkte fram å tebax utanför här... Skrålade å sjöng till nån hemsk låt... Undrar hur dom mår idag?! ;) Är nog tröttare än mig i alla fall skulle jag tro...

Time for bed(timestory). . .

                image2144

Nu tänkte jag att hoppa ner i min nybäddade säng och lägga mig och läsa lite... *L* Det sägs jue att muskler byggs i vila... ;) Natti Natti! ♥

Halkar in på ett bananskal. . .

Har en kompis här så jag ska bjuda på äggkaka... Har gjort en variant med banan-proteinpulver å mosad banan i nu... *L* Se vad det kan smaka... spännande! Häromdan gjorde jag med kanel å hackade valnötter... Det gick oxå ner... :P Skurit mig i fingret dock så lite knövligt att skriva här märker jag... *S* Vill bli andra å fler bokstäver än vad jag vill... ;) 

                  image2143

Inte trodde jag golf var så kul. . .

             

Tappat huvudet. . .

                                    image2141

Nej bara dagvill igen... *S* Det är nu officiellt tisdag eftersom att jag tvättar... Tänkte bara visa er hur det ser ut när jag klär mig i storlek small... Det blir jue lixom inbyggda strumpor på byxorna... Så jag lär nog spara pengar på nya Better Bodies-kollektionen om dom inte är mindre i storlekarna i år... *hoppas hoppas* Ser du Cia vilken fin jumper jag har på mig?! ;) Mästerfotografen försöker få med trycket på ryggen i spegeln... *pekar på bilden inunder* Nu ska jag gå å äta gröt så jag blir stooor å staaark... :P

                                                     

                                                 Dagens outfit... *L*

Heminredning light. . .

                                 image2139

                        

                     

                       

Subtitle kommer strax! *S* Måste bara fixa mig en prottefluff först... :P

11,38: Då ska vi se då... Steppmaskinen har fått sig en egen hörna... Den lär bli använd idag för nu regnar det igen... *suck* Får väl vara glad att man fick en dag med sol i alla fall... Läste att nån stad här i Sverige hade zero noll soltimmar i december... *huah* Inte undra på att man blir trött... :(
Riskakorna får stå med klass i skafferiet nu... Dom har fått sig en egen burk... Fin va?! :) Sen är det jag som plåtat månen igen... Himlen var så härligt blå fast det var mörkt ute... Hem kom jag igen med en massa kassar... *L* Var som ett vindfång när jag var ute å gick... :S Mötte Kenneth (PT på sats) å han tjoade å hejade med båda armarna utsträckta... *S* Lovar er det var en vingbredd på två meter... Han är jue lång den mannen... Många av er känner jue igen honom som domare på tävlingar i AF & BF & BB & CBB & F... Känns som att jag har glömt en bokstav... *hmm*
Bytte ut spislocksskydden på spisen... Dom jag fick i juklapp var det jue hönor på... Carina tycker att jag kacklar så bra själv ändå så... *S* Å inatt när vi hade sms-rejs i 180 så vart det många skratt! Men nu går jag händelserna i förväg... Fick äntligen fatt i gojibär på Hälsokosten... *mums* Skörden slog jue fel så det har varit restat jättelänge... Så man får jue äta dessa med andakt nu... Är det inkomster så är det jue oxå utgifter som ni kan se... Prottepulvret som är slut igen oxå... Dax att snart beställa lite ditten å datten... :P Lavalampan har fått flytta ifrån subban... *S* till fönstret... Saknade ljus där nu när stakarna åkte in igen... i garderoben alltså... ;)
En sann optimist är jag när jag gör popcorn... Eller rättare sagt vimsig... Lyckades med att ta fel gryta och till fel lock... Men dom hamnade där dom skulle till slut i alla fall - i min mage... Gottigottgott! Tummen upp för min blogg... Eller visar jag bara min fiiina sms-tumme tro... ;) Vi skrattade (jag & Carina) inatt så tårarna sprutade å vi höll på att kissa på oss... Därav bilden på toaletten... Hennes är jue svart by the way... dock inte av lort! *S* För att orka allt detta måste man träna... Å dricka en massa vatten... Här är det vätskepåfyllning på sista bilden... Suddig som vanligt men det är bara ett bevis på att jag har kört hårt... ;P

Ps. På översta bilden är det mina körsbärsblommor med lampor i... Måste bara fixa till så att dom inte kanar ner så mycket i vasen... *hmm*

Håller låda. . .

Det jag inte kommer ihåg har jag inte sagt... Messar med Carina i 180! *S* Både batteriet och tummen börjar bli slut... plus uppe i hjärnkontoret... Man får lov att ha (h)järnkoll på vad man skriver... Å det gäller att ligga i... ;)

           image2125

Man får stor näsa om man ljuger. . .

Marion Jones döms till sex månaders fängelse.

Anledning: Den förre friidrottsstjärnan har ljugit för FBI:s utredare.

Jones, som under karriären var sprinter och längdhoppare, medgav på fredagen att hon år 2003 ljugit för utredarna när hon fick frågan om hon använt prestationshöjande preparat.

                                 image2124


Himmel och hav. . .

   image2122

   image2123

Bjuder på lite promenixbilder... Varit ute på två turer idag... *L* Hann bli mörkt som ni kan se... På första kortet syns domkyrkan i bakgrunden... Inte så mycket is längre sen dom huggit hål i det hela... Sen har ni månen bland träden... Har jue även varit å tränat... Körde axlar & biceps & triceps & en bröstövning (sträckningen i ryggen protesterade så jag tog det lugnt) & magen... Nu maaat! :P

Bäst att passa på. . .

                           image2121

Undrar om den finns i lotion oxå?! *S* Är väl så här det ser ut när jag lyckas med att spilla dropparna på mig... ;) Ska spilla lite mera droppar på mig nu... Dax för en dusch... Sen blir det promenix... Ska jue hämta paket på macken... Å så bär det av till gymet en sväng... Plus ner på stan i en del ärenden... *vinkar*

Korkar(skruvar) upp inför helgen. . .

                                 image2112

Fast det verkar faktiskt inte bli någon blöt helg... *L* Soooleeen skiiiner!!! Vart alldeles chockad när jag vevade upp persiennerna i morse... Hade jue hört hur det regnat å blåst under natten... Så helt plötsligt hade jag all energi att diska... Å nu städar jag undan stakarna... ;) 

            

                   

Gårdagen kunde kanske ha börjat lite bättre... *S* Som bilden visar så var det jue dax att köpa ny och mer frukt... När gröten skulle göras så blev jag och min hand lite ovänner igen... *hmm* Lite hårdsmält att äta skopan tycker jag... Fick i alla fall energi i mig så det bar av till stan med den berömda toasitsen... Här tar den en paus på en parkbänk medans jag messar med Carina... Lagt vantarna på den har jag oxå... ;) Tre kassar senare uppbådar jag styrkan för att vandra hemåt i regnet igen... Blev jue som sagt var ett stopp hos Patric på Budo & Fitness för tankning av lite mer energi för resten av vägen hem... Väl hemma blev det en salig röra igen... *L* Den byter dock lite ingredienser dag från dag... Ett av mina kära kom ihåg block... Hade jag haft den lappen med mig hade jag kommit hem med ännu mera mat... :P Å så till sist får ni en preview på den blåa himlen idag!

Vilken såpa. . .

Hur ska jag kunna skriva min såpa om jag inte kan lägga in kort?! *hmm* Nu är jag liiite (läs mycket) trött på blogg.se som bara strular... :(

Ett fel har inträffat

En detaljerad felrapport är ivägsänd. Felet kommer att åtgärdas snarast möjligt.

Gå till startsidan


Fyra måsten. . .

  image2110image2111

Ja först å främst vill jag jue ha dom gråa cammobyxorna... åh den rosa t-shirten... åh dom röda byxorna... ja gärna den svarta hoodien oxå... :P Med dom orden säger jag Natti Natti! ♥

Fastnade på min nät-hinna ;)

    image2109

Har varit en timme i Las Vegas... Nu drar jag till Californien... *L* Jag menar jue Californication... Jag är Damages jag vet... Fast det ska jag kika på reprisen av i morgon... ;)

Så här ser min toasits ut nu. . .

   image2108

Fin va?! *L* Tog mig en tur nere på stan efter det att jag hade lämnat tebax toa-sitsen... Letade jue efter en äggskiljare men tyvärr slut överallt... :( Kom ut med detta från Indiska istället... Fanns så mycket mer fint jag ville ha men orkade inte bära hem allt... Det får bli en vända till... Skulle jue ha med mig mat hem oxå... Som råkade bli två kassar... *puh* Var även in till Patric på Budo & Fitness å fick mig lite energi (en bars) å vilade armarna... Å så gluttade vi i Better Bodies nya katalog... Gissa vem som vill ha cammobyxorna?! :P

Här ska det ligga en bild på dom bara blogg.se låter mig lägga in kort... *suck* Fel igen... Å ändå har dom uppgraderat servrarna står det... *hmm*

Gå på gatan. . .

    image2107

14143 steg senare så är jag hemma igen... Idag kom jag jue ihåg att sätta på mig stegräknaren... *L* Fick gå på gatan ibland för det var ren is med vatten över på trottoaren... Höll mig på benen i alla fall... Varit till Salong Självfallet (ni ska se dom lockarna jag har nu... regnade jue så då får jag dom korkskruvarna) och fått mina ögonfransar färgade oxå... Så nu kan jag vara vacker även när jag sover min skönhetssömn... ;) Bar jue även av ner på stan med denna toasitsen... Handtaget man kunde bära den i gick naturligtvis av... Trodde aldrig jag skulle komma fram... Blev lixom lite otympligt att bära och vägde en hel del... Dagens gympass inräknat med dom kassarna med mat jag kom hem med... :P

Under the weather. . .

kan man nog säga att jag var igår... Jag blir vansinnigt arg på vädret ibland... Å igår var en sån dag... *S* Precis som att man kan slåss mot vädrets makter lixom... Idag ska jag ut å promenixa i alla fall... Inget som krämpor eller regn ska stoppa mig! Men gymmet får vänta eftersom sträckningen i ryggen väntar med att läka tydligen... Vad 17 har jag gjort?! *hmm*

                    

                                      

Som ni kan se så var det inte bara vädret som jag fick spel på utan även grannen... :( Lovar att vapnet hänger kvar orört på väggen! *L* Gick ut i köket istället och exprimenterade lite igen... (blommorna fick vatten oxå) Skulle jue lägga in bilder på det igår men då vägrade jue bloggen att fungera... igen... *suck* Får fixa det senare idag... Sen har vi jue mission impossible på hallgovet då... *S* Jag trodde jue i min vildaste fantasi att jag skulle kunna klara mig ner till stan med allt det där... Plus paraply & en svullen fot & sträckt rygg... Snacka om dagdrömmare! Bildbevis på svullna foten och mina nya fina dödskalle-strumpor... Sitter åter på tänkarstället... ;) Vädret som jag vägrade gå ut i... oväder heter det nog... Är det inget väder då med andra ord?! Å så har jag jue diskat igen då... :D Nu är det dax för en dusch men det tänker jag inte ta kort på... :P

Dax att vakna till. . .

             

Mannen med SAMMETsrösten... *L* Tobias Sammet i Avantasia/Edguy... Längtar efter att lägga vantarna på hans senaste skiva som kommer ut den 25 januari... Här är singeln från det albumet som är döpt till The Scarecrow... *njuuuter*

Tror att jag ska ta och skaffa Facebook ;)

   image2100

Fel på sidan. . .

                     image2099
Jo jo... Jag har allt märkt det... eller oxå så kommer "sidan kan inte visas" upp... eller så händer nada typ... *suck* Snälla blogg.se fixa vad det nu än är som är knas vareviga kväll! Nu ska jag ta mig min skönhetssömn i alla fall... *L* Natti Natti! ♥ Ps. Telefonen ligger på laddning så den är redo för nya äventyr... ;)

Virrigt och snurrigt. . .

blir det när jag och Wivianne träffas... *L* Men det kan även bli det när vi messar med varandra... Efter att ha skickat lite mess fram å tebax om hur vi mår å så å vad som händer... så skriver hon att hon är sååå trött... (hon har börjat plugga igen så det är långa bilresor) Jag svarar med att jag är sååå trött på granen jag så att jag blir galen... Hon svarar med att släng ut den då för 17 lixom... Å jag den?! det är jue en han... *S* Å får till svar att sen när blev granar av manskön... det är väl ekar som har ollon... Då bröt jag ihop å förstod att jag stavat fel till ordet grannen! Kan riktigt se mig själv stövla upp för trapporna med mina hela 156 centimetrar å bära ut den gubben... ;)


Skjut mig. . .

på en skottkärra fram... *tra la la la* Det går utför istället för att jag går ut... Jag går härmed i strejk! *L* Min kropp gör jue det pö om pö... Då kan väl jag göra det oxå... ;) Så nu lyder jag Carina och vilar idag... Annars läker väl aldrig den här sträckningen i ryggen... Kom även på varför jag har så ont (särskilt i den ena) i fötterna... *S* Jag å mitt minne lixom... Jag har jue en lös benbit i foten sen alla stukningar jag har lyckats med... När jag går i kuperad terräng så svullnar den... Å det har den gjort nu... *suck* Det är väl sen jag gick i den knoggliga snön det... Det man inte har i huvudet får man ha i benen heter det jue... Kan jue stämma nu med det typ... :P 

  image2099

                                                       Tittut! :D

Nu ska jag sätta fart. . .

             

Hänger ni med?! *L* Bäst att göra en massa inlägg medans bloggen fungerar... ;)

Du kan om du vill. . .

   image2097

Sportbutikerna skor sig. . .

Sportbutikerna är den stora vinnaren i kriget om skoköparna. Marknadsandelen har ökat kraftigt under det senaste året. Nya siffror från undersökningsföretaget GFK Sverige visar att sportbutikerna tar hand om allt mer pengar av alla som handlar skor.

På bara ett år har andelen stigit från 23,3 till 26,0 procent.

- Men inom vissa kundgrupper är sporthandeln numera väldigt dominerande, säger projektledaren Marie Eriksson på GFK Sverige och nämner ungdomar och barn. Det måste vara tack vare mig det då... *L* Jag går jue på barnavdelningen när jag ska ha skor... ;)

                                                image2096

Inte så mycket som gick min väg. . .

                                    image2092

Mer halkade omkring... *S* Funderade en sväng på att spela curling med sop-påsen till soptunnorna... Idag har det dock töat undan mer... Är tre plusgrader å regnar... Så mycket för mina häftiga älvbilder jag tänkte ta... *hmm* Å jag har fortfarande träningsvärk i mina fötter... :P

                                 

Här är en bild från när jag visade förhandsvisningen igår... Inte bara tänkarmössan som var med in i badrummet... *L* Utan även mina promenixkläder... Dom hänger lixom på tork (ser ni vad det är för figur på badlakanet?!)... Blir en syn för gudar idag när jag ska ta all min pant plus toasits på en tur ner till stan... Så i nästa avsnitt lär det nog bli mer action... ;) Detta avsnitt har jag redigerat... Kan jue inte ha med en massa diskbilder varje dag heller... Som om du diskar varje dag som Carina sa till mig... Jag kontrade med att det måste vara nån annan som äter här oxå... Diskhon är full igen! Å igår diskade jag jue faktiskt... *hmm* Maten tar jue oxå slut... Eller så kan man göra som på sista bilden... Hälla utanför bunken när man ska fylla på... Så det är verkligen dax att gå runt med snabeldraken igen... Då slipper jag jue höra grannens klampande oxå en stund... :S

När magen bråkar. . .

2,4 miljoner svenskar har känslig mage vilket innebär att de inte kan äta vad som helst. Till just denna målgrupp riktar sig kocken Fredrik Eriksson med boken Mat med magkänsla. Fredriks egna favoritrecept blandat med en hel del nyheter har granskats av dietisten Pia Henfridsson för att de ska passa in i boken. Fettmängden i alla rätter överstiger aldrig 20 procent, recepten innehåller så lite laktos som möjligt och skal och kärnor som kan irritera magen har uteslutits.

                                             image2091

"Mat med magkänsla" handlar om njutning och näring samt innehåller recept på alltifrån frestande frukostar till delikata desserter. Alla rätter har anpassats för att innehålla så lite fett och laktos som möjligt och man får även förslag på glutenfria alternativ.

Gladiator vs pirat. . .

             

The overnight Nielsen ratings are in and American Gladiators scored big with an estimated 12.04 Million viewers throughout the two-hour premiere episode. They were fourth among all TV shows behind Desperate Housewives (19.77 Million viewers), 60 Minutes (17.86 Million viewers) and Extreme Makeover: Home Edition (12.66 Million viewers).  Jag vill jue oxå se jue! :P

Storfrämmande eller litenfrämmande kanske. . .

                      image2090

Igår var jag jue hem till Gene Simmons å hälsade på... *L* Idag bär det jue av till Jordan & Pete... Så jag blir nog borta en stund... Jag ska jue spana in ben (Bones) oxå... ;) Rör ihop sig liiite idag... *S* (tur att det finns kom ihåg block) Toppform börjar jue igen... Handlar om boxning... Får nog smita ifrån J & P då... Å sen en ny serie som heter Dirt som jag är nyfiken på... Mitt i den är det jue mitt älskade Supernatural... :P Snacka om i-lands problem... Bäst att jag fixar mig käk först i alla fall... Mot köket!

Solstaden som har blivit isstaden. . .

Kolla in bilderna i dagens NWT (Nya Wermlands Tidningen)... Här är mer bilder från isen jag plåtade i älven igår... Ska nog ta med mig kameran på promenixen i morgon... Hoppas hoppas på sol då oxå! :)

Förhandstitt. . .

från morgondagens avsnitt av What A Mess... Kan ni gissa vart jag sitter å filurar ut alla intriger?! *S* Carina bröt nog ihop på mig igen när hon fick den här bilden... Svaret jag fick av henne var: i garderoben... Skit aldrig i det blå skåpet vart mitt svar... Kanske bättre med tänkarmössan på... ;)

                        image2089


Bollar lite idéer. . .

                             

                                       

                              

Nu har det gått en hel vecka redan med denna såpa... Får väl se om den kommer att köras dagligen i fortsättningen eller om det blir en eller ett par gånger i veckan istället... *L* Det måste jue vara lite fi(t)ness på den... ;)

På första bilden retas jag med Carina mitt i natten om att det kanske var "min" snögubbe... Hon jobbade nämligen natt då... Avsnitten släpar jue efter typ en dag (natt)... Tiden på väckarklockan visar när jag var uppe å åt riskakor... *S* Sen på morgonen ställde jag mig på vågen... Var jue tvungen å se om mitt nattätande ger mig några extra kilon... Men icke... Å som tur är inga hål i tänderna heller! Dryck blev det dagen därpå... Vilket tror ni att jag tog?! :P (båda ska jue skakas dock) Bildbevis från gymet igen... Skulle visa mina 6-iga ben... Ännu en gång skakig ser jag... ;) Sen fick jag bildbevis att Carina oxå minsann var på gymet... *L* Då fick jue jag kontra med att jag var å handlade... Äggkaka ska det bli idag... *mums* Undrar vad ni säger om min tonfisk-röra på bilden?! Sist såg jue maten ut som *piiip* fick jag höra... *S* Gott å starkt var det i alla fall... Å som ni kan se så slank det och Pepsi Max ner med mig i soffan... Den rosa saken är en fitness-boll som det ska bli operation uppblåsning av idag... Men om jag når upp till skrivbordet sittandes på den är en helt annan femma... Kommer i senare avsnitt det... To be continued lixom... ;)

Dom stora pojkarna kommer till stan. . .

            image2079

Åter igen arrangeras tävlingen i Nöjesfabrikens lokaler i Karlstad. Tolv tävlande kommer att slåss om titeln Sveriges Starkaste Man -105 kg. Anna Rosén, Sveriges Starkaste Kvinna, bjuder på show i världsklass med bland annat världsrekordförsök i atlasstenar. Expot öppnar 11:00, tävlingen startar 12:00. Biljetter köpes på plats för 120 kr st, barn under 10 år går in gratis.
Vad skulle ni välja?! Det eller en 40-års fest... *L* Till saken hör att mina kompisar är inte inne på detta med träning lika mycket som jag är... *hmm* Dom tycker nog jag är tråkig redan som det är som bytt krogen mot gymet... ;)

Om jag får bestämma. . .

                                 image2078

Har suttit och plitat ner ett brev till AFA Försäkringar... Får jue ersättning från dom för mina läkarbesök och min medicin... Inte hela summan dock men en del av den i alla fall... Och alla bäckar små ni vet... *L* Ska ta tag i detta med min doktor igen nu oxå... Så jag får komma till Smärtkliniken någon gång... Tänkte att det var jue ingen idé under jul och nyår för då händer nada ändå lixom... :(

Nu försöker jag även att skriva OCH istället för Å! :D Vi får väl se hur det går med det... ;) Natti Natti! ♥

Kan man få träningsvärk i fötterna?!

             image2077

Jag är helt slut i fötterna sen promenixen idag... *S* Kanske är det för att jag gick i mina höga stövlar... Inte så gåvänliga på detta underlaget... I morgon blir det nog till att steppa istället... Måste ner till stan å lämna tebax toasitsen jag fick i julklkapp oxå... Vilken syn att komma bärandes på den... ;) Var ner en tur på stan idag oxå å shoppade loss liiite... Fick med mig sats-tidningen från gymet... :P Sen bar det av till Patric på Budo & Fitness å fick mig mina ZMA-tabletter... Plus att jag köpte med mig nya vristskydd... Hade jue rabatt-kupong så dom blev nästan gratis... *tummen upp* På Hemköp hittade jag förrutom mat strumpor för tio kronor styck med dödskallar på... *L* Dagen gjord!

Viktig undersökning ;)

    image2076

Kolla in älven! Ser jue ut som att man hamnat på rena rama Antarktis... *L* Halade fram mobilen på min promenix... Tur jag inte tappade ner den i den där sörjan... Men sörjigt var det att gå minsann... blöt upp till knänen typ... :( Men nu har jag en fråga... Hur kommer det sig att man blir blötare om ena benet än det andra?! Jag blir alltid sjöblöt om vänster ben (vad)... Är likadant för Cia... Funderade annars om jag går å stampar mer med ena foten... *S* Torkade dock upp inne på gymet när jag körde mig varm... ;) Det blev axlar & bröst & en benövning & mina 100 sit ups med viktplatta idag... Gick riktigt bra med ryggen bara jag var uppvärmd... Som väl är så har jag inte sträckt mig så farligt denna gången... *peppar peppar*

Nu ska jag fightas. . .

med vädergudarna igen... *suck* det regnar och snöar flingor stora som golfbollar om vartannat... Blir nog träningsvärk bara av promenixen det... *S* Ja så länge som att jag inte stukar fötterna är jag glad... Räcker med att jag har sträckt mig i ryggen igen... Ingen hit att nysa kan jag tala om... ;) Nej nu väntar gymet på mig! 

                            image2075

Musse kom med posten idag... *L* Ska jag läsa när jag hittat hem igen... Blir en liten tur ner på stan å handla mat oxå... Nu gick jag igen! *rusar iväg vinkandes*

Det var som katten. . .

                           

                     

Såpan spinner vidare på sitt sjätte avsnitt... *S* Jag var jue lika trött som dessa nissar igår kväll så ni får kika på denna delen idag istället... Jag å Carina skickade som sagt var bilder på vännerna runt omkring oss... Lovar i alla fall att inte köra några repriser... ;)

                  

Börjar dock med att visa att jag var redo för all snö som kom ner... Den smälter för övrigt bort i en rasande fart nu... *hmm* Syrrans tös hade fått en skitläcker Billy-bokhylla i julklapp... Försökte mig på att bara plåta mönstret där... Vill ha! *L* Sen höll jag på att stryka huvudet i Mr Pigglich... Får jue skylla mig själv för hon fick jue han av mig... ;) Sen all sprit jag fick... Schkååål! :P

                               

Det byggdes jue även en snögubbe... *harkel* Ni kanske kan se vad det är för kön på han... Jag är helt oskyldig till detta... *S* It runs in the family så att säga... Fast jag har hört från en säker källa att den slaknar nu... ;)

Men vad jag vill ha. . .

är dom här coola torgvantarna från Nike... *L* Å att Better Bodies kollektionen kommer ut snart! Hoppas Patric (Budo & Fitness) har fått hem katalogen i alla fall... Han öppnar jue butiken idag igen efter sin semesterstängning... Måste in där å få mig mina ZMA tabletter... Sover jue lite bättre på dom...

                             image2060

Vill inte ha repriser. . .

                             image2059

även om denna mannen är med i dom... *L* (Shemar Moore från Criminal Minds) Men nu är det en repris om herr Beckham... Det tänker jag dock inte protestera nåt emot för den har jag jue inte sett... ;)

Uppdatering 00,56: Såpan fortsätter nog i morgon istället (senare idag)... Liiite trött i ögat är jag... *jäzzzp* Natti Natti! ♥

Dubbelavsnitt. . .

får det nog bli idag i såpan "What A Mess"... Så här kommer avsnitt 5 till att börja med...

                             

                           

Carina höll nog på att smälla av på mig när hon fick den här bilden på "mig" i min soffa... *S* Soffpotatis lixom... Men man har inte roligare än man gör sig... ;) Sen visade jag jue mitt fina märke på myspys-dressen jag hade på mig: Sexy by Sweden... Bingo Rimers klädmärke by the way... Lite mat blev det jue gjort oxå... Mina goda protte-chokladbollar... :P Å sen ser det ut som en satans bloody mess... *L* Men det är bara jag som kokar rött ris... Försöker kika ut genom all is på rutan på natten... Då var det fortfarande snöstorm... *burr* Nu hör jag däremot hur det droppar från taket... Efter det var jag redo för sängen... ;)  

Förhandsvisning. . .

                      image2051

Bland jagandet av alla katter å kikandet på snögubben med den *piiip* så hittade jag denna nin... ;) Har jue varit hem till min syster å gratulerat henne idag på hennes födelsedag... Hon fick en träningsjumper plus en träningskalender av mig... Av dom (hennes man) fick jag åtta stycker cider... *S*

                                                    

Så här ska man vara klädd nu. . .

                                   image2050

Victoria's Secret Fashion Show 2007

Årets sexigaste tv-show är tillbaka - Victorias Secret Fashion Show, och i år är den större än någonsin. Vi följer med stjärnorna på röda mattan, bakom catwalken och får se spektakulära musikframträdanden från återförenade Spice Girls, will.i.am och Seal.

