Jag gick i ide

 
och värmde mig vid spisen igår när temperaturen sjönk till -21 :P Denna kakan dock är "gjord" i frysen. Så kanske inte det första man tänker på att äta när det är kallt ute. Proteinsmulet ovanpå är dock gjort i ugn. Men receptet är efterfrågat så hur kan jag då säga nej. ;) Håller på att testa fram olika sorters cheesecake. Har lätt för att snöa in på saker haha.
 
Smoothiecheesecake
 
Botten denna gången är riskakor/finhackade nötter/kokosolja
Ovanpå så är det proteinsmul, länk till det här
(som ni ser inga mått, ni tar hur tjockt/tunt lager ni vill ha)
 
Själva kakan är nästan samma som i förra receptet
100 gram lättkesella
100 gram 3%-ig cream cheese
1 skopa proteinpulver (valfri smak)
100 gr mixade bär/frukter som matchar proteinsmaken
valfritt att smaksätta med flavdrops
 
Nästa gång så ska jag även ha hela bär i tänkte jag. Eller göra swirl.
In med det i frysen i 3-4 timmar. Ta ut det en stund före ni ska äta det.
Och riskakorna är hackade också förstås om nån undrar.
 
Idag så blev det en lång promenix när temperaturen gick upp igen. Var till gymmet och tränade ben och körde rehaben för axlarna. Bar hem paket efteråt så jag tror jag är tröttare i armarna än i benen. :D Häromdagen så bar jag dit träningstidningar istället. Och körde bröst och mage. Plus den evinnerliga rehaben. Men nu blir det inte många mer knop gjorda idag.

Kommentarer:

1 mathildaliv.blogg.se:

Ser så himla got ut!

2 Susanne:

Mathilda - Ja jag lovar dig att det är det oxå :)

Kommentera här: