Nyfikna?!

Här kommer svaret på frågan i inlägget inunder... Kan tala om att hela setet med sexxx stycken går lös på 1650 dollar... *L* annars endast 275 dollar styck... ;) Kika här

                               image1154

Har inte gjort många knop här idag... Det är så när man är uppe hela natten å slarvar... *S* Men vad jag lyckats med är en hel hög med disk igen... *suck* Regnat hela dagen igen oxå... Men i morgon är det dax för gymet igen å försöka få lite ordning på mig... ;) Legat i soffan ikväll å kikat på en film av Nora Roberts plus Playboy Mansion då så klart... *L* Nu är det Criminal minds som gäller... Smet hit i reklamen... Smiter tebax till soffan!

När jag ändå är igång...

Kan ni gissa vad det här är då?! *L* Själv tycker jag att det ser ut som provrör... Kanske borde jag fixa till en ny kategori snart... ;) 

                       image1153

Till min kära namne...

Kom på att jag glömde nog berätta att jag har 2 tsk ljusa phylliumfrön i gröten oxå... *L* Mitt minne är som oss... bra men kort! ;) Det slog mig förrut när jag gjorde mig dagens portion... Känner att ögonen börjar klippa lite nu efter nattens vaka... Så det får bli en uppiggande dusch här snart... Tänkte bjuda dig på ett par bilder till först... ;)

                          image1150