Med risk för att låta som den värsta teve-hallåan... *S* Men det här ska jag i alla fall se på klockan 20,00 på TV3 ikväll... Nyss hemkommen här igen från kalaset... Tur att jag hade lite mer kläder på mig annars hade det nog blivit kallt... *L* Ska lägga in lite kort från dagens bravader tänkte jag... Kommer lite senare i dagens såpa-avsnitt... ;)

Extreme: Skinny celebrity mums. . .

Brittisk dokumentär från 2007. Ständigt bevakade av paparazzi-fotografernas avslöjande linser tar kändismammorna till allt mer chockerande metoder för att gå ner i vikt. Här möter vi stjärnorna som efter sina graviditeter genomgått några av de mest extrema viktminskningarna världen någonsin skådat. Vi möter bland andra Liz Hurley, Angelina Jolie, Madonna, Victoria Beckham och Elle McPherson.

          image2049

Undrar om syrran låter mig kika på det här?! *L* Det går på Kanal5 klockan 16,30... Angelina är otroligt vacker... Men numera alldeles för mager...

Tragiskt. . .

Kan ingen hjälpa henne innan det är för sent?! Jag är rädd att hon slutar som Anna Nicole Smith snart annars... Hon mår jue verkligen inte bra alltså... :(

Snacka om insnöad. . .

    image2044

                   

Fönstren är helt täckta av is... Ser skitfräckt ut! inifrån ja... *L* Sen har vi dom berömda soptunnorna ute på gården... Tänk om man kunde zooma dit soporna som jag zoomade in dom med kameran... Träden är helt nedtyngda... Men den högre upp har allt blåst av på... Fast idag verkar det ha lugnat ner sig... Inte med snöandet dock... *suck* Ingen skottar denna gården... Tänk er mig när jag ska ut sen å hem till min syster som fyller år... Jag kommer jue att försvinna! *S* Å utemöblerna på sista bilden ser liiite malplacerade ut eller... ;)

Aerobic Striptease. . .

             image2043

With all the home fitness options out there, Carmen Electra has made a serious effort to provide a sexy alternative to the usual "Buns of Steel" regimen.  And she recently released two new installments of her "Aerobic Striptease" program.

The former Mrs. Dave Navarro held a little shindig last night in celebration of the release of "Vegas Strip" and "In the Bedroom," two new ways to get naughty and fit simultaneously.

Det måste bli dom sjätte å sjunde dvd-filmerna det om jag räknar rätt... *L* Jag har i alla fall fem stycken sen innan med henne...


Lite lördagsgodis. . . jag menar nöje. . .

                  

             

Stekt rött ris. . .

                  image2042

Detta var mumsfillibabba! Carina brukar jue äta stekt ris... Så då måste jue jag oxå testa det... *L* Man får som sagt var många nya idéer från alla bloggar... Kul å testa nytt... Jag gjorde jue ett hopkok av lite ditten å datten från kylskåpet då... Började med att koka det röda riset (nästa gång ska jag testa det svarta) för det ska kokas i 45 minuter... Sen hackade jag en röd paprika & en halv purjolök & pressade en vitlöksklyfta... Stekte lite på det å hade sen ner 3/4 deciliter ris & fyra äggvitor & en deciliter sojamjölk & runt 20 tärningar 3%-ig fetaost & en halv tesked sambal oelek & ett par teskedar provenqale senap & kryddor... Å lät det puttra ihop en stund... Glömde tonfisken jag skulle ha i men det gick jue ner ändå... ;)

Satellitbild?!

   image2041

Nope... det är ute på gården innan det hade hunnit komma ner så mycket snö som det är nu... Det blåser jue så att det blir drivor av det hela å backen nästan bar här å där... Tur att man inte behöver gå ut! Sop-påsen står sååå bra i hallen sååå... *S* Hellre det än brutna ben på skridskobanan fram till soptunnorna...

For the boys. . .

              image2040

Ja bilden alltså... *L* Den är tagen från serien Secret diary of a call girl... Billy Piper som spelar huvudrollen är med i dagens Parkinson på teven å berättar om det hela... (men på samma gång kan man jue få se Peter Stormares snoppelisnopp i Stjärnorna på slottet ;)) Jag har jue lekt lite pirat då... Så nu är kvällen räddad... Har även boken som serien bygger på... Fast det är en av dom som jag inte hunnit läst än... ;) Belle de Jour som skrivit den å numera en bok till har även en blogg... Detta handlar om hennes liv... Mitt liv idag är att inte ge mig ut i denna förb****** snöstormen! *burr* Myspys är det som gäller... :P

Hälsa på i soffan. . .

Jag kommer att hamna i soffan på dagtid oxå nu... Hjälp jag får nog ta och steppa till dessa program! ;) Letade efter reprisen om Mr Beckham... Kan jue tala om att jag var jue inte vaken när den gick då... *S* 06,20 i morse! Men det är jue ett nytt avsnitt av Work Out snart... Plus The Biggest Loser... Visserligen är det från 2005... Men jag har inte sett några avsnitt av det... Nu har det jue redan gått ett par dock... Kan jue vara kul att spana in ändå... Ikväll kör sexan dom två första Rocky-filmerna oxå by the way... :P

                        image2039

Amerikansk realityserie från 2005. Del 4 av 12. Efter åratal av misslyckade dieter och verkningslösa träningsprogram ska ett antal överviktiga personer med hjälp av tränare och hälsoexperter tävla för att nå sin idealvikt, komma i form och leva hälsosamt. De får en chans att vinna priser, bli stolta över sig själva och sin fysik.

What a mess. . .

Så nu har jag egenhändigt döpt Carina´s å min mms-såpa... Tycker det är ett rätt så passande namn... *S* Jag kommer jue på alla briljanta idéer på nätterna när jag inte kan sova... Men jag brukar sällan komma ihåg dom... ;) 

                    

              

Började dagen med ett glas Pepsi Max för att vakna till... Det är jue mitt kaffe det... *L* Därefter min kära prottefluff... Ser ni kom ihåg blocket?! Måste jue ha energi när man skriver en såpa... ;) Sen gjordes det jue prottegröt oxå... Äggulan sparas till min pappa som mamma steker omelett på till han... Så inget mer stopp i avloppet här inte! Min vikt på gymet... Bildbevis för att jag var där... Suddigt ser jag... så jag var nog väldigt darr i armarna... :P Köpte med mig lite lördagsgodis hem oxå... Gissa hur många som finns kvar?! *S* Till kvällen blev jag jue en soffpotatis med popcorn å film... *mys* Men där började mobilen att protestera... Den tog korten men bara vägrade att spara dom... *suck* Måste köpa mig en ny alltså! Hur ska det annars gå med resterande avsnitt... *hmm* Avslutningsbilden visar tiden jag kom ifrån datorn å i säng... Carina loggar precis in oxå... Lite coolt å få med på bilden...

Sitter å leker. . .

         Glitter Words      
         

Undrar bara när jag kommer i säng nu när jag hittade den här sidan! *S* Blir väl en liten kines av mig igen... Glömde jue till å med bort att powernappa idag... ;)

Wiill ha. . .

