Trött på att räkna kalorier?!

 
Då kan armbandet Airo vara en uppfinning för dig. Utvecklarna hävdar att egenmätaren kan mäta vad du äter via huden – och se exakt hur många kalorier du har intagit. Produkten har dock inte lanserats ännu men vissa experter tvivlar på trovärdigheten. Skulle tro att det funkar nog lika bra som dessa energiarmbanden på marknaden. ;)
 
Detta armbandet är det dock en viss man who is showing off in Tunisia. The one and only who wrote the text the other day here. Se hur det går när jag pratar engelska hela dagarna. :D Jag har gått och blivit en riktig Dolph haha. Inte hänt så mycket annars mer än trappträning igår och shoppingturné idag så dags för mer experimenterande.
 
Har fått hem massor utav olika kryddor i provrör också. Coolt!! Eller hot kanske jag ska säga för det är massor utav starka afrikanska kryddor (Y). Ska bli väldigt spännande att testa. :P Sätter väl fart på förbränningen om inte annat. Men gymmet i morgon igen och en promenix, och hoppas på att det inte regnar som det gjorde idag.

Kommentera här: