Rocksteady gym bag from Lifepop plays your tunes. . .

Old school meets high fashion in rockin´ style with the Rock Steady beat bag. Just plug in your Ipod, Nano, Mini, PSP, MP3, Satellite Radio or CD player using the included cables and break out the beats. The water-resistant stereo speakers put out 3-watts of pure sound, and are powered by 4 AA batteries for many hours of listening. You will fit all your carry along needs in the Bag´s cavernous interior, but you´ll do it in style.

                      image1428

                            Åter till Heroes på teven... *L* Reklamen slut!

Rännt runt i regnet. . .

Kom dock inte hem med nåt mer än mat... För det man inte har i huvudet får man ha i benen... *suck* Jag är hopplös lixom! Skulle jue hämta ut min medicin... Å är så duktig så att jag stoppar ner Apotekskortet men inte min legitimation... Sen var jag in på Expert för att höra med dom om telefonen som jag spanat in... *L* Dom hade jue annons på den i helgen... Men gissa hur många dom hade fått hem?! En till ena butiken å två till den andra butiken... Så Cia... Stefan hade tur som fick sig en... Kommer in en till på fredag... Ja ni läste rätt! Å man får jue inte lägga undan... Nu klurar jag på om Sony Ericsson inte vill sälja några telefoner... eller om dom försöker starta en hype om den?! *hmm* 

                            image1427

Var in på Hemköp det sista jag gjorde... När jag gick dit började det regna lite lätt... Men inte när jag gick hem kan jag lova! Helt dränkt när jag väl kom hem... Men står jue på nyheterna nu att vintern är på väg... *huah* Anyway så blev jag tjötandes med Roger i affären... Lena har blivit farmor... Grattis! *S* Vet att hon känner sig gammal nu... Men om man säger så här så började hon i tid... å även hennes son... ;) Roger själv hade varit utomlands å sen ute i skogen å jagat Hälge... men inte fångat han... Nästa tripp går visst till Skottland nu... Jag håller ställningarna här hemma jag då... ;) Han retade mig oxå för att jag handlade låglaktos-saker... Menade på att det passar mig som är låg... inte han som är hög... (2-meters-mannen)