                              image2030

The Nintendo Wii was created for entertainment purposes but it's evolved in to an internet device, as well as even a dedicated exercising tool with the upcoming Wii Fit game. But aside from its traditional uses, some Physical Therapists at Ohio State University Medical Center's Dodd Hall Rehabilitation Hospital in Columbus have transformed it in to a therapeutic tool as well. One patient named Franklin Perry has been using the Wii to rebuild the muscles in his immobilized right side that resulted from a stroke. This all started when Robbie Winget, an occupational therapist at Dodd Hall heard that a rehab hospital in Alberta, Canada was using the video game system as a rehab tool. After trying the Wii out for himself he realized that the could help patients build balance, coordination, endurance and upper and lower body strength. Since then the hospital has been using the Wii for the past few months to help people recovering from strokes and spinal cord or traumatic brain injuries. Patients have also been using it's News and Weather channels to keep up to date and improve their brian function. On average, the patients at Dodd Hall undergo a total of three hours of daily therapy and work with the Wii for about 30 minutes per day two to three times per week.

Kan inte Wii Fitness komma ut i Sverige snart... *hoppar å studsar* Då djäklar ska jag träna upp min balans! *L* Kan man inte få bidrag till detta plus till en diskmaskin tro... ;)

157 minuter. . .

Så mycket tittar vi svenskar i genomsnitt på teven varje dag! Det är drygt 2,5 timme det... Å folk som säger att dom inte hinner att träna... *hmm* Nu ska jag dock joina den skaran i min kära soffa snart... Först är det Medier söker bevis... Men sen börjar Painkiller Jane... Det måste jue bara vara jag det... *S* Värktabletts Susanne lixom! Varför visar dom alla bra serier samtidigt för?! Tur att en del går i repris i alla fall... Å eftersom det har muttrats en hel del om alla dessa halvnakna karlar här så ska det manliga könet få sitt lystmäte tillgodosett nu... *L* Jag i soffan med min kära Pepsi Max... eller?! ;)

                                image2029

Shake it baby shake it. . .

          image2028

Det sa en tant på typ mellan 80 år å döden till mig på en 30-års fest en gång... *S* Hon var bra på kanelen å smal som en sticka... Men dansade loss till discodunk det gjorde hon! Å stod å smällde mig på rumpan å sa dom orden... Jag höll på å bryta ihop... *L* Nu tänkte jag dock att ett gäng flickor ska piggna till av denna bilden... Se så att jag inte glömmer nån nu... *hmm* Bille & Michaela & Kerstin & Susanne & Linda & Emma... En gubbe var... ;) Annars om det är nån mer som är snubig eller magsjuk så är det bara att hänga på... Operation kurering! ;)

Snacka om blåst. . .

Har  väl aldrig haft flås förr till gymet när jag promenixar... *S* Det tog i så å blåste i mellanåt så att man kunde nästan inte andas... Som väl var har dom jue sandat nu... Men det kom en sån där kastvind när jag precis skulle upp på bron... Höll jue på å kana iväg åt ett helt annat håll! Å jag som pratar med mig själv säger då: Nehej du ditåt ska vi inte! ;) Som ni kan se kom jag fram till slut... Samlar stämplar igen i ett nytt 2ggr/v-pass... Man får välja mellan en väska å ett badlakan sen när det är fullt... Så nu får man hoppas på att man håller sig frisk!

                               image2027

Det var rätt så mycket folk där idag mot vad det brukar vara... *L* Är väl alla med sina nyårslöften som dom håller ett tag... Man brukar se att det droppar av folk efter hand tiden går... Själv körde jag som vanligt då axlarna... Sen även rygg & biceps & maggen... Sträckte mig lite i ryggen igen när jag halkade förrut... Är så lätt hänt när jag är stelopererad å det är kallt... Gillar med andra ord inte när det är vinter! :( Så nu ska jag ta det lilla lugna ikväll...

Avsnitt 3. . .

                                     image2022

                               
                                         

Som ni kan se så är det den fjärde advent hemma hos den dagville... *S* Tror nog Carina höll på å bryta ihop på mig då när hon fick det mms:et... Så har vi Nalle Puh som torkar i min dusch... Han får jue duschen ute annars han lixom... Å så visar jag Carina att avsnitt 2 är klart... Att disken är avklarad äntligen... Fast nu är det nästan lika mycket igen som väntar på att diskas... *puh* Sen steppades det jue... Gav jue mig själv utegångsförbud... *L* Å till sist bar det av ner i min källare för att tvätta... Tänk er mig där nyvaken med en tvättkorg å inte ett trappräcke så långt ögat kan nå... Kan lugnt säga att jag smyger efter väggarna... ;)


Hur är ditt morgonhumör. . .

                  image2020

Svara på frågan om morgonvanor och delta i tävlingen om en årsförbrukning av Kellogg's Special K och handdukar från Vipp. En ny undersökning om morgonvanor har bl.a. handlat om morgonhumöret.

Bara sååå skön. . .

             

                                Som mitt motto: det du vill - det kan du! :)
     Nike´s nya reklam som släpptes till nyår... God morgon allihopa förresten! ;)

Jag kommer att bli fyrkantig i ögonen. . .

Painkiller Jane TV6 i morgon klockan 22,00... Handlar om en serietidnings-hjältinna... Kristanna Loken som Vasco är DEA-agent som blir headhuntad till en topphemlig statlig organisation vars huvuduppgift är att jaga så kallade Neuros, genetiskt förädlade personer med superkrafter. Sci Fi med andra ord... :) 

                                          image2019

Kenny och vänner TV4 6/1 klockan 20,30... Racingföraren Kenny Bräck sadlar om och blir programledare. Eller nåja, han åker runt och träffar folk han känner eller vill lära känna... Bara för att han är en härlig värmlänning då... ;) Även Victoria's Secret Fashion Show 2007 på TV3 klockan 20,00...

Gene Simmons familjejuveler TV400 7/1 klockan 20,00... Han har levt ihop med sin Shannon Tweed i över 20 år och tillsammans har de barnen Nick, född 1989 och Sophie, född 1992. Nu när barnen börjar bli stora funderar Shannon på ett barn till, vilket Gene INTE är så sugen på... :S

                                         image2020

Jordan + Pete = sant TV400 8/1 klockan 21,00... Serien är synd nog 5 år gammal... Men måste bara kika liiite... :D

Californication TV4 10/1 22,35... David Duchovny som gör huvudrollen som depraverade Hank är helt enkelt lysande och bör vinna alla skådispriser som finns! Ja, det är en del naket och sillisar och svordomar och dekadens men i botten finns en kärlekshistoria som är hjärtknipande... :P

I huvudet på Gynning Kanal5 15/1 klockan 21,00... Femman har givit henne en helt egen programserie och i denna ska hon bland annat träffa groupies och fotbollsfruar... Kan bli intressant... *hmm*

Gossip Girl Kanal5 29/1 klockan 20,00... Bygger på böcker av Cecily von Ziegesar och gjord med hjälp av OC-skaparen Josh Schwartz. Handlar om rika tonårskids på övre Upper East Side Manhattan i New York. I centrum står de forna bästisarna Serena och Blair. Alla händelser i deras liv rapporteras av bloggen Gossip Girl, vars identitet ingen vet (rösten görs dock av Veronica Mars aka Kristen Bell). Missa inte!

