Kommentarer:
Alltid när jag vill baka med proteinpulver eller göra varm choklad med chokladprottepulver så får jag höra att man förstör proteinet på det sättet. :( Så jag vill inte chansa. Vad använder du för proteinpulver när du ska baka? kraaam
Starlet - Proteinet förstörs inte vid värme... Då ska du över många mer grader än det finns på spisen å i ugnen... Så du kan använda vilket proteinpulver du vill... inte alls nödvändigt att köpa bakepro... Jag kör just nu med ON´s... Men det med banansmak är från märket Star som GG har... Så sätt igång å exprimentera med dig... *L* kraaam!
Som svar på din kommenar ang retuscherade bilden, just den bilden var inte svår, det beror helt på hur ljuset är på original bilden, hur det ser ut + hur mkt det jävlas :P
Gabriella - Jag gillar verkligen att fotografera... Så det skulle vara jättekul att lära sig fixa å dona lite mer med korten... :) Bara det inte jävlas med mig som sagt var... ;)
Ser ju så gott ut! Jag är jättehungrig, får se vad jag kan hitta i kylen. Vi åt ju ostbricka igår och det finns lite rester av det kvar...
Jag håller nog fortfarande på Tony Rickardsson, tyckte han överraskade!
Kerstin - Jag börjar bli hungrig igen här... *L* Får nog bli en prottefluff innan jag nannar kudden... Farligt annars när man har en massa gottigt hemma... Då har jag ingen karaktär what so ever... Men låta bli att köpa kan jag göra...
Tony är jue en vinnarskalle... så det skulle inte förvåna mig om han vinner!
Carina - Tror att jag ska testa med rivet äpple å kanel i morgon... *L* Du vet det där äpplet...
Bille/Mjölksyra - Båda varianterna vart mumsfillibabba! :P Nu ska jag testa med rivet äpple... ja i morgon då... :)
Ing-Marie - Där sa du nåt... *L* Jag tror jag ska ta fram å tina lite bär... *hmm* Blir nog nån mer variant i morgon... ;)
Starlet - Ja det gör jag ofta... *L* Det är mumsfillibabba det med... Särskilt chokladvarianten! :P
Hur blev den? God?