Nu måste jag däremot nanna kudden... *jäzzzp* Inga fyrkantiga ögon just nu inte... Utan ser nog mer ut som en kines... *S* Kisar med smala springor... Men var bara tvungen å plita ner detta som ett kom ihåg... Natti Natti! ♥

Ja må dom leva uti 300 år. . .

      image2018

Grattis till Carina som fyller år idag & grattis till Axel som fyller år i morgon & grattis till syrran som fyller år i övermorgon! :)

Å på tal om nåt helt annat... Under nyårsnatten brände vi svenskar av fyrverkerier för cirka 220 miljoner kronor... Jisses!!! :S Tänk vad man kunde göra för alla dom pengarna... *hmm*

Denna gången är inte skadorna mina. . .

Se Hollywoodstjärnan Glenn Close i rollen som manipulativ superbitch. Ted Danson är hennes motståndare, en miljardär utan skrupler. Damages är det nya, mörka och kritikerhyllade rättegångsdramat som nominerats till flera Golden Globes.

Den nyutexaminerade juristen Ellen Parson (Rose Byrne) har med sina toppbetyg hela världen för sina fötter. Arbetsgivarna slåss om henne, men när hon får ett erbjudande från sin stora idol, den legendariskt tuffa toppadvokaten Patty Hewes (Glenn Close), är hennes öde beseglat. Ellen vet att hon måste ge precis allt hon har för att platsa hos sin stenhårda chef. För Patty gäller det att vinna - även om det betyder att bryta både etiska och juridiska regler, i kampen för en högre rättvisa.

Det aktuella fallet handlar om miljardären Arthur Frobisher (Ted Danson) som Patty vill stämma för att ha svindlat sina före detta anställda på deras pensioner. Men i honom får Patty en motståndare som är lika skrupelfri som hon själv. En episk maktkamp kan ta sin början där Ellen snart inser att hon inte är mer än en bricka i ett mycket större spel.

Glenn Close strålar som den kallhamrade karriäristen som aldrig tvekar . Damages är en dramatisk och mörk historia om lust och girighet. Serien har en rå och driven berättarton som kastar sig mellan dåtid och nutid, och som gjort serien till en stor kritikersuccé.

                                image2017

Ny serie som börjar på trean som ska vara väldigt bra sägs det... Ska kika på den plus Tre stora brudar... *L* Så ni kommer att få det lugnt från mig i heeela tre timmar! Jag kikar nog till er i reklamen så att ni inte hittar på nåt bus... ;) Om jag nu tar mig upp ur soffan vill säga... *S* Har fem pannkakor i magen = mätt! :P


Hunk-blogg?!

                                 Myspace Profile Graphics hitupmyspot.com

Dax för ännu en pigga-upp-dig-bild... *L* Denna gången går den till min kära namne nere i Skåne (som har en thing för änglar) som maggen bråkar med idag... :( Det är väldigt många som endera är förkylda eller har magsjukan nu... *huah* Vem 17 uppfann dessa baciller å virus?! :S Krya på dig vännen!

Ps. Ett gäng vita pepparkorn brukar lugna ner magen ibland... avslagen Pepsi Max ;)

Bara så att ni vet. . .

så är det tisdag idag för jag tvättar... *S* Jag håller numera reda på dagarna... eller... ;) Kunde tro att jag har ramlat nerför källartrappen annars å slagit mig... Jag har både diskat å bäddat oxå! Å steppelisteppat... :P Snöar nämligen på tvären ute igen så jag har gett mig själv utegångsförbud... Sorry Mats jag kunde bara inte låta bli... *L* Ska nog gå å svalka mig med lite Pepsi Max nu...

                                       image2016

Under nyårsafton skickades fler sms-meddelanden i Sverige än någonsin tidigare. De fyra stora operatörerna Telia, Tele 2, Telenor och Tre kunde tillsammans räkna ihop 54 miljoner sms, varav 21,4 miljoner av dessa gick via Telias nät. För Telias del är det en ökning med 65 procent jämfört med den förra nyårsaftonen.
Där hjälpte jag å Carina till rätt så bra kan jag lova... *hihi*

Matchar i färg. . .

                       image2014

Den här bilden lägger jag upp helt å hållet bara för att Bille ska bli frisk... *L* Inga baktankar här inte... ;) Nu ska jag dock ta tag i min gigantiska disk... *suck* Den har jue inte blivit mindre sen igår om man säger så... *hmm*

Såpan utan namn. . .

                                   

                              

Som ni kan se här i del 2 så tog jag tag i mitt liv igår igen... *S* Det blev jue en dusch... Jag käkade min älskade fluffgröt... Tog med mig soporna ut när jag gick ut å promenixade... Var till gymet å tränade... Där man oxå vart fotomodell... ;) Å det tog jue på krafterna... *L* Så då gjorde jag mig proteinpannkakor med keso när jag kom hem... *mums* Å med BOB´s osötade hallonsylt till... :P

Börjar med att strippa. . .

   image2007

Fast jag har jue precis klivit upp å satt på mig myspys... *L* Idag blir det till att steppa inomhus å inte dansa runt ute i halkan... Det har i alla fall blivit sandat på gården... Hörde jag ännu tidigare i morse... *jäzzzp*

Titta vad fint!!!

   image2006

Tack än en gång Lasse (min hero... å nu ska jag se på heroes) för all hjälp med min header! *L* Jag är jue liiite ombytlig när det kommer till min design... Ja det är väl inte bara där det... *S* Gillar jue allt nytt... Men min rosa period är som sagt var över... ;)


Odlar majs. . .

                 image2002

Lika bra det för det var fortfarande slut i affären... Gapar tomt på mycket i hyllorna nu... Folk måste ha svullat i massor under jul & nyår... Vi pratade på det på gymet jag å Bella (hon jobbar i repan)... Å vet ni vad hon säger?! *L* Vem vill inte ha en kropp som dig... Jag blev helt paff! Har inte tänkt på den som nåt speciell lixom... Utan det är väl mer att man muttrar efter allt som är trasigt med den... Så jag blev väldigt glad... 

                                            

Fyndade på rean i alla fall... En Playboy-handduk för halva priset... Å en kanin-almanacka... *S* Nu ska jag hålla reda på dessa dagar är det meningen... Dom små sötingarna lär jag jue kika på då å då... Äggskiljaren var slut på Åhléns... Det var jue den som jag skulle shoppa... Blev tjötandes med Eva i kassan en bra stund där så jag glömde å kolla efter den nån annanstans (jag har även jobbat på Åhléns i mina dar)... På Hemköp fick jag med mig denna burken hem... Gratis... *L* Man har jue jobbat på det stället oxå... ;)

Det här är jag. . .

   image2002

på min promenix idag... *S* jisses vad halt! Broarna uppför å nerför var ingen lek kan jag lova... Sandgubbarna måste ha tagit långledigt över helgerna... När det tog i å blåste så kanade jag nästan ner igen... Får nog ta å äta upp mig några kilon... Så därför sitter jag å mumsar på en bars nu... ;)

Har varit å tränat oxå... Körde axlar & triceps & bröst... Å där kom Cia å tog med mig på en plåtning för tidningen Metro... Det handlade jue om henne å hennes firma Coach Online (tränare på nätet)... Jag fick stå i förgrunden med ett par hantlar framför mig... Sen även sittandes... Så man kan väl säga att jag körde biceps oxå... *L* Fick jue även köra på några bilder så det blev rörelse lixom... Å så bad fotografen mig att skratta stup i kvarten... Vem står å skrattar när man tränar?! Så jag ser nog ut som värsta ufot... *S* Minernas madam kan man döpa mig till... Vet dock inte vilken dag det kommer med... Bara att hålla korpgluggarna öppna...


Att vara posh. . .

Brittisk dokumentär från 2007. Victoria Beckhams är en av världens mest omskrivna kändisar, eller kanske snarare är det hennes ständigt förändrade skepnad som är föremål för allmänhetens intresse. Är det möjligt att vara så smal och fortfarande frisk?! I den här avslöjande dokumentären undersöks Posh grundligt: från sitt knappnålsliknande huvud till de falska tånaglarna. Trots väldokumenterade finputsningar av utseendet fortsätter Victoria att förneka ryktena om att hon plastikopererat sig, och påstår att hon är helt naturlig. Här får vi ta del av rättframma intervjuer med stjärnans personliga skönhetsterapeut, samt med forskare och dietister.

På TV3 klockan 20,00 ikväll... Å gissa vem som ska kika på det fast herr Beckham är på TV4+ på samma gång (repris 5/9 :))... Mitt kära Heroes kör dom samtidigt oxå med ett dubbelavsnitt... Tur att man har datorn... ;) 

                               image2000

Kom i form. . .

Just nu får du 2 nr av iForm + pulsklocka med trådlöst pulsbälte + DVD:n "Träna dig till drömkroppen". Värde 997,80 kr. Allt för endast 39,50 kr + porto & exp.avg. Klicka här för erbjudandet!

                                       image1999

Följetong. . .

                           

Så här kan det se ut när jag å Carina ska klara av att skicka 500 mms i månaden... *S* Här dokumenteras både det ena å det andra... Kan nog bli en riktigt rolig såpa... Vi har kul i alla fall... Hänger ni med på resan?! ;) Undrar vad vi ska ta å döpa den till... *hmm*

Tycker det ser ut som att jag var väldigt lat på årets första dag... *L* Zippandes på Pepsi Max - Zappandes med alla fjärrkontrollerna - Sofftandes i soffan - Å så skiter jag i disken! The story of my life... eller?! ;P

Får ni bak-läxa tro. . .

   image1994

Dax att leka liiite... Finns väl fler nattsuddare än jag... *L* Här finns tre spel att välja emellan... Endera skelett eller muskler eller organ... På en minut ska du hinna placera skyltarna med namnen på rätt ställe på kroppen... Det här hittade jag när jag sökte på ordet "gluteus"... Ska nämligen träna min rumpa i morgon tänkte jag... Annars får den nog formen av den här stolen... ;)

                               image1995

Beslutsångest. . .

Vilken bakgrund ska jag ha?! Den med stjärnorna å himlen... eller den som är pälsliknande som jag (för närvarande inte *S*) har nu... *hmm* Kan jag filura på... Bilderna är klickbara...

                                    VS       

Har legat å spanat in ben... *L* Serien Bones på teven alltså... Å varje avsnitt blir tamejfan bara bättre å bättre! Sååå härliga rollfigurer med sååå sköna kommentarer till varandra... Legat å fnissat i soffan för mig själv knaprandes på liiite cashewnötter... Om nån timme så är det dax för godingarna i Supernatural att äntra min teve oxå... :P

                        image1993

Bara för att den är så fin. . .

   image1989

Just nu som bakgrund på min datorskärm... Sitter jue å pillar med bilder... Främst då å få till min header så att färgerna stämmer med bakgrunden... *hmm* Grått nytt hår säger jag bara! *S* Men skam den som ger sig... Får nog lov att ladda ner den där Photoshopskursen... Bara den inte är lika tråkig som instruktionsböcker brukar vara... Helt gratis - kan det vara nåt?! ;)

Det rör på sig. . .

                          image1987

Å då menar jag inte bara dammråttorna... Man kanske skulle ta å skaffa en katt?! *L* Han ska i så fall heta Dexter (efter tv-serien om en seriemördare) Men har jue faktiskt fått en hel del gjort här nu... Fast detta med dammsugningen är kvar än... *hmm* Å nu är det nog för mörkt... ;)

Tänkarmössan på. . .

           image1986

Mot cementkeps som dom flesta har idag... *S* Själv har jag hittat den ultimata myssen till mig här... Se! både ninöron OCH dödskalle... ;)

Är ni vakna?!

                       image1985

Jag ger er årets man... Jag menar dagens man som är mannen med rösten... *L* Mr Jon Bon Jovi... Lyssna å njut... :P Å god fortsättning! Nu ska jag ta tag i mitt liv... Duscha å städa å greja... Men i vilken ordning förtäljer inte historien... ;) 


                        

Nyårsdrinken. . .

                                   image1984

225 gr blandade hallon & blåbär
1 1/2 dl sojamjölk
1 skopa vaniljproteinpulver

Mixade jag i min nya blender som var med till stavmixern som jag fick i julklapp... *tummen upp* Nu har två saker blivit en på bänken... Lyckades jue dock med att sprätta blåbär över hela min t-shirt... *suck* Så jag borde väl tvätta idag... Börjar det nya året som lat lixom... Det bådar inte gott... *S* Men detta var gott! ;)

Mer bling bling. . .

                Myspace Profile Graphics hitupmyspot.com

Nu är jag tebax från Playboy Mansion... *L* Å ska ta å hoppa i säng! ;) Natti Natti! ♥ Jisses det låter som om dom spränger med dynamit utanför... Vi får väl se om det blir nån sömn... Å vet ni vad... det är tisdag å jag ska inte upp å tvätta... Kors i taket lixom!

RSS 